>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

chowirex chowirex:
Nawrocki zostanie prezydentem. Koniec gry.
'Corek 'Corek:
Nawrocki powieksza przewagę, tu już nie będzie mijanki
paga paga:
Nic się już nie zmieni. Nawrocki wygrywa.
psychol32 psychol32:
Ukartowane nie bez powodu Rafał ogłaszał się nowym wodzem
A Antongno:
paga paga, 2 porażka z rzędu. Najpierw z długopisem, a teraz z kibolem, który zajebał kawalerkę i wciąga snusy na wizji. Ale to musi być traumatyczne :D
psychol32 psychol32:
Do rana wszystko się zmieni
paga paga:
Jutro od rana oglądam TvN z whiskey w ręku
'Corek 'Corek:
Nawrocki 53.88% - z 23.49
luque luque:
Z plusów to jak tęczowy Rafau jutro odpada to już go więcej nie wystawia także można mu jutro pisać Au Revoir
paga paga:
brawo
paga paga:
teczowy najkrotsza kadencja w historii
A Antongno:
Pan Darek Powraca Pan Darek Powraca, też nie mam tak daleko do Torunia. Co jakiś czas jeżdżę. Czas odwiedzić Mentzenowy pub :D
Pan Darek Powraca Pan Darek Powraca:
Karol Nawrocki (1 032 706) 53.88% +2.85
piwko z Mentzenem bym przechylil
do Torunia nie mam daleko, musze odwiedzic to slawne miejsce :D
A Antongno:
luque luque, dokładnie tak samo podszedłem do głosowania dzisiaj :)
A Antongno, Mi sie podoba, ze Slawek jest 'jakis'. A nie choragiewka jak rafau albo karol co chyba sam nie ogarnia o co chodzi...
A andyvelxaero:
adik1992 adik1992 jakie żyletki, Włoch easy
Slawek jest mega madrym kolesiem, ma swoje poglady, z ktorymi mozna sie zgadzac lub nie. To przypierdolili sie do niego o aborcje, gdzie powiedzial, ze problem dotyczny 1 Polki rocznie. Chodzilo o aborcje po gwalcie. Ludzie podchwycili, nie dali mu zyc. Ale Mentzen jeszcze bedzie prezydentem, gwarantuje.
A Antongno:
Pan Darek Powraca Pan Darek Powraca, hahaha z tym Mentzenem idealnym bym nie przesadzał. Gość naprawdę w porządku, ale niestety trochę mu brakuje do formatu prezydenckiego, ale i tak jest najlepszym obecnie kandydatem :D a na piwko do pubu Mentzena trzeba się zgadać :D
luque luque:
Dokładnie, była szansa oddać głos na Sławka Mentzena który by wygrał też z Rafałem to woleli POPIS znowu
dzisiaj Polska i tak przegrala, bez wzgledu czy wygra teczowy rafau czy kibol
luque luque:
Ja sam oddałem głos nie na Karola a przeciw Rafałowi. Aby ten zadufany w sobie kundel niemiecki wrócił jutro po 12 do Warszawy i tam został w niebycie przegrywając dwa razy wybory
S skazany10:
10% juz policzone, zaraz nawrocki bedzie mial 90%
A Antongno, wlasnie 4te robie, ale to juz ostatnie dzis :D ja powiem tak, albo jestes moim bratem z innej matki, albo cholera wie - ale czesto slysze to samo. Jak mowie, ze Mentzen jest IDEALNY na prezydenta a BOSAK to mega mozg - to ludzie chca ze mna piwo pic :D
Cabron Cabron:
Chyba, że na boku z Nawrocką kręci to wiele wyjaśnia
A Antongno:
Pan Darek Powraca Pan Darek Powraca, no i cieszę się, że się zgadzamy. Z taką osobą na piwo bym się udał :D
Cabron Cabron:
On już I damę przestawił 😅
Cabron Cabron:
Mam pytanie, bo skoro wyniki to sprawa otwarta, to ja jako zwykły obywatel nie zaangażowany zawodowo w politykę mam prawo tego nie wiedzieć, ale czy Trzaskowski jako polityk z 20letnim stażem nie wiedzial, że nie wypada się ogłaszać prezydentem po wynikach sondaży ?
A Antongno:
louisarmstrong louisarmstrong, właśnie to jest smutek, że jeszcze kilka lat temu oglądałbym ten zajebisty mecz, a teraz oglądam jakaś śmieszna politykę i rozważania kto będzie prezydentem. Nigdy nie rozumiałem jak można ta głupia politykę oglądać. A dzisiaj... trochę przykre.
lukpol lukpol:
Za dwa lata odstąpię ci chatę w berlinie😆
ale chj, lepiej wybrac pisa albo peofca
A Antongno, Mentzen prezydentem a Bosak premierem? Gwarantuje wtedy, ze wreszcie byloby normalnie. Do tego dojdzie kiedys, ale Kaczynski i Tusk musza zniknac
lukpol lukpol:
Zobaczymy czy ty wyjedziesz za dwa lata
kubabrenner kubabrenner:
Panowie jest po zawodach już, nie ma szans żeby late poll przy 7% sprawdzonych komisji zjechał z 50,7%, Nawrocki prezydentem
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Trzask 36% (43 000 głosów), Mentzen 19% (22 000), Braun 14,5% (17 000), Nawrocki 13% (16 000 głosów)
A Antongno:
adik1992 adik1992, dlugo szanowałem Trzaskowskiego i chyba za długo. To tylko potwierdza jak Bosak dobrze się na nim poznał. Patrz co on przed chwilą zrobił tylko na podstawie wyników statystycznych. Oznajmił się prezydentem i nazwał żonę pierwsza dama. Gość jest chorągiewka, która zmienia cały czas zdanie i wciąż kłamie. Mentzen? Jak najbardziej niech będzie prezydentem. Bosak powinien być premierem.
C cichybob:
lukpol lukpol, to czemu tam nie mieszkasz tylko w unijnym lewackim kraju ?:)
Cabron Cabron:
Każdy co inne gada
lukpol lukpol:
Ialorus jedyna ostoją normalności podczas "pandemii "
M Marcin7878:
czyli jeszcze wyjdzie ze mialem racje , ze frekwencja under 69
C cichybob:
lukpol lukpol, Lepsza Białoruś jak Bruksela, a mieszkasz w Berlinie :D jak można być tak głupi
lukpol lukpol:
Lepsza Białoruś jak bruksela😁
Nawrocki juz ma 51.62%
louisarmstrong louisarmstrong:
adik1992 adik1992, zaje dobry ten mecz tylko asy nie padają
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
W Wielkiej Brytanii w 1 turze było tak:
C cichybob:
A Antongno, przecież będzie rząd Pis- konfederacja żeby domknąć Białoruś. I na kogo będą głosować ? na PO?
adik1992 adik1992:
my tu pitu pitu o mało znaczących wyborach a Musetti z Rune jadą na żyletki ;)
louisarmstrong louisarmstrong:
No to jakie są wyniki? Jaka frekfencja i kto wygrał?
B bartek2701:
O 1 kolejne wyniki
Jedyna nadzieja dla Polski byl Mentzen, ktory byl przynajmniej JAKIS. Mial swoja poglady, nie zmienial zdania. Ale nie, lepiej kibola albo teczowego ziomka, brawo
A Antongno:
C cichybob, nie zgadzam się. Część na pewno głosuję po prostu przeciw.
tarki_16 tarki_16:
Cabron Cabron, ja mam 69.5
Cabron Cabron:
Ktoś już księgował sobie 72%? 😅
lukpol lukpol:
Lepiej jak bosak następnym razem wystartuje
Rafau oraz Tusk nigdy nie mieli pomyslu na Polske, to sa ludzie co uprawiaja populizm, gadaja, obiecuja, chja robia. PIS to dramat, oni sami sie oraja. Ale Polacy z jakiegos powodu ciagle na nich. Aby nie wygral Tusk, aby nie wygral Kaczynski. DRAMAT
C cichybob:
A Antongno, tylko, że ci którzy teraz twierdzą, że głosują żeby nie domknąć rządu, będą za 2 lata głosować żeby domknąć kolejny rząd
Cabron Cabron:
Pers też pisze, że frekwencja spadla
adik1992 adik1992:
A Antongno, też długo tak uważałem ale jego ostatnie wystąpienie w KZ gdzie z taką pogardą i manipulacją wypowiadał się o Trzaskowskim tylko dlatego że go nie lubi nie przypadło mi. Sam uważam że jeżeli Mentzen będzie dalej robił to co robi to jak wystartuje za 5 lat to ma szansę a za 10 lat na pewno zostanie prezydentem, jeżeli tylko będzie dalej tak rozwijał swoją karierę
Do góry Bottom