>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

TaylorSwift TaylorSwift:
we are never ever get together never say never jak to im singing ;)
TaylorSwift TaylorSwift:
poniekad jest cos w tym ;)
TaylorSwift TaylorSwift:
i ma dla mnie nowego faceta
TaylorSwift TaylorSwift:
Rondani twierdzi ze wszystkie moje zwiazki to ustawka
5xharoldx5 5xharoldx5:
ale przynajmniej będzie o czym pisać piosenki
TaylorSwift TaylorSwift:
pilnuje interesu dla mojego kumpla Rondani on mowil ze Edmonton ma wygrac
5xharoldx5 5xharoldx5:
Travis znajdzie sobie młodszą i tyle z tego będzie
5xharoldx5 5xharoldx5:
TaylorSwift TaylorSwift, widzę, że jesteś, coś pucołowatą buźkę masz :p
TaylorSwift TaylorSwift:
cala lige tez wygraja jak wywalili rycerzy a potem dallas kto ich zatrzyma
TaylorSwift TaylorSwift:
mowilam Edmonton wygra 4-3
TaylorSwift TaylorSwift:
zobacz sobie nhl com Taylor Swift Travis Kelce arrive for Game 4
TaylorSwift TaylorSwift:
jestem na meczu teraz
TaylorSwift TaylorSwift:
Edmonton wygra cala lige, dzis mialam grac ale jak bylo 3-1 odpalam i sie ciesze dobrze ze nie bo by byla wtopa a tu doszli
TaylorSwift TaylorSwift:
ale ludzie ich grali caly czas ze w koncu odpala dostali 4-1 w dziob kazdy mecz 5-1 czy 6-1 dla Edmonton
5xharoldx5 5xharoldx5:
a dzisiaj go zmienili po pierwszej tercji
5xharoldx5 5xharoldx5:
bronił jak natchniony
TaylorSwift TaylorSwift:
ludzie ich grali ze mieli sie obudzic, kazdy mecz strzaly 40-20 dla Dallas co z tego wszystko psu na bude
5xharoldx5 5xharoldx5:
z Dallas akurat wąsacz miał formę życia :p
TaylorSwift TaylorSwift:
Dallas byli tacy przekonani jak High Roller czy jak mu tam ze to co mowi jest zabawne a tu dostali kilka spluczek
TaylorSwift TaylorSwift:
ogladalam NHL moj znajomy Rondani mnie przekonal, klal jak szewc ze odprawili Vegas Golden Knights i to dwa ostatnie mecze do zera, ale potem zarobilismy duzo na porazkach Dallas
5xharoldx5 5xharoldx5:
3:0 prowadzili
5xharoldx5 5xharoldx5:
no dzisiaj ładnie spartolili
TaylorSwift TaylorSwift:
rozumiem wygrac raz ale wiecej im dane nie bedzie
TaylorSwift TaylorSwift:
Tak z NHL Edmonton moim zdaniem wygra serie, bedzie rewanz za zeszly rok, kto to widzial zeby Floryda, najgoretszy stan usa miala dobry team z icehockey
TaylorSwift TaylorSwift:
5xharoldx5 5xharoldx5, Dziekuje ale ja mam teraz niebyaly commercial success, zmienilam image z next door girl
5xharoldx5 5xharoldx5:
za kilka lat będzie nieciekawie
5xharoldx5 5xharoldx5:
zaczynasz obrastać sadełkiem, to widać
5xharoldx5 5xharoldx5:
ale mimo wszystko cieszy, że na forum są takie osobistości jak Iga Świątek, czy już średnio atrakcyjna Taylor Swift
5xharoldx5 5xharoldx5:
a tak przy okazji, to jak byłaś młodsza, to byłaś dużo ładniejsza, teraz coś zbrzydłaś
5xharoldx5 5xharoldx5:
TaylorSwift TaylorSwift, siedzisz sobie teraz na meczu NHL z tym swoim byczkiem, mecz jest super ciekawy, a Ty zamiast się nim fascynować, to piszesz na forum
TaylorSwift TaylorSwift:
takie gowniarze powinny byc nie powiem co od razu, ale tylko zniechecaja powaznych ludzi zeby sie produkowali, forum jajakoo spoleczoosc c nana tym cierpi. Co o tym sadzicie panowie moderatorzy? t rondel w ygral konkurs typy dnia na slynnym swiatowym forum i dzis awansowal na pierwsze miejsce w czerwcu, podal jeden typ (nietrafiony) ale rywal podal 3 i nie trafil nic. Dzis minus, jutro plus, takie zycie. A ludzie wierza falszywym przekazom
TaylorSwift TaylorSwift:
Zeby ktos na perenialnym minusie disowal kogos majacy udokumentowany plus to jus swiat musi stanac na glowie, malo tego, sa tacy co mu przyklaskuja
TaylorSwift TaylorSwift:
Wlasnie zostala wyjasniona przyczyna katastrofy samolotu gdzie mam sie zglosic po reward? Oni dojda do tego po wielu miesiacach bo prawda jest niewygodna. To nie jest tak ze Boing zrobil blad czy samoloty sa wadliwe ewidentna wina niedouczonego pilota na 99.9%.
TaylorSwift TaylorSwift:
A co sie stalo w tym samolocie? Jak sie daje ludkom licencje pilota za paczke chipsow to sie tak to konczy, ewentualnie promowanie czarnych i lesbijek jak w USA, jakos dziwnym trafem samoloty nie spadaja w bogatych krajach, tzn w USA tez spadaja ale tam jest prommowanie mniejszosci, zatrudnianie LGBT itp syfu kosztem najlepszych
TaylorSwift TaylorSwift:
Nie musze jechac do Indii zeby zobaczyc co sie dzieje w Indiach, wystarczy mi wsiasc do dowolnego autobusu w Loughborough w godzinach szczytu zeby zobaczyc co tam sie dzieje
TaylorSwift TaylorSwift:
5. Jeszcze te komentarze o wodorostach w glowie czy o ludziach w smolocie. Czy ten ktos jest normalny? Zabierzecie to dziecko panowie moderatorzy? No chba ze ja mam nie pisac to prosze bardzo
TaylorSwift TaylorSwift:
4. Jak to dobrze sie wmadrzac po fakcie - prawda? I jeszcze ublizac. Jakos przed meczem widzial ktos komentarz? Niiiii Fajnie zaimponowac kolegom spod Zabki po fakcie bo komus powinela sie noga, bo wlasnych sukcesow nie mamy to uczepmy sie czyjejs nogawki
TaylorSwift TaylorSwift:
3. Ukraina wygrala - no łamak, nie ustawka, wszystkie typy tego typa sa mocno podejrzane, mecz smierdzial, odwrocili, bracia Ukraincy zarobili na live, czasem ciezko upilnowac wszystkiego
TaylorSwift TaylorSwift:
2. O Finlandii trafionej po kursie 4 - lepiej pominac bo i po co, trafione typy po soczystych kursach sie nie licza, fuks
TaylorSwift TaylorSwift:
1. Ze wszyscy beda puszczac Palestynie - przeciez pisal ze nie wierzy w to, raz gral ze odpussci im Kuwejt i odpuscil. Niby dlaczego Oman sam grajacy o baraze mial by im odpuscic? Nie odpuscil. Wyrownal w 90 minucie. Prosze sobie sprawdzic co 'Rondel pisal'
TaylorSwift TaylorSwift:
Normalnie nie powinno sie komentowac pojedynczych jamnikow ale pozwolicie panstwo na factchecking (pierwszy i ostatni raz): 'Rondel pisal'
P pete99:
brescia idioci wypuścili zwyciestwo
Cabron Cabron:
Dzięki
madman01 madman01:
Takue przepisy
Cabron Cabron:
Aaa okej
madman01 madman01:
Tak jest w u21
madman01 madman01:
Mieli 21
madman01 madman01:
Cabron Cabron, bo jak zaczynali ekiminacje to mirli 21
madman01 madman01:
psychol32 psychol32, nie ma san marino jest mocne
Cabron Cabron:
Dlaczego w kadrach u 21 $@ goście mający 23 lata ?
dontpanic dontpanic:
2-0
psychol32 psychol32:
Nie ma teraz słabych ekip
dontpanic dontpanic:
Finowie 22% posiadania i 1-0
S saek:
tarki_16 tarki_16, to akurat gruba przesada trzeba oddac hołd poległym w katastrofie :(
tarki_16 tarki_16:
O tym samolocie , że leciał nowy narybek to też chyba nie na miejscu co ? Zginęło z 300 osób , a Ty sobie jaja z tego robisz 😏
S saek:
tarki_16 tarki_16, sam pisałeś że rondel wraca pod nickiem TaylorSwift a on uwaza sie za kobiete :)
tarki_16 tarki_16:
Nieładnie tak obrażać innych.
tarki_16 tarki_16:
Rondel pisał, że ustawka i Ukraina wygra
A arczibald666:
High_sroller … dobrze że jesteś , teraz mogę zasnąć spokojnie , dziękuję 😍
zibi16 zibi16:
Jednak Dania 3
Do góry Bottom