Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
qkens1986, Ja póki co nie mam pomysłu na to spotkanie, ale może i dobry trop z tymi asami choc nie wiem w jakiej dyspozycji jest teraz Danil, tamten sezon to tragedia.
Samsonovej gdyby głową dojeżdżała to byłaby poważną konkurencją dla Saby i innych, ale ile to już razy przegrywała mecz w szatni po spektakularnym zwycięstwie..
Mirra jak to Mirra, ale nic się nie stanie jak przegra jakiś śmieszny ćwierćfinal 250tki, ona bardziej się spina na konkretne turnieje, a tu bez ciśnienie.
inkub1986, Z ta dyspozycja to wiadomo u kobiet, ale to każdej się tyczy, mają swoje humory, zależy jak mecz się potoczy i czy głową wytrzyma, ale dzisiaj nie dość, że wyglądała zajebiście w tych swoich spodenkach dopasowanych to do tego zagrała na bardzo wysokim poziomie i trzeba przyznać była bardzo stabilna. Do tego dochodzi też fakt iż da z siebie wszystko by upokorzyć Mirrę patrząc przez pryzmat wojny, tu będzie walka na noże, a Mirra tak średnio póki co z formą.
inkub1986, Warto mówisz ruszyć ten Wietnam? Nie przyglądałem się, wiem tylko tyle, że ZEA u23 mnie dziś powiodła i jestem zrażony do tych młodziaków. Kurs przed meczem był na nich 1.23, na live przegrywali 0:1 więc pobrałem po 1.6, a oni 1:1 i wpieprzyli 1:2, nosz kur, kupon położony...
Nie no za taki mecz to powinni ich za jaja powiesic... człowiek się nastawia na szlagier a fam co? Po 0.30 xg?? Hahahaha 3 różne w 90 min??? Brak wielkiej szansy??? Kabaret