tak, wiem, teraz też by się przydało, np. kiedyś za kradzież obcinano dłoń, dziś to tylko wykroczenie i mandat, jak łąpałem złodziei w swoich sklepach i wzywałem policje to się kończyło na niczym
Ggacek_typer, w średniowieczu była taka piękna tortura jak się przykładało wiadro że szczytem do brzucha torturowanego. Od strony denka kat przykładał rozpaloną pochodnię, a szczur pod wpływem temperatury chciał uciec i przegryzał się przez ciało torturowanego...
inkub1986, a mogłeś wpisać w Google albo chat gpt jak ubiegać się o zwrot kosztów prowizji kredytu za wcześniejsze spłacenie i nie musiałbyś wynajmować firmy
Jak będziecie dochodzić pieniędzy po wcześniejszej spłacie chwilówek czy kredytów to są firmy od tego. Jedna ma zaiwaniła 100zł z 600zł co było mi należne (50%), ale zawsze coś. Uważajcie!
Od tamtej pory sie nie udzielam, bo co z tego ze bede sie produkowal pisal analizy a fo wygrania w konkursie jskies marne 200 pln a ktos bedzie na mnie kase trzrpal
Ja przestalem pisac analizy jak wygralem cos w jakims konkursie na forum, dobrze mi szlo to wierchuszka forum stwoerdzila ze musze sie bardziej w dzialach udzielac, wygralem w 2 konkursach to wierchuszka forum wprowadzila regulaminy na uzytkownikow konkursowych x lat temu