Durrant x Chizzy x Price x MVG x Gurney
AKO: 2.1/totalbet
5 mocarzy, każdy z nich gra z przeciwnikiem dużo słabszym, a z powyższego kuponu otrzymujemy podwojenie stawki. Ja póki co mocno nie atakuje, bo format krótki (Bo11) co pozwala czasami na niespodzianki jednak tych nie dopuszczam. Tak naprawdę 4 z 5 powyższych zawodników to ćwierćfinaliści zeszłotygodniowego
Grand Slam. Price zagrał fenomenalny turniej ze średnią ponad 107 we finale. MVG grał bardzo równy i dobry turniej ze świetnym punktowaniem na tarczy. Przegrał z Pricem. Durrant mimo, że mocno się ślizgał to pokazał, że jest bardzo równym zawodnikiem. Chizzy przegrał w ćwierćfinale z późniejszym finalistą Wrightem mimo prowadzenia 7-4, ale pokazał bardzo solidnego darta w szczególności na krótkim dystansie w grupie. Gurney mimo tego, że odpadł najszybciej z zagranych przez nas zawodników to wydaję się, że ma najsłabszego przeciwnika. Woodhouse grywa praktycznie tylko na PC, a tam też nie notuje jakiś fenomenalnych wyników. Gurney grał z nim w tym sezonie dwukrotnie i oba te spotkania wygrał. Dla mnie kuponik pewniaczek jednak nie wydaję mi się, że warto szarżować ze stawką, bo będziemy mieli tutaj lepsze typy do zagrania.