>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
Rwzem*
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, no i? Pisalem dzis ze Pospisil z Sockiem wygrali Wimbledon a grali wtedy pierwszy turniej w życiu.
S saek:
gdzie się skończył czysta ocena meczu :)
madman01 madman01:
adik1992 adik1992, a ja nie mowi ze sie skonczyl tylko ze graja ujowo na razie
adik1992 adik1992:
dopiero 4 gemy zagrali a tu juz widze mecz sie skończył dla niektórych
madman01 madman01:
adik1992 adik1992, zajebista graja ze soba 3 mecz w zyciu
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
S saek, Wierzysz, że Khachanov cały czas będzie tak serwował i trafiał backhandem?
S saek:
Kamil nawet nie pierdnie przy serwisie kaczki
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, dla Ciebie sklejka a dla Louisa solidna para.
S saek:
przy takiej dyspozycji Kaczor to bierze
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Szybko Kamil oddał
S saek:
Kaczka się odpaliła
madman01 madman01:
Jak Puetz nie pociagnie gry to hijikaty to biorą
madman01 madman01:
Krawietz dzis ujowo gra
J jerzyzwiezy:
ok
jedrula jedrula:
kika setek
J jerzyzwiezy:
sorry, nie chce Ci zaglądać do portfela, po prostu zastanawia mnie to, dlaczego nagle 2 dni czekam skoro rzekomo realizują wypłaty na bieżąco
J jerzyzwiezy:
a jakaś znaczna kwota?
jedrula jedrula:
do alior banku
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
madman01 madman01, Zaraz drugi raz i po secie
jedrula jedrula:
dzis
madman01 madman01:
krawietz/puetz juz polamani z jaką sklejką
J jerzyzwiezy:
jedrula jedrula, kiedy zlecałeś ostatnio?
N nowekonto99:
moze wpadles w jakas dodatkowa weryfikacje i tyle, jak wiesz ze nie maja sie do czego przyczepic to czekałbym i tyle
'Corek 'Corek:
Kamil co pierwszy return zapodal
J jerzyzwiezy:
N nowekonto99, piszę o tym bo liczę, że ktoś się też podzieli uwagami w tej kwestii
J jerzyzwiezy:
no właśnie w tym problem, że nie wiadomo ile przyjdzie czekać, a piszę o tym bo liczyłem, że może ktoś jest w podobnej sytuacji i się podzieli swoim doświadczeniem
jedrula jedrula:
u mnie normalnie wyplata w kilka minut
N nowekonto99:
no to czekaj cierpliwie, w czym problem xd
J jerzyzwiezy:
Najprawdopodobniej ktoś ich mocno oskubał wczoraj, dlatego spadła wypłacalność. Mają w regulaminie, że dobowa pula na wypłaty to 100k.
'Corek 'Corek:
J jerzyzwiezy, to po co tu płaczesz jak mają 7 dni regulaminowo? 😂
J jerzyzwiezy:
N nowekonto99, nie ma się do czego przyczepić. Potwierdzili mi na czacie, że z wypłatą jest wszystko ok. Regulaminowo mają do 7 dni roboczych na wypłatę i tyle. Nic więcej się nie dowiesz...
'Corek 'Corek:
J jerzyzwiezy, a co to ma do rzeczy? Mnie interesują typy a nie latanie po każdym buku.
N nowekonto99:
jak znajda do czego sie przyjebac to nie bedziesz musial dluzej czekac ;p
J jerzyzwiezy:
nie wiem czy jesteś niedzielnym graczem, ale skoro pierwsze słyszysz o jednym z legalnych bukmacherów to podejrzewam, że niedzielnym
J jerzyzwiezy:
do tej pory nie miałem żadnych problemów z nimi, wypłaty po kilku minutach, teraz drugi dzień czekam aby klepnęli i nic
J jerzyzwiezy:
siedzisz na forum bukmacherskim i nie znasz buków? chyba trollujesz
'Corek 'Corek:
Sprawdzony? Pierwsze słyszę
J jerzyzwiezy:
bukmacher
'Corek 'Corek:
J jerzyzwiezy, co to ten lebul?
J jerzyzwiezy:
ktoś chyba ładnie oskubał wczoraj lebulla... drugi dzień czekam na wypłatę... zawsze po kilku minutach wypłacali
adik1992 adik1992:
za 30 min start zawodów wspinaczki z rynku w Krakowie, trzy Polki w 1/8. Transmisja w TVN jakby ktoś chciał oglądać
'Corek 'Corek:
Cabron Cabron, całkiem możliwe, ale oby nie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Cabron Cabron, Zmęczenia być nie powinno. To Rusek spędził więcej czasu na kortach. Tylko głowa może nie dojechać.
Cabron Cabron:
Widzę, że masówka idzie ja to, z Majchrzak powalczy. Pewnie się skończy 6:4,6:3, 7:5 dla Chaczanowa
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Podoba mi się także Siegemund 2 DF lub więcej po 2.20 - ta Sierra ostro bije z returnu i widzę tu dość długi mecz
'Corek 'Corek:
Dawaj Kamil, zrób nam dzień a przede wszystkim sobie! 🇵🇱
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Czołem załoga, co myślicie o Rublovie dziś?Napsuje krwi Slcarazowi?
psychol32 psychol32:
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, jakiś absurd biorąc pod uwagę że skład Jagi się rozpadł. Bardziej myślałem o bramkach bo grają 120 minut
madman01 madman01:
Jak Fritz bedzie trzymal serwis to nie sądzie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jak to nie siądzie, to nie znam się na tenisie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ode mnie taki zestaw: Thompson over 3.5 szans na przełamanie - 1.77, Majchrzak - Khachanov over 34.5 gemów - 1.52, Norrie - Jarry over 37.5 gemów - 1,53, Krawiet-Puetz - 1.20 - @4.98
tenis_de_mesa tenis_de_mesa:
psychol32 psychol32, była możliwość obstawienia meczu Widzew - Jagiellonia w betclicu rano widziałem 1,39 na Jagiellonie i chyba 5,25 na Widzew
'Corek 'Corek:
better better, odsyła odsyła, do następnej rundy
better better:
majchrzak dziś odsyła kaczanaowa?
louisarmstrong louisarmstrong:
A mnie się wydaje że dzisiaj Fritz może polecieć i oby
B bunio:
wczoraj argentyna połamała się z serbami myslisz przypadkiem ? ;)
psychol32 psychol32:
nawet na młodzieżowych mistrzostwach świata w kosza są w stanie zrobić wała na kwartę
I iti:
dokładnie tak, a Pavlasek może zapewnić to, czego nie ma Janek - serwis i dużo punktów wygrywanych w bardzo łatwy sposób, z Gille wyglądało jakby spotkało się dwóch podobnych zawodników, a tamta para Francuzów (tak wiem, Nys jest z Monako) gra ze sobą dopiero pierwszy sezon i bardziej wiek ERV i takie tenisowe nieogarnianie Nysa może tutaj wyjść, Janek z Czechem będą zbijać z góry w dół jak leci :)
adik1992 adik1992:
co do typu to wiadomo może być różnie ale argumentacja o doświadczeniu i zgraniu nie bardzo do mnie trafia. Przecież Polak z Czechem odprawili jeszcze bardziej doświadczone i zgrane pary od tej dzisiejszej. Po drugie w 2014 Wimbledon wygrali Sock z Pospisilem dla których był to pierwszy turniej razem.
Do góry Bottom