Dzwoniłem właśnie do Sinnera żeby zapytać się w waszym imieniu co z tym łokciem, to się zachodził ze śmiechu jak Dimitrov mógł to zkreczować. I niewiadomo co z tym łokciem bo się śmial czały czas
Ja gram dzis GRUBASNA LOKOMOTYWA Sinner i Djoko. Jak dojedzie do celu to wimbledon na lekki plus nawet bedzie mimo mietka. A przecież jeszcze veda półfinały i final
Jjakxx88, coś z łokciem miał bodajże, samego momentu urazu nie widziałem, ale jak dalej delikatnie się podparł ręką przy ślizgu to od razu poczuł, raczej będzie gotowy
Rradziu784, też mam z tym turniejem mały problem, co jakiś czas zmieniają godziny rozpoczęcia meczu, blokując przy tym casha, a jest to ostatnie zdarzenie do rozliczenia. ahh
Szukam informacji na temat meczu karla poling z weightman, atp chall. został przerwany, chciałbym sie dowiedzieć czy planują grac dalej i kiedy. wiecie gdzie mozna szukać konkretnej informacji? Troche poszukalem i lipa
High_Roller, jaki honor graly z topem, jakby nasi szmaciarze dostali w grupie powiedzmy Francje i Niemcy lub Hiszpanie to pewnie byloby nie 0-5 tylko 0-10 i awansowaly do 16 czego nam zapewne w meskiej nie udaloby sie juz nigdy