inkub1986, a mogłeś wpisać w Google albo chat gpt jak ubiegać się o zwrot kosztów prowizji kredytu za wcześniejsze spłacenie i nie musiałbyś wynajmować firmy
Jak będziecie dochodzić pieniędzy po wcześniejszej spłacie chwilówek czy kredytów to są firmy od tego. Jedna ma zaiwaniła 100zł z 600zł co było mi należne (50%), ale zawsze coś. Uważajcie!
Od tamtej pory sie nie udzielam, bo co z tego ze bede sie produkowal pisal analizy a fo wygrania w konkursie jskies marne 200 pln a ktos bedzie na mnie kase trzrpal
Ja przestalem pisac analizy jak wygralem cos w jakims konkursie na forum, dobrze mi szlo to wierchuszka forum stwoerdzila ze musze sie bardziej w dzialach udzielac, wygralem w 2 konkursach to wierchuszka forum wprowadzila regulaminy na uzytkownikow konkursowych x lat temu
zloty5o, duży? Nie powiedział bym. Mainz jest tragiczne w tym sezonie, po za tym trzeba bić się o utrzymanie w bundeslidze co jest znacznie ważniejsze niż jakieś sprośnie w LE
Kkoski, no właśnie rok temu, na ten moment a właściwie już od miesięcy wyglądają źle, ja czekam na jakieś ruchy bo nie ma szans że przyszły sezon będą w takim składzie grać