>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Historia czatu

luque luque:
Ja sam oddałem głos nie na Karola a przeciw Rafałowi. Aby ten zadufany w sobie kundel niemiecki wrócił jutro po 12 do Warszawy i tam został w niebycie przegrywając dwa razy wybory
S skazany10:
10% juz policzone, zaraz nawrocki bedzie mial 90%
Pan Darek Powraca Pan Darek Powraca:
A Antongno, wlasnie 4te robie, ale to juz ostatnie dzis :D ja powiem tak, albo jestes moim bratem z innej matki, albo cholera wie - ale czesto slysze to samo. Jak mowie, ze Mentzen jest IDEALNY na prezydenta a BOSAK to mega mozg - to ludzie chca ze mna piwo pic :D
Cabron Cabron:
Chyba, że na boku z Nawrocką kręci to wiele wyjaśnia
A Antongno:
Pan Darek Powraca Pan Darek Powraca, no i cieszę się, że się zgadzamy. Z taką osobą na piwo bym się udał :D
Cabron Cabron:
On już I damę przestawił 😅
Cabron Cabron:
Mam pytanie, bo skoro wyniki to sprawa otwarta, to ja jako zwykły obywatel nie zaangażowany zawodowo w politykę mam prawo tego nie wiedzieć, ale czy Trzaskowski jako polityk z 20letnim stażem nie wiedzial, że nie wypada się ogłaszać prezydentem po wynikach sondaży ?
A Antongno:
louisarmstrong louisarmstrong, właśnie to jest smutek, że jeszcze kilka lat temu oglądałbym ten zajebisty mecz, a teraz oglądam jakaś śmieszna politykę i rozważania kto będzie prezydentem. Nigdy nie rozumiałem jak można ta głupia politykę oglądać. A dzisiaj... trochę przykre.
lukpol lukpol:
Za dwa lata odstąpię ci chatę w berlinie😆
ale chj, lepiej wybrac pisa albo peofca
A Antongno, Mentzen prezydentem a Bosak premierem? Gwarantuje wtedy, ze wreszcie byloby normalnie. Do tego dojdzie kiedys, ale Kaczynski i Tusk musza zniknac
lukpol lukpol:
Zobaczymy czy ty wyjedziesz za dwa lata
kubabrenner kubabrenner:
Panowie jest po zawodach już, nie ma szans żeby late poll przy 7% sprawdzonych komisji zjechał z 50,7%, Nawrocki prezydentem
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Trzask 36% (43 000 głosów), Mentzen 19% (22 000), Braun 14,5% (17 000), Nawrocki 13% (16 000 głosów)
A Antongno:
adik1992 adik1992, dlugo szanowałem Trzaskowskiego i chyba za długo. To tylko potwierdza jak Bosak dobrze się na nim poznał. Patrz co on przed chwilą zrobił tylko na podstawie wyników statystycznych. Oznajmił się prezydentem i nazwał żonę pierwsza dama. Gość jest chorągiewka, która zmienia cały czas zdanie i wciąż kłamie. Mentzen? Jak najbardziej niech będzie prezydentem. Bosak powinien być premierem.
C cichybob:
lukpol lukpol, to czemu tam nie mieszkasz tylko w unijnym lewackim kraju ?:)
Cabron Cabron:
Każdy co inne gada
lukpol lukpol:
Ialorus jedyna ostoją normalności podczas "pandemii "
M Marcin7878:
czyli jeszcze wyjdzie ze mialem racje , ze frekwencja under 69
C cichybob:
lukpol lukpol, Lepsza Białoruś jak Bruksela, a mieszkasz w Berlinie :D jak można być tak głupi
lukpol lukpol:
Lepsza Białoruś jak bruksela😁
Nawrocki juz ma 51.62%
louisarmstrong louisarmstrong:
adik1992 adik1992, zaje dobry ten mecz tylko asy nie padają
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
W Wielkiej Brytanii w 1 turze było tak:
C cichybob:
A Antongno, przecież będzie rząd Pis- konfederacja żeby domknąć Białoruś. I na kogo będą głosować ? na PO?
adik1992 adik1992:
my tu pitu pitu o mało znaczących wyborach a Musetti z Rune jadą na żyletki ;)
louisarmstrong louisarmstrong:
No to jakie są wyniki? Jaka frekfencja i kto wygrał?
B bartek2701:
O 1 kolejne wyniki
Jedyna nadzieja dla Polski byl Mentzen, ktory byl przynajmniej JAKIS. Mial swoja poglady, nie zmienial zdania. Ale nie, lepiej kibola albo teczowego ziomka, brawo
A Antongno:
C cichybob, nie zgadzam się. Część na pewno głosuję po prostu przeciw.
tarki_16 tarki_16:
Cabron Cabron, ja mam 69.5
Cabron Cabron:
Ktoś już księgował sobie 72%? 😅
lukpol lukpol:
Lepiej jak bosak następnym razem wystartuje
Rafau oraz Tusk nigdy nie mieli pomyslu na Polske, to sa ludzie co uprawiaja populizm, gadaja, obiecuja, chja robia. PIS to dramat, oni sami sie oraja. Ale Polacy z jakiegos powodu ciagle na nich. Aby nie wygral Tusk, aby nie wygral Kaczynski. DRAMAT
C cichybob:
A Antongno, tylko, że ci którzy teraz twierdzą, że głosują żeby nie domknąć rządu, będą za 2 lata głosować żeby domknąć kolejny rząd
Cabron Cabron:
Pers też pisze, że frekwencja spadla
adik1992 adik1992:
A Antongno, też długo tak uważałem ale jego ostatnie wystąpienie w KZ gdzie z taką pogardą i manipulacją wypowiadał się o Trzaskowskim tylko dlatego że go nie lubi nie przypadło mi. Sam uważam że jeżeli Mentzen będzie dalej robił to co robi to jak wystartuje za 5 lat to ma szansę a za 10 lat na pewno zostanie prezydentem, jeżeli tylko będzie dalej tak rozwijał swoją karierę
S skazany10:
Ci co klamali to z Pisu
Cabron Cabron:
psychol32 psychol32, nie, analityk
psychol32 psychol32:
Andrzej Pluta ten koszykarz?
Cabron Cabron:
Obecnie frekwencja to 71,7
A Antongno:
@High_Roller, w tym kto będzie kłamał to żadna. Tu bardziej o domknięcie rządu chodzi.
Cabron Cabron:
Pluta napisał, że spada frekwencja
A andyvelxaero:
Dane mamy z 6% na razie
adik1992 adik1992:
jak Rafał przegra to już koniec dla niego, przegrać z Dudą jeszcze mógł, bo była podmianka ale przegrać z Karolem to będzie jego koniec
A andyvelxaero:
Late poll to nadal próba a nie żadne dane
A Antongno:
adik1992 adik1992, nie jest to takie oczywiste. Na szczęście PO i PiS z roku na rok tracą poparcie i liczę tutaj na mocny wynik konfederacji. Oczywiście mogę się mylić, ale dla mnie Bosak to jest gość, który zjada tam wszystkich w tej polityce. Gość jest dla mnie mega kozakiem, którego nikt nie jest w stanie zagiąć.
moim zdaniem oni przed wyborami jak i po wyborach wspolnie ida na wodke. To jest to samo co walka pomiedzy Pepsi a CocaCola oraz Lidlem a Biedronka. Grunt, aby o nich gadali, aby byli przy korycie.
Cabron Cabron:
Pierwszy late poll, to dane z 50% komisji ?
psychol32 psychol32:
@High_Roller, naród to co najwyżej okłamuje rząd
T tadzin:
Pan Darek Powraca Pan Darek Powraca, zobacz se jakich kandydatow ma kolebka demokracji USA to jest 10x wieksza kpina
adik1992 adik1992:
A Antongno, no ale zdajesz sobie sprawę że za 1,5 rou pewnie znów PIS będzie rządził i wtedy będziesz chciał zmiany prezydenta?
BRAWO POLSKA>
ja bralem udzial w kazdych wyborach, od 20 lat. Ale dzisiaj oficjalnie musze stwierdzic, ze Polska upadla. Pierwszy raz totalnie ani jeden ani drugi kandydat mi nie pasowal. Kiedys mielismy Kazimierza Wielkiego. Dzisiaj mamy teczowego rafauka albo kibola co wciaga nikotyne na wizji
H hagi84:
to gowno takie ma opoznienie jak bwin 10 lat temu
H hagi84:
A Antongno:
Ten ból dupy jutro tych wszystkich od Trzaskowskiego. Coś pieknego. Oczywiscie nie jestem fanem Nawrockiego, ale najgorsze co moglo by się wydarzyć to domknięcie rządu PO
B bartek2701:
Czarnek już nazywa Nawrockiego prezydentem
adik1992 adik1992:
po zliczonych 5% Trzaskowski o 6k głosów prowadzi :)
Do góry Bottom