Z 40:0 i mi pokazuje, że się połamałal. Muszę się zadowolić relacja tekstowa, żadne strimy nie działają, człowiek raz na miesiąc chce coś obejrzeć i chuj z tego wychodzi, tylko wkurwic się można.
widze że znów była dyskusja o wyższości piłki noznej nad innymi sportami. Fakt w piłke gra się wszędzie, ale w siatkówke też. To że sa tam mniejsze pieniądze nie oznacza że się nie gra. I zarówno w piłce nożnej jak i siatkówce o medae MŚ biją się wzciąż te same drużyny. Sprawdziłem z ciekawości od 1970 roku zarówno w nożnej jak i siatce po medale MŚ sięgało po 12 ekip. Czyli ciągle te same zgarniają medale a reszta tylko uczestniczy w zawodach.
Ehh, od około miesiąca nie korzystałem z tej strony, wchodzę teraz z myślą obejrzenia Alcaraza, a tu niespodzianka i to niestety niemiła. Poleci ktoś równie dobrą stronę do oglądania transmisji na już? Livesx niestety dużo ma reklam na telefonie.
a porownywanie siatkarek do meskiej pilki to juz takie januszowanie jak tych co pisza ze brawo dla naszych pilkarek za walke i dobrze zeby tak grala meska reprezentacja, ten sam smieszny poziom