Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Chyba mecz sezonu PL, nie wiem jak u Was, ale u mnie słowo się rzekło czyli X2 Liverpool. Ze zwycięstwa Arsenalu będę szczęśliwy tak samo jak i z X2. Nikomu nie kibicuję - cytując klasyka: "Niech liga będzie ciekawsza...".
W Turcji sparing w przerwie przy 1:0 dałem Gencelabrigi po kursie 11 i po kilku minutach mecz zdjęli. Jest 1:1 tam to wałkarze zobaczymy czy coś z tego będzie
Nnajtmar, nie wiem może inny może to on to bylo kilka dobrych lat temu więc ciężko powiedzieć. Wiem ze napewno było napisane ze najwiecej ustawionych meczów jest w Azji
Chyba, że o innego chodzi, to nie wiem. Był jakiś gościu co ligę swoją stworzył i ona była do obstawiania u buków, ale nie pamiętam jak się nazywał i skąd on był
Tak się dorobili niezłej lasy i rozbudowali swoją "firme" na wyzszy leżeli. Szczególnie w Azji.zlapali ich poszedł siedzieć na kilka lat i później napisał książkę
Lukasz1988!!, jest książka byłego mało znanego piłkarza z jakiegoś kraju z Ameryki Południowej ktory szybko zakończył karierę przez jakas poważna kontuzje i wpadł na genialny pomysł z znajomymi zeby ustawiać mecze w niższych ligach mało popularnych krajow
majki092, nie mówię nie . Bo to troszkę dziwne ,że w 1 połowie trafili 3 i to Australia w ciągu 1 minuty dwie bramki i grali z przewagą jednego zawodnika od 12 minuty . I nagle nie trafili od tego momentu kompletnie nic .
Prince de Belial, kolego to przeciwko to jest tylko napisane w cudzysłowie . Chodzi mi o to ,że jeśli pograliśmy to samo zdarzenie ale inny typ , ja over ,a Ty under I Tobie weszło ,a mi nie to . Ale najlepiej jeśli nam wszystkim tutaj będzie wszystko na + to będzie super . Powodzonka . Czaje się jeszcze na te bramki Australia vs Tajlandia
Prince de Belial, haha nie w tym życiu chyba . Nie wiem ale jestem jakiś anty do underow . Over mi lepiej pasuje . Ale jeśli ty korzystasz z underow i pograłem np na przekór mnie to akurat do HT jesteś bardziej szczęśliwy niż ja bo skończyło się 2:1 . Liczę ,że postrzelają w drugiej i złapie jeszcze dobry kurs na over 4,5
Ehhh Australia u23 przegrwyali z Tajlandia 0:1 . Tajlandia wyłapała czerwo w 12 minucie ale myślałem ,że może dociągną wynik . Niestety Australia przed chwilą w przeciągu 1 minuty karny 29' i 1:1 i w 30' na 2:1 . No nic wejdę sobie w over 5,5