>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zysk minimum 10% dziennie

logicus 139

logicus

Użytkownik
Po ponad roku (a może i dwóch latach) przerwy od kilku miesięcy wdrażam się ponownie w środowisko zakładów sportowych żeby nabrać dobrej orientacji. Jakiś czas temu założyłem próbny temat, gdzie próbowałem różnych rozwiązań. Nie zamykając poprzedniego mam zamiar prowadzić ten, w którym będę grał bardzo prostą metodą opierającą się na procencie składanym.
Jak wszyscy wiedzą kurs 1,10 w internetowych bukach, przy trafieniu gwarantuje 10% zysku. Zatem przy obstawianiu codziennie jednego spotkania po kursie 1,10 przy kapitale początkowym 100zł otrzymujemy po 10 dniach codziennego typowania 259,37zł. Po 30 dniach jest to już 1744,94 czyli powyżej pensji minimalnej. Oczywiście cała sztuka polega na 100% skuteczności dlatego kluczem jest tutaj dobór typów. W tym przypadku jestem więc otwarty na wszelkie dyscypliny i możliwe opcje zakładów. Jednocześnie nie ręczę głową za regularność typów na zasadzie 1 typ po kursie 1.10 dziennie. Oczywiście kursy będą różne, a ilość wydarzeń uzależniona od dnia. Komentowanie dozwolone.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Miałem na myśli pensję minimalną ????
bet365
Real Madryt - Atletico Madryt
typ Atletico czyste konto - NIE ✅
kurs 1.10
stawka 100zł
ew 110zł
H2H 10 ostatnich spotkań to bilans 10:0 dla Realu. Z tego 7 over 2,5 gola i BTS. 3 undery to bezbramkowe zwycięstwa królewskich. Bodajże w 3 spotkaniach w trakcie sezonu Real nie strzelił bramki. W jednym z nich nie grał Ronaldo, w drugim strzelił samobója więc forma Crisa będzie miała znaczenie. Ta forma z reguły wyższa jest w przypadku spotkań na Bernabeu, a właśnie tam odbywa się dzisiejsze spotkanie. Reszta argumentów za wygraną Realu w tym spotkaniu zawarta została lub zostanie w dziesiątkach wpisów na tym forum więc nie będę się produkował. Typ na OVER 0,5gola dla Realu najzwyczajniej w świecie ma delikatnie mówiąc spore szanse powodzenia i chyba w ten sposób rozpoczniemy zabawę w temacie.
EDYCJA
Nieźle sędziemu odwaliło w tym meczu. Niewątpliwie był bardzo pomocny dla Atletico aczkolwiek niewykorzystane sytuacje się mszczą i to był główny powód klęski Królewskich. Tak czy siak musiałem czekać 14 minut na trafienie zakładu więc jestem zadowolony ????

logicus 139

logicus

Użytkownik
Bet365
Getafe - Valencia
typ Getafe czyste konto - NIE ✅
kurs 1.12
stawka 110zł
ew 123,75zł
H2H w ostatnich 4 spotkaniach to ... over 3,5 gola ???? 3 spośród tych spotkań wygrała Valencia, a każde z nich kończyło się różnicą 2 bramek. Nie to jest jednak najistotniejsze w perspektywie jutrzejszego meczu. Istotny jest fakt, że to jest dla Valencii ważne spotkanie, bo wciąż mają całkiem realną szanse na pozycję ligową gwarantującą awans do LM. Jeśli Real Sociedad będący ostatnio bez formy i grający na wyjeździe z Sevillą zremisuje jutro lub przegra, to przy zwycięstwie Valencii znajdzie się ona na upragnionej ligowej pozycji. Oprócz tego ciekawym argumentem jest również statystykach ostatnich pięciu spotkań drużyny gości, w których mają bilans bramkowy 18-8, a więc strzelali średnio ponad 3 gole na mecz tracą ponad 1. Rozumiem, że to nie oznacza automatycznie wysokiego wyniku w starciu z Getafe, bo wszystko się może wydarzyć, ale jedna bramka dla Valencii powinna wpaść.
EDYCJA
44 minuta, ładny strzał ????

logicus 139

logicus

Użytkownik
Bet365
Newcastle - Arsenal
typ Remis nie ma zakładu - Arsenal ✅
kurs 1.20
stawka 123,75zł
ew 148,50zł
Poza wszelkimi aspektami, o których napisano już wszystko, warto zaznaczyć, że Newcastle zaliczyło kilka osłabień i m.in. na bramce wyląduje 38-letni rezerwowy, a występ mającego być głównym środkowym Tiote jest niepewny. Tymczasem do składu Arsenalu wraca Giroud, który prawdopodobnie będzie do dyspozycji na ławce Wengera. Oczywiście warto wspomnieć, że występ Artety i Wilshera jest również niepewny, ale w razie czego ściągnie się do środka Cazorlę, a bokiem będzie szarpał głodny gry Chamberlain lub w przypadku rozwiązania bardziej defensywnego, rolę DP przejmie jakiś obrońca i też powinien się środek dobrze trzymać. W ostatecznym rozrachunku skrzydła Arsenalu odpowiadające za siłę ofensywną będą dostępne, zaś moc defensywna Newcastle została osłabiona. Jeśli typ wejdzie to być może od razu kolejny pójdzie jutro na ligę portugalską, ale first things first.

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Nieźle sędziemu odwaliło w tym meczu. Niewątpliwie był bardzo pomocny dla Atletico aczkolwiek niewykorzystane sytuacje się mszczą i to był główny powód klęski Królewskich.
Jako kibic królewskich mam ogromną depresję po tym meczu. Real przegrał tylko i wyłącznie ze swoją skutecznością ????

Co do sędziego ? Denerwował mnie cały mecz, ale ... uważam, że Real nawet z nim powinien to wygrać. Okazje do tego miał.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Jako neutralny kibic każdego zespołu, depresji z powodu tego rezultatu nie mam, bo nie zawsze można wygrywać. Bardziej mnie boli postawa &quot;kibiców&quot; zespołu, którzy zachowują się nagannie już od dłuższego czasu. Mourinho krótko podsumował swój sezon na konferencji - wicemistrzostwo ligi, finał pucharu Hiszpanii, półfinał LM i superpuchar. To jest jego bilans z tego sezonu i jako zwycięzca może sobie mówić o porażkach, ale kibicom najzwyczajniej poprzewracało się w tyłkach. Krytykowali go w zeszłym sezonie, teraz wręcz go pożarli zamiast po prostu zrozumieć, że mają najlepszego menadżera w historii tego sportu i jeśli sezon skończył się w ten sposób to trudno. Kto byłby w stanie wyczarować im coś innego?
Główne czynniki, przez które ten sezon okazał się porażką nazywają się Benzema i Higuain. Gdybym przejął RM to są to pierwsze nazwiska do wylotu, bo są absolutnie bezużyteczni. Wymieniłbym stadionową maszynę z napojami na Rudnevsa i efekt byłby o wiele lepszy. Realnie mógł przesunąć CR na atak i zepchnąć przykładowo Di Marię na lewą pomoc, bo może sobie spokojnie po pomocy przerzucać Ozilem, Di Marią, Modriciem. Trochę się rozpisałem ???? Wracam do FM2012 wprowadzać marzenia w czyn :p

logicus 139

logicus

Użytkownik
typ Remis nie ma zakładu - Arsenal ✅
Nie był to najbardziej spokojny mecz w moim życiu. Newcastle mogło pozamiatać, a BenArfa włączył sobie mod dryblera i mroził krew w żyłach. Póki co gramy dalej. Powoli zastanawiam się nad wprowadzaniem modyfikacji, ale o tym ewentualnie później.
Portugalii w tym temacie nie ruszam. Z Benficą nic dzisiaj nie wiadomo, bo de facto ich dwa ostatnie spotkania to były najważniejsze mecze w sezonie i udało im się obydwa przegrać. Dzisiejsze zwycięstwo to tylko matematyczna możliwość zdobycia mistrza, a grają z zespołem mającym szanse na utrzymanie, więc nie tykam tego.
Odnośnie Porto to też nie muszą wygrać, a poza tym mam ich na innym oczekującym kuponie TUTAJ więc według żelaznej zasady, nie do grania. Sezon się kończy, od jakiegoś czasu obserwuję kosza, hokej i tenisa. Niebawem przerzucimy się chyba na żółtą piłeczkę.
Dzisiaj 20% więc ponad normę :p

logicus 139

logicus

Użytkownik
Myślałem nad pewnym zabezpieczeniem do systemu, które opłacałoby się w przypadku grania kursami 1,20. Wtedy po serii 10 trafień pod rząd mielibyśmy gwarancję spłaconego kapitału i moglibyśmy grać dalej.

Bez zabezpieczeń w postaci brania progresywnie dodatkowych 10% z puli, w miejscu gdzie odkładam 93zł do &quot;banku&quot; byłoby 619 i biorąc tam 100zł od ręki zdecydowanie lepiej bym na tym wyszedł. Więc w kwestii &quot;zabezpieczenia&quot; zakładam, że w przypadku dojścia do 1000 zrobię split na dwa razy 500 i będę grał osobno tymi stawkami lub 500 odłożę do banku.
Tymczasem...
Na początku miał być typ na mecz w Tippeligaen, Start - Stromsgodset over 1,5 w meczu, ale ręka mi drży po ostatnim spotkaniu Valencii, która też miała przeciwnika, z którym robiła over 3,5, skończyło się 1:0 ????
Pozostawię więc sobie ten mecz na LIVE i nie będę tego wrzucał do tematu. Przetrawię na spokojnie wszystkie spotkania i wrzucę dzisiaj wieczorem albo jutro rano jakiś typ, do którego będę przekonany.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Bet365
FC Nordsjaelland - Esbjerg ⛔
typ FC Nordsjaelland czyste konto - Nie
kurs 1.14
stawka 148,50zł
ew 169,71zł
EDYCJA
Nie strzelić gola Nordsjaelland składającemu się w większości z rezerwowych wymieszanych z U-17. Wybitne, ale zdarza się. Wrócę tutaj po pewnym czasie, może z rozpoczęciem nowego sezonu żeby nie silić się już na typy.

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Jako neutralny kibic każdego zespołu, depresji z powodu tego rezultatu nie mam, bo nie zawsze można wygrywać. Bardziej mnie boli postawa &quot;kibiców&quot; zespołu, którzy zachowują się nagannie już od dłuższego czasu. Mourinho krótko podsumował swój sezon na konferencji - wicemistrzostwo ligi, finał pucharu Hiszpanii, półfinał LM i superpuchar. To jest jego bilans z tego sezonu i jako zwycięzca może sobie mówić o porażkach, ale kibicom najzwyczajniej poprzewracało się w tyłkach. Krytykowali go w zeszłym sezonie, teraz wręcz go pożarli zamiast po prostu zrozumieć, że mają najlepszego menadżera w historii tego sportu i jeśli sezon skończył się w ten sposób to trudno. Kto byłby w stanie wyczarować im coś innego?
Główne czynniki, przez które ten sezon okazał się porażką nazywają się Benzema i Higuain. Gdybym przejął RM to są to pierwsze nazwiska do wylotu, bo są absolutnie bezużyteczni. Wymieniłbym stadionową maszynę z napojami na Rudnevsa i efekt byłby o wiele lepszy. Realnie mógł przesunąć CR na atak i zepchnąć przykładowo Di Marię na lewą pomoc, bo może sobie spokojnie po pomocy przerzucać Ozilem, Di Marią, Modriciem. Trochę się rozpisałem ???? Wracam do FM2012 wprowadzać marzenia w czyn :p
CR7 nie za bardzo lubi grać na ataku ( czytałem jego biografię i często wypowiadał się na ten temat ) myślę, że miesjce CR7 jest na skrzydle, ale nie o tym temat, powodzenia życzę ;)

Do góry Bottom