>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

K kris_pl:
Wyniki patologiczne, gole nie istnieją.
K Kot99:
Widać, że z bukami zaczęli współpracować
K kris_pl:
W ogóle nadszedł czas, żeby wykurwić 1. Belgię z listy rozgrywek do gry. W tym sezionie nie ma transmisji nigdzie dostepnych w sieci nawet.
K Kot99:
Ale potem stało się coś dziwnego, sędziowie zaczęli podejmować absurdalne decyzję
inkub1986 inkub1986:
K Kot99, I ktoś przestudiował temat z nich i się skonczyło.
K Kot99:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, kilka lat temu kartki to była maszynka do kasy
inkub1986 inkub1986:
K kris_pl, Nie zapominaj o Fenerbahce.
inkub1986 inkub1986:
louisarmstrong louisarmstrong, Parę pizz mrożonych w tej Irlandii sobie za to kupisz Luis.
K kris_pl:
Więc pośmiewiskiem dziś były - BazyLOLa, Sion, Rennes i Aston ^^
K kris_pl:
Nieziemcy się ogarnęli, pewnie pokryją te 3 gole
inkub1986 inkub1986:
Jeszcze jakby wygrali to hoho.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Aston Villa też na razie ładnie wykorzystuje potknięcia Arseanlu i City
K kris_pl:
Ten weekend to jest absolutny hit w piłeczce
K kris_pl:
HAWRRRR GOOLLL! RENNES RÓWNIEŻ DO PIECA, UTYLIZACJA :d
K kris_pl:
P pete99 - Tak jak pisałem w 30. minucie gdy były niszczeni już przez Spartę - FeyeLOL uwali. Jednak widzę, że gole strzelili potem - no no, szacunek. Z potężną Spartą dali radę ^^
K kris_pl:
Liczę, że Lyon już sięz tego wyleczył, prawie całą połowę sezonu strzelali (albo i nie) 1 gola w absolutnym męczarniach ...
inkub1986 inkub1986:
Co u siebie robił co chciał z innymi.
K Kot99:
Dlatego piblokowalem konta i dałem sobie spokój
inkub1986 inkub1986:
To już nie ten Feyenoord.
P pete99:
feyenoord kpina
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
jagr jagr, Fuertesa za coś zawiesili. Od maja 2025 nie gwizał żadnego meczu.
K kris_pl:
Milan też złapał wirus spierdolenia od jakiegoś czasu i byle strzelić 1 gola, poza tym gra na czas ze wszystkimi po kolei ...
K Kot99:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, gra na czas to już kpina, każdy bramkarz gra w końcówce, bo wiedzą że tylko 1 na 10 da zoltko
S Stefan445:
:eek: :eek: :eek:
jagr jagr:
K kris_pl, ja wjeżdżam z serialem Supernatural s09e046
K kris_pl:
3/4 tych meczów w piłce nożnej ma tak zaniżone kursy na gole, że masakra ...
K kris_pl:
Chciałem dać jeszcze 2 gole Milanu ale kurs jest tak niedorzecznie niski, że nie widzę w tym żadnej wartości.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie mówiąc już o grze na czas, którą widzi 1na10 sędziów.
K kris_pl:
Na wieczór wjeżdzam: 2 gole w finale Pucharu Narodów Murzyńskich, 2 gole Lyonu, 2 gole (lub więcej) Barcelony.
jagr jagr:
Najlepszy był ten łysy z hiszpanii on wali kartkami na lewo i prawo prawie zawsze lina pokryta
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Choć czasem jest więcej fauli niż było w pierwszej połowie, ale nagle sędzia zmienia optykę :D
K Kot99:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, patrz Parma dziś
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
K Kot99, A jak sędzia da w pierwszej połowie 4-5 kartek, to druga połowa w 90% jest max 1 żołta.
inkub1986 inkub1986:
Powinni być karani za to przez jakiś urząd.
K Kot99:
Była tylko 1 do 45 , bo widocznie tak musiało być
jagr jagr:
totalny przegryw pokroju kloppa
K Kot99:
Nie mam wątpliwości, że sędziowie handlują kartkami, dziś sobie kaiserslautern z hannover, w 45 brutalnie przerwana kontra i bez kartki, wszyscy w szoku
jagr jagr:
K kris_pl, Najlepsze jest w tym wszystkim to że z 41 możliwych trofeów wygrał tylko 8
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
K Kot99, To też jakaś wybitna kreatura musiała tam gwizdać
K Kot99:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, zobacz Perugia - Modena prawie 40 fauli i 2 żółte😂
K kris_pl:
Zbudowali mit tego Simeone dając mu tam trenować tyle - problem w tym, że wszyscy poza klubem widzą, że to parodia klubu piłkarskiego i typa już z 8 lat temu nie powinno tam być. Ten gość wmawia wszystkim, że muszą bronic bramki za wszelką cenę - nawet w towarzyskich czy w Pucharze Króla z jakimiś piątoligowcami ^^
inkub1986 inkub1986:
Dobra robota.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ja sobie zrobiłem przerwę na ten weekend i jak widzę 0-0 Arsenalu, czy Newcastle albo patrzę na kartowanie w jakichś meczach, to cieszę się, że nic nie przegrałem.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
K Kot99, Zobacz sobie lepiej ile kartek było w 2 połowie (tej zawsze bardziej kartkowej) przy wyniku 1-0 dla Tico i zobacz sobie ile kartek rozdał na 35 faulach w meczu Santa Clara - Famalicao.
jagr jagr:
materace jak nie zmienią trenera to nic nie wygrają . Oni są dobrzi na tych słabszych przyjdzie grać z Real lub Barceloną to dostają w trąbe.
K kris_pl:
Wcześniej grali z polotem, mnostwo goli strzelonych i straconych - jednak od 10 lat ten klub to jest śmietnik i pośmiewisko
K kris_pl:
Kotletico od sezonu 2017/18 gra na 1 gola i murowanie
K Kot99:
Wydali srikiand na transfery i zero polotu
P paptyd:
Olsztyn przepiękny jest haha
K kris_pl:
Kotletico to samo
K Kot99:
To żenada
K Kot99:
Oni atletico z każdym gównem 1:0 męczą bułę
K kris_pl:
Roma ma 1 gol w swoim genie upośledzenia od początku istnienia - "próbujemy strzelić 1 gola, poza tym murujemy się we własnym polu karnym" ^^
jagr jagr:
K kris_pl, W Hokeju czasami się zdarzają się wyniki jak ze szmacianki.
jagr jagr:
Jak Simeone jeszcze z tego klubu nie wyleciał
K kris_pl:
Miałem 5/6 (te klauny w Nowym Jorku uwaliły) a potem 4/5 - Anaheim z Los Angeles uwaliły. Jak bezużytecznym trzeba być, żeby odstawiać jakieś tańce na lodzie i strzelić 2 gole w 60 minut XD
K KarolekLegion:
Teraz już gol musi być
jagr jagr:
klasycznie 1-0
K KarolekLegion:
Ta już go Roma na pewno
jagr jagr:
Mnie interesją tylko Materace jak im idzie ?
Do góry Bottom