Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
próbował ktoś wypłacić kasę z fortuny nie obracając całością wpłaconej kwoty? zagrałem za 40% depozytu i resztę chciałbym jednak wypłacić i nie wiem czy się nie przyczepią.
mam taka propozycje do dowodzących może postawić temat pochwal się swoim przegranym kuponem dla równowagi - takie największe sumy plus brak jednego do szczęścia
I believe there is a deal, Florida won last time, Edmonton this time and they even if not match is arranged to have a game 7 they prepare something special for today and it's quick oels scored by two stings: Draisaitl and McDavid It is not the end of the world for Florida if they lose. Decisive game will be in few days and they have shown they can win in Edmonton Florida - Edmonton 2-5
Hi KingArthur!Add new pick - Settle your picks - Profile - Password change - Credits log - Rules - Logout KingArthur [email protected] PICKS STAKES PROFIT 189 1865 +64 YIELD AVG ✓ ODDS AVG ✗ ODDS +3% 2.48 2.9 Stats by month / league / picks archive Florida Panthers - Edomoton Oilers Risky but i believe with chance. Something tells me it will be the same match as vs Dallas where two quick goals for Edmonton caused goalkeeper exchange and Dallas lost that game big time