Witam Potrzebuję jakieś nowe strony gdzie mógłbym oglądać streamy live z koszykówki (głównie) acz nie tylko. Póki co używam do tego: - footybite - strumyk tv - buffstreams - pl2 sportplus Ma ktoś coś jeszcze do oglądania koszykówki?
Witam. Przepraszam, że zapytam 2 raz, ale byłem na dosyć długim urlopie i odpocząłem od tematów bukmacherskich . Kompletnie nie wiem co się dzieje ze stronami online, mógłby ktoś podrzucić linki ? Działa strumyk ? Coś innego?
przeciez maja ludzi od zarzadzania ryzykiem , ps. kazdy wie , ze to jest korupcja i tylko kropla drazy skale i jesli powstalby im jakis wrzod na d... to wtedy dopiero widzielibysmy co da sie zrobic zgodnie z litera prawa
Jak ustawisz za niską, nikt nie będzie chciał grać, bo małe stawki nie dostarczają emocji, jak ustawisz za wysoką, to znajdzie się ktoś kto się na tym zna i będzie miał mnóstwo okazji w ciągu jednego dnia, co powiedzieć o całym miesiącu czy roku
to chyba sie nie rozumiemy, bo jesli buk dostalby wytyczne, zreszta sami czasami max stawke ustalaja 200-300-500-1000 na dane zdarzenie to co wg Ciebie jak mialbys na koncie 200-300 na jakies nisze to oni by padli