Moim zdaniem Cracovia x2 za 1.55 to fajna opcja.
Cracovia dawno nie wygrają z Wisłą. Pora przełamać.
Wygląda, że Wisła bez Brożka i Sadloka co dla nich oznacza dwie dziury w drużynie.
Cracovia w ostatnich tygodnia wygląda znacznie lepiej i wygląda na to, że to dobry moment żeby coś urwali na Reymonta.
Dzisiaj w wywiadzie przed meczem Filipiak jasno dał do zrozumienia, że owszem mecz z Legią czy PP są ważne ale najważniejsze to derby.
Cracovia x2 1.55
Fortuna
Zakład na 1x na Lubin u siebie wygląda, że to dubli, taśm etc dobra opcja. LKS jaki jest każdy widzi... Dwie pierwsze kolejki ok ale potem dramat. Każdy ich o jeżdżą jak chce. Skoro nawet Arka umie im strzelić 4 gole no to jest dramat.
Lubin ustzelil 5 Płockowi a teraz z nowym trenerem remis 4:4 w derby.
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić żeby LKS wywiozl 3 punkty z Lubina.
Lubin 1x 1.25
fortuna
Legia - Lechia
Obie drużyny zagrają w tygodniu wydaje się łatwe mecze w PP. Bankowo będą rotacje.
Natomiast tutaj widzę bardzo wyrównany mecz, jakoś nie widzę aby Legia byla w stanie tu wygrać.
Lechia po przeciętnym początku wygląda już lepiej, Legia niby nadal najlepsza kadra w lidze ale ja jakoś tego nie widzę. Ja widzę spore value na jakieś punkty Lechii w Warszawie.
Lechia x2 1.89
fortuna
Raków - Wisła Plock
Wisła ostatnio w całkiem spoko formie, Sobolewski to układa. Sporo w ostatnich kolejkach zapunktowali więc standardowo w
ekstraklasie żadna seria nie trwa wiecznie...
Ja idę w Raków, który u siebie tzn. w Bełchatowie wygląda nieźle.
Plock zapewne na papierze wygląda lepiej i jest w lepszej formie ale bez przesady. To nie jest Juventus, żeby wszystko wygrywać.
Dla mnie pora na punkty Rakowa.
Raków 1x 1.35
fortuna w 93....