>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

larkspur larkspur:
Niesamowite jaki problem ze strzelaniem goli a najgorsze ze jutro to gówno ekstraklasa rusza i znów będzie 0:0 1:0 1:1
A andyvelxaero:
Kun i Gual to jest straszny szrot
A andyvelxaero:
Jest gorąco, pod kopułami też
A andyvelxaero:
Dobrze że włączyli tryb faulowania w Aktobe w drugiej połowie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Szukałem wszędzie kartek tam do gry, bo dobry sędzia - i sypią się jak kokaina w sejmowym kiblu - ale nigdzie nie było do gry
S sebek1997:
Ja miałem x2 i ich bramkę w AKO. Już myślałem, że do kosza kupon pójdzie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale ja mam tam over 2.5 :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
S sebek1997, I nagle z wolnego w okno :D
S sebek1997:
Oo i gol Banja luka xdd
S sebek1997:
W tej banie luce to faktycznie jakies mocne łby grają. 3 gole do odrobienia z drużyną z Andory, a oni przez 70 minut oddali 2 strzały w dodatku niecelene :ROFLMAO:
larkspur larkspur:
1 strzał z obu stron hahah
larkspur larkspur:
W tej Legii to nawet problem będzie z over 0.5... dramat
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Bo tam się ostro w 2 połowie zrobiło
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ten Szwed sędzia w meczu Aktobe - Legia kolejny cymbalista - ale jego średnie to potwierdzały.
A andyvelxaero:
Na dwa uda
A andyvelxaero:
Legia próbuje przepchnąć kolanem
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
larkspur larkspur, Właśnie IMHO większa szansa na over jak jest już posprzątane, niż jak ktoś przyjeżdża bronić 1-bramkowej zaliczki albo było remis w 1 meczu.
ulotki223 ulotki223:
nie wierze ze sie chca wyautowac, wpadna na takich samych i bedzie kabaret w konferencji, to nie taka prosta sprawa wylecicec a z pucharow
ulotki223 ulotki223:
kurs na Trnave wzrosl z 7 na 10,5 w 2 minuty co sie tam stalo
ulotki223 ulotki223:
a co sadzicie o JAnie Urbanie jest tu ktos z Zabrza? Na oko w porzadku gosc
R radziu784:
obstawilem dzisiaj, tez z waszymi uwagami ale mialem z tylu glowy chelsea,i mowie no moze dac under xd ale zaufalem glosu ludu
larkspur larkspur:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, i zdziwiony? Po co?? Pierwszy mecz szachtara 6;0 wiadomo że w rewanżu nie będą się forsować. A ty na podstawie gwałtu w pierwszym meczu na pewniaka grasz over 2.5??? Bezsens
larkspur larkspur:
Cytując klasyka ile jeszcze tego gnoju trzeba przepchać... Każdy mecz polskiej drużyny w pucharach to męczarnia dla oka... Coś tam próbują ale napastnika brak. Ten gual niewidoczny... dobry rosły pekhard a teraz co???? Typowe 0:0 albo wymęczone 1:0 albo 1 dla aktobe dogrywka i Legia leci w pierwszej rundzie...
R radziu784:
Manipulacje kursami, i w ogóle...
R radziu784:
Ja mam wrażenie że ostatnio wielkim scamem śmierdzi, może znaleźli jakieś sposoby. Najbardziej pompowane wydarzenia są dnem,
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Więc już po zabawie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ja mam over 2.5 w meczu Ilves - Szachtar i Santa Coloma - Borac - oba mecze 0-0 do HT
S saek:
miałem do wyboru faule czy under rogów Legii i jak zawsze żle wybrałem
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ogólnie widzę, że cały lipiec to te mecze są na chodzonego. Chyba za ciepło jest, masa underów
S saek:
jakbym poszedł na mecz okręgówki byłoby podobnie
A Antongno:
S saek, oglądać się tego nie da
ulotki223 ulotki223:
Legia under bedzie. Ale zobaczcie. Pierwszy mecz Strnava - Hacken 0-1 a teraz kurs na over 1,6 :D
S saek:
niezły piknik w meczu legii
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Dostali u siebie 1-4 z Andorą, minęło 36 minut oddali 1 niecelny strzał i nawet 1 rożnego nie nabili.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale ta Borac Banja Luka to dno dna
ulotki223 ulotki223:
Dudelange i Petrocub tez mam na liscie smierdzacych meczow
ulotki223 ulotki223:
mowie to sa leszcze niesamowite. co myslicie
ulotki223 ulotki223:
takie hacken nastawi sie zeby nie przegrac a przegrana to nie koniec szans
ulotki223 ulotki223:
oba mecze coventry cisnelo masakrycznie
ulotki223 ulotki223:
Sunderland dostal po dziobie w rewanzu ale i tak awansowal
ulotki223 ulotki223:
to samo bylo z Coventry gralismy z Sunderlandem caly mecz cisnelismy i dwa bledy w obronie a la Baednarek i 1-2
ulotki223 ulotki223:
teraz ,4 na trnave 6,5 na gosci tu sie bedzie dzialo, jak Hacken przegra to i tak moga awansowac a to sa zalosne leszcze, dostali sie psim smedem do pucharow, szoruja dno tabeli
ulotki223 ulotki223:
pierwszy mecz nowy trener trnavy i bardzo zanizony kurs na gosci i wygrali 1-0 bardzo dziwne ze szwedasy ogolili mocnych Slowakow
ulotki223 ulotki223:
Spartak trnava z hacken mam alert ze mecz jest podejrzany
sewerynkg sewerynkg:
mmafreee.eu/strumyk
ulotki223 ulotki223:
i nie beda bukmacherzy Mi solić ale ja im posoliłem :(
ulotki223 ulotki223:
Pozedlem spac a tu widze jugo austriacki odkrecil
kombajn kombajn:
cichy1981r cichy1981r:
Panowie, gdzie po zamknięciu strimsy.tom oglądacie mecze?
deepred deepred:
Top5 moich ulubionych zawodników na pewno
C cichybob:
inna sprawa, że Kyrgios to wyjątkowy pajac tenisowy, więc on też wszystkich denerwował
C cichybob:
no niestety, chińczoki na pape
deepred deepred:
No więc właśnie
C cichybob:
no tak, mnie śmieszy, że jakiś ziomek z pozycji kanapy daje sobie prawo do krytyki, a zawodowemu tenisiście je odbiera :)
deepred deepred:
Ja się tylko odnoszę to tego co powiedział Kyrgios
C cichybob:
a ja nie wiem kogo to obchodzi. typy noszą jakieś głupie zabawki, które są ich talizmanami i co lepiej ?
deepred deepred:
Ale nie, chłop był dobry i na clayu najlepszy w historii (drugiego takie zapewne nie będzie), to można mu wybaczyć i w ogóle wszystko co robił było fajne
zimny94 zimny94:
Włosi w 3 secie to inny skład bo nie oglądam?
deepred deepred:
Zboczenia Nadala z poprawianiem spodenek, grzebaniem w dupie, drapaniem się po nosie, poprawiania włosów za uchem, uważanie żeby przy zmianie stron nie nadepnąć na linię i przestawiania buteleczek każdego normalnego denerwowały.
C cichybob:
nie może*
Do góry Bottom