no właśnie w tym problem, że nie wiadomo ile przyjdzie czekać, a piszę o tym bo liczyłem, że może ktoś jest w podobnej sytuacji i się podzieli swoim doświadczeniem
Nnowekonto99, nie ma się do czego przyczepić. Potwierdzili mi na czacie, że z wypłatą jest wszystko ok. Regulaminowo mają do 7 dni roboczych na wypłatę i tyle. Nic więcej się nie dowiesz...
dokładnie tak, a Pavlasek może zapewnić to, czego nie ma Janek - serwis i dużo punktów wygrywanych w bardzo łatwy sposób, z Gille wyglądało jakby spotkało się dwóch podobnych zawodników, a tamta para Francuzów (tak wiem, Nys jest z Monako) gra ze sobą dopiero pierwszy sezon i bardziej wiek ERV i takie tenisowe nieogarnianie Nysa może tutaj wyjść, Janek z Czechem będą zbijać z góry w dół jak leci
co do typu to wiadomo może być różnie ale argumentacja o doświadczeniu i zgraniu nie bardzo do mnie trafia. Przecież Polak z Czechem odprawili jeszcze bardziej doświadczone i zgrane pary od tej dzisiejszej. Po drugie w 2014 Wimbledon wygrali Sock z Pospisilem dla których był to pierwszy turniej razem.