>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

A Antongno:
5xharoldx5 5xharoldx5, nie no skąd to pytanie? To już logicznie myśląc nie da rady żeby Trzaskowski wygrał.
5xharoldx5 5xharoldx5:
kilka fajnych kuponów zamykał Trzaskowski
5xharoldx5 5xharoldx5:
szkoda moich kuponów
C cichybob:
5xharoldx5 5xharoldx5, przegrał już
lukpol lukpol:
110%
lukpol lukpol:
M Marcin7878:
100%
5xharoldx5 5xharoldx5:
C cichybob, ile obecnie dajesz %szans Trzaskowskiemu na wygraną?
lukpol lukpol:
Jeszcze dwa dni i będzie po temacie... I całe szczęście bo jak z muranskim wyjechali to strach kto by był nastepny 😅
lukpol lukpol:
psychol32 psychol32, Białystok 50/50
deepred deepred:
75% 850 koła różnicy
lukpol lukpol:
Mi wogole czekam na poranek i ten jego głupkowaty usmiech😆
A Antongno:
lukpol lukpol, no tu już pozamiatane. Pięknie osmieszyli Rafałka. Gościa już mi trochę nawet szkoda. Już widzę te pytania, dlaczego Pan ogłosił swoją żonę pierwsza dama? - Ale co Pan opowiada? Nic takiego nie miało miejsca xd to pis to próbował tak przedstawić xDDD
C cichybob:
A Antongno, zasad trójpodziału władzy i podstawowych zasad moralnych napewno trzyma się koalicja. Pomijam oczywiście lewicowe kobitki, bo one to inny świat
lukpol lukpol:
71% dalej milion
A Antongno:
C cichybob, kto się trzyma zasad? :D
A Antongno:
M mcz, dobreee. Dzięki, że na koniec chociaż rzuciłeś fajnym dowcipem. Szanuje za poczucie humoru :D
C cichybob:
A Antongno, nie trzeba ich lubić, ale jednak ludzie którzy trzymają się jakiś zasad kontra banda wieśniaków
lukpol lukpol:
Ta tusk odda wladze🤣🤣
C cichybob:
A Antongno, ale nie chcieli przejąć państwa na własność
A Antongno:
M mcz, xDDD
M mcz:
ale Tusk pewnie woli koryte przez 2 kolejne lata
M mcz:
dobra jeszcze na koniec: gdybym był Tuskiem to zagrałbym vabanque i podał rząd do dymisji. dać rządzić konfederatom z pisem i trendy prawicowe szybko się odwrócą
A Antongno:
A za po tymczasowo podniesiony vat? Który nadal trwa? Wy ludzie naprawdę macie taka słaba pamięć czy tacy głupi jesteście? Ruchają was jak chcą i dalej na nich głosujecie.
lukpol lukpol:
Wtedy pis i po ręka w reke
A Antongno:
lukpol lukpol, polski ład to samo
lukpol lukpol:
Zamykane lasy
deepred deepred:
PiS leci po drugą Białoruś
lukpol lukpol:
Zapomnieli wszyscy juz???
C cichybob:
A Antongno, Ty bzdury piszesz, bo nikt jeszcze nie miał takiej okazji zrozumieć kim jest PiS i jaki ma plan. Teraz wreszcie było wszystko jasne
lukpol lukpol:
Pandemia!!!!
A Antongno:
psychol32 psychol32, Tobie może nie. Wielu ludziom tak.
A Antongno:
C cichybob, Była pełna władza pisu i po gdzieś zostało rozjechane i ich nie ma? Co Ty w ogóle za absurdy piszesz.
psychol32 psychol32:
No wiem mam iść po to żeby po nie domknelo władzy. Jakoś domknięta władza PiSu nie wyrządziła mi Wielkiej krzywdy
C cichybob:
tak można było się pozbyć pisowskiej mafii, a potem rozbić Koalicje
C cichybob:
A Antongno, tylko, że nie dojeżdżając w tych wyborach Pisu tylko przedłużyłeś wojne tych dwóch partii
A Antongno:
psychol32 psychol32, po prostu niektórzy nie potrafią zrozumieć, dlaczego powinni iść wtedy na wybory i zagłosować, ale to już ich problem. Niestety logicznego myślenia nie da się kupić.
lukpol lukpol:
A Antongno, szybciej by się skończył jak by bonzur wygral
C cichybob:
Cało to szambo, któree zostało odkryte, podsłuchy, złodziejstwo, przejmowanie spółek, zniszczenie trójpodziału władzy i nic :)
psychol32 psychol32:
Nie lubić jednych i drugich a iść zagłosować. Wstyd potem w lustro spojrzeć
A Antongno:
deepred deepred, oczywiście, że nie. Ale dla konfederacja, która jest moim wyborem lepiej żeby wygrał Nawrocki. Powoli kończy się po pis. W 1 turze mieli ledwo razem 60% poparcia. Dużo mniej niż poprzednio.
C cichybob:
brawo :)
C cichybob:
Znowu będą chcieli przejąć kraj na własność i rozkraść miliardy. Szmaty jak Matecki, Mejzy i złodzieje od ziobry ujda bez konsekwencji
M mcz:
dobranoc
M mcz:
dobra forumek gloryfikuje najwiekszego cwaniaczka III RP, czas spać
A Antongno:
lukpol lukpol, bardzo słuszny wybór moim zdaniem. Wszyscy się śmiali z Leppera, a gość mówił wprost jak jest. I jak widać dzisiaj miał absolutna rację. Ludzie nie wiedzieli o czym on mówi, a jak czas pokazał był ponadczasowy.
C cichybob:
A Antongno, a w wyborach parlementarnych zagłosujesz na dopięcie rządu PiS-Konfederacja :)
deepred deepred:
Jak PiS będzie w rządzie ze swoim prezydentem to już będzie ok?
deepred deepred:
A co powiesz przy następnych parlamentarnych?
A Antongno:
lukpol lukpol, też nie popieram pisu, głosuję przeciw po. Tak trudno to zrozumieć? To jest bardzo proste. Po wygrywając te wybory może dopiąć rząd i podpisywać wszystko co im pasuje, jak leci. Jest to bardzo ważne żeby do tego nie doszło.
lukpol lukpol:
Przed powstaniem konfederacji głosowałem na samoobronę 😅
M mcz:
no cóż jeden bet z overem 49 Trzaskowskiego nie wejdzie ale to nic
lukpol lukpol:
A nie głosuję przeciw tylko za
lukpol lukpol:
Ale pisowi daleko.do konfederacji
lukpol lukpol:
Na mentzena
A Antongno:
lukpol lukpol, a w 1 turze głosowałeś? Jeśli tak to chociażby pod tym kątem powinieneś zagłosować.
M mcz:
idziemy na przewagę 3pp :ROFLMAO:
lukpol lukpol:
Nie poprę popisu
lukpol lukpol:
Ja też nie głosowałem
lukpol lukpol:
A Antongno, tak jak się z tobą zgadzałem to tutaj siw mylisz
Do góry Bottom