>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
    Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

• Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Historia czatu

deepred deepred:
Ciekawe co na to wszystko reszta naszych piłkarzyn
deepred deepred:
B bartek2701, jak już takie akcje idą to może być problem
B bartek2701:
Ja jestem ciekawy czy jak trenera zwolnia i ta mameja wróci do kadry czy zawszelka cenę będzie chciał być kapitanem?
psychol32 psychol32:
a czego się spodziewasz
Siurkacz Siurkacz:
Probierz na tej konferencji odpowiada jak konsultanci u buków gdy im błędy wytykasz😂
psychol32 psychol32:
jak nie będzie dobrej oferty to dogra kontrakt do końca
psychol32 psychol32:
B bunio:
u1@7 dla odmiany :)
M Mendieta1992:
psychol32 psychol32, orientujesz się? Pululu odszedł?
psychol32 psychol32:
Bardzo dobra wiosna w jego wykonaniu ciągnął całą ofensywe Jagi
psychol32 psychol32:
for fan Churlinov gol po 6.60 z Belgami wszedł i zrobił remis dzisiaj od pierwszej minuty
psychol32 psychol32:
spokój
Cabron Cabron:
A był już jakiś kwiatek, czy na razie spokój ?
psychol32 psychol32:
trwa
Cabron Cabron:
Coś ciekawego Probierzinho powiedział na konferencji??
psychol32 psychol32:
będzie błagał na kolanach
psychol32 psychol32:
Robercikowi zmięknie faja na baraże
madman01 madman01:
Pohjanpalo ich pociśnie
psychol32 psychol32:
pewnie byście chcieli żeby coś kontrowersyjnego powiedział żeby dalej te hieny karmić
psychol32 psychol32:
Lewusek już w mediach się tłumaczy
psychol32 psychol32:
lepiej ugryźć się w język i nic nie gadać niż potem żałować jak Lewusek 😂
psychol32 psychol32:
co on ma im odpowiedzieć na te głupie pytania
psychol32 psychol32:
vsky vsky, jakie iq mają dziennikarzyny?
vsky vsky:
Zieliński ma chyba najmniejsze IQ z tej całej kadry, typ zdania nie umie po polsku powiedzieć XD
Z zabski1971:
A jak słyszę, a za Nawałki to było to mnie trzepie. Może i było lepiej. Ale czas odmłodzić całkowice tą kadrę. Ja jestem zdania. Stracimy 3-4 lata jak młodzi będą grać, ale jest szansa, że to wypali. Mam wrażenie, że większość reprezentacji zmieniła skład kadry. A u nas ciągle Ci sami. Ktoś nowy wejdzie i cóż za debiut. A później gościa nie widać przez kolejna 2 lata. Konkretny trener, nowa kadra i budujemy od nowa. Bo z tymi piłkarzykami to za jakiś czas San Marino będzie z nami wygrywać
psychol32 psychol32:
@High_Roller, masz nawet kursy ok 5 na Finlandię a zawsze możesz z handicapami pograć
B bunio:
mam podejscie jak wszyscy oni ma sie zgadzac w portfelu :)
B bunio:
finlandia to taka padaka, ze niestety moze byc ok w sensie wynik sie zgodzi, ale zreszta h.. mnie to obchodzi
B bunio:
a tych w naszym kraju mamy na peczki
B bunio:
dopoki beda janusze bedzie zizuzizuzizaj :)
B bunio:
janusze ostatnio na slaskim wypelnily trybuny ?? :)
Z zabski1971:
No dokładnie. Jaką on to ma brylantową techinkę. I zawsze to samo
Z zabski1971:
Może Mentzen zaprosi ich do pubu na piwo. I Probierz z Lewym się dogadają
N NotToday:
@High_Roller, i to obecny kapitan biegł i prosił o foteczkę haha, niesamowite
M Marcin7878:
panowie wie ktoś czy na polymarket jest dostepny rynek over/under , czy tylko wygrana danej druzyny?
psychol32 psychol32:
Karma wróciła. W taki sam sposób w jaki zdobył opaskę to i ją stracił
BanksyGA BanksyGA:
Cabron Cabron, mówisz o męskiej? Ja się na mężczyznach nie znam. Nie oglądam ani nie śledzę i nie znam zawodników 😅
N NotToday:
Jak przyjedzie na następne zgrupowanie to udowodni, że rzeczywiście jest cipką jak to Kowal mówił
Z zabski1971:
Może tak być. Poparcie ma u kibiców.
psychol32 psychol32:
jakiś buk już daje 4 na to że Lewusek zagra u Probierza
zilzil zilzil:
Moze Prezydent elekt zainterweniuje i pogodzi obu Panów, jakieś gentleman 's agreement za garażami na przerwie i się sprawa wyjaśni
psychol32 psychol32:
ziomek Kulesza ma klepniętą drugą kadencję więc wywalone jaja na to co dziennikarze będą pisać i gadać
psychol32 psychol32:
Z zabski1971, bo piłkarze to pipki
Z zabski1971:
No to prawda. Można powiedzieć, że on waleczny jest, ale po reprezentacji tego nie widać. Coś czuję, że po Finlandii będzie jeszcze większą gównoburza
B bunio:
ale co sie klika i komentuje gownoburza to moje hahaha i wszyscy sa zadowoleni z pseudo dziennikarzy , bo pseudo kadra zapewnila temat
psychol32 psychol32:
Probierz słaby trener ale ma jaja. Jako piłkarz miał i jako trener ma. Nie raz się nie pi....ł choćby z dziennikarzami. Przykładowo kiedyś w C+ kazał im z pod lady wyjmować szaliki Legii
psychol32 psychol32:
Nie tyle się cofa co stoi w miejscu
Z zabski1971:
Czy obie tego nie widzą, że z tym gościem za trenera ta reprezentacja się cofa. Może ten mecz z Moldawią to był towarzyski, ale przecież takie reprezentacje to powinniśmy wciągać biegając na jednej nodze.
psychol32 psychol32:
Ostatni kolega rok temu zakończył przygodę z kadra
zilzil zilzil:
Ta reszta kadrowiczów to wyglądają na pipki co idą jak wiatr zawieje
psychol32 psychol32:
Nikt go nie lubił a teraz to będą go nienawidzili
psychol32 psychol32:
zilzil zilzil, przecież Lewusek nie ma już życia wśród obecnych kadrowiczów
M Mendieta1992:
Panowie , tak z dupy pytanie , Jak mogę usunać konto na facebooku?:D
zilzil zilzil:
No to pękł. Pewnie dzisiaj by tego nie napisał ale mleko się wylało. Lewy jeszcze przez 2-3 lata może grać, i tak będzie lepszy niż 90% kadrowiczów. Probierz potrenuje do jesieni albo wiosny, wyleci. Wróci Robert, wybiorą kolejnego wuefiste. Pograją razem rok, znowu będzie drama ale wtedy już Lewy nie wróci i tyle
zilzil zilzil:
Ziomek od dobrych 15 lat jest pod nieustającą presją wyników w klubie i reprezentacji. Za granicą go szanują a w piłkarskiej zapyziałej Polsce największy hejt na niego
zilzil zilzil:
Ile można
zilzil zilzil:
No z drugiej strony gość ma już chyba dość bycia wygwizdywanym przez własnych kibiców za to, że chciał odpocząć, ma dość dziennikarzyn zarzucających mu ze nie zależy mu na reprezentacji. Z drugiej strony, jak zrobił coś czego rzekomo oczekują kibice i pewnie część pseudo dziennikarzy to nagle hurr durr zniewaga, katastrofa, hańba
Cabron Cabron:
No to rzeczywiście dramatyczna sytuacja i inaczej, niż rezygnacja z kadry postąpić nie mógł
Cabron Cabron:
Lewandowski się żali w jakimś wywiadzie, że Probierz zadzwonił w momencie jak on usypiał dzieci 😂
madman01 madman01:
zimny94 zimny94, Maria jedzie z nią jak z dziką świnią
Do góry Bottom