a co im to da ?cytat z dnia 20 lutego 2020 19:38 przez dj_jonesWolves-Espanyol
Nie sadzicie ,ze Espanyolowi bardzo zalezalo na tych rozgrywkach? Ewidentnie widac ze odpuscili La Lige angażując sie w EL. Nagle maja to odpuscic w fazie play off? Watpie.
Tak jak mówiłem. Espanyol to może grać ale w league one co najwyżej . Chłopy nie istnieją na boisku jeszcze z 2 dostaną i tyle będzie z ich nastawienia. Jak słucham takie bzdury że nastawiają się na puchary gdzie grozi im spadek w lidze to ręce opadającytat z dnia 20 lutego 2020 19:55 przez cinas89
a co im to da ?
i tak do finalu nie awansuja, jak osiagna polfinal i zajma ostatniej miejsce w LA LIDZE to im nawet 3-4 miejsce w tych rozgrywkach nie pomoze
są poprostu słabi, dzisiaj wilki im pokaża gdzie jest ich miejsce
No i Ci rece opadly Gosciu. Brawo ,zgadles,mozesz opowiedzec kolegom w pracy ile wygrales na Wolves. Espanyol odpuscili nagle LE oraz La Liga. Sami nie wiedza gdzie sa. Ani jedno ani drugie nie wychodzi. Chory zespol. Zgarneli siano za awans z grupy i sie teraz dadza pozamiatac byle komu. Liczylem ,ze ten awans byl czyms na skale checi walki o ten puchar...cytat z dnia 20 lutego 2020 22:28 przez cinas89
Tak jak mówiłem. Espanyol to może grać ale w league one co najwyżej . Chłopy nie istnieją na boisku jeszcze z 2 dostaną i tyle będzie z ich nastawienia. Jak słucham takie bzdury że nastawiają się na puchary gdzie grozi im spadek w lidze to ręce opadają
Ty chyba cierpisz.na jakąś traumę. Wszystko przeciwko tobie , nawet pogoda . Wszędzie szukasz jakichś spisków . A nawet jak jest po twojej myśli to ty znowu nie postawiłeścytat z dnia 21 lutego 2020 04:51 przez rondaniEspanyol zapewn isobie utrzymanie dzialaniami zakulisowymi jak zawsze w La Liga, tylko patrzec jak pojada seria wygranych, spokojnie
Oni od kilku lat sa za slabi na lige, ale maja licznych pzyjaciol, w tym Barcelone zainteresowana obecnoscia rywala w ldze i czesto oddajaca im punkty, kiedy tylko potrzeba
Potwierdzam to, ze kartka musiala byc dana po gwizdku bo nie bylo tego widac w czasie trwania meczu.cytat z dnia 21 lutego 2020 17:38 przez kfjatekGdzie mogę znaleźć materiał video z meczu Glasgow Braga?
Grał ktoś na żółte kartki w tym spotkaniu z linią 3,5?
Wg oficjalnej strony UEFA były 4 kartki, buk rozliczył mi 3 argumentując, że czwarta z nich padła po zakończeniu spotkania.
Live commentary na flashscore mówi jednak co innego.
Ja grałem w sts i mam rozliczone jako + czyli że były 4 kartki.cytat z dnia 21 lutego 2020 17:38 przez kfjatekGdzie mogę znaleźć materiał video z meczu Glasgow Braga?
Grał ktoś na żółte kartki w tym spotkaniu z linią 3,5?
Wg oficjalnej strony UEFA były 4 kartki, buk rozliczył mi 3 argumentując, że czwarta z nich padła po zakończeniu spotkania.
Live commentary na flashscore mówi jednak co innego.
Masz fart bo wedle regulaminu STS to powinienes miec niezaliczona ta ostatnia kartke bo byla dana po koncowym gwizdku i w konsekwencji zaklad na minus ????cytat z dnia 21 lutego 2020 23:08 przez koyot92
Ja grałem w sts i mam rozliczone jako + czyli że były 4 kartki.
Wiem ???? a najlepsze jest to, że po meczu zakład był na minus, a wczoraj zmienili, że wygrany ????cytat z dnia 22 lutego 2020 01:55 przez ranczo0123
Masz fart bo wedle regulaminu STS to powinienes miec niezaliczona ta ostatnia kartke bo byla dana po koncowym gwizdku i w konsekwencji zaklad na minus ????