>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zwycięski lukasabat

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Na początku witam wszystkich!
W swoim temacie typować będę głównie(a być może i tylko) piłkę nożną, od czasu do czas może obstawię skoki. Typować będę zazwyczaj w milenium czasem STS. Grę zaczynam z budżetem ~300zł(jeśli skończy się kasa wezmę wolne na jakiś czas od buka), sądzę, że tygodniowo pojawią się tu zazwyczaj jakieś 2/3 kupony(kupony te będą podawane najprawdopodobniej kilka dni przed meczem(nie zawsze)), jak widać, zbyt często nie będę stawiać, moje typy w głównej mierze będą przemyślane, ale wszyscy z nas wiedzą jak te przemyślane kupony czasem kończą.. Tak jak pisałem, typy głównie będą przemyślane, lecz nie będę wklejać tu moich analiz.. Piłką interesuję się jakieś 5/6 lat, skokami jeszcze dłużej lecz ostatnio przyznam szczerze słabo się orientuję dlatego głównie znajdować będą się tu typy z boisk. Jak widać jestem kibicem Chelsea(odkąd zacząłem interesować się piłką), tak więc analogicznie, można stwierdzić, że na Angielskiej piłce znam się lepiej niż na np. Portugalskiej.. Sporo się opisałem, mam nadzieję, że ten temat przyniesie mi trochę gotówki oraz sporo zabawy.
Pierwsze typy zapodam najprawdopodobniej w poniedziałek.
Wszystkim z okazji nowego roku, życzę dużych wygranych!!

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
W &quot;pierwszym oficjalnym&quot; kuponie liczymy na mistrza oraz wicemistrza Anglii..

$1$

⚽ Newcastle - ManU; typ: 2; kurs: 1,65 ⛔
⚽ Wolverhampton - Chelsea; typ: 2; kurs: 1,55 ✅
Kurs ogólny: 2,56
Stawka: 96zł
Ewentualny zysk: 120.27zł
Niezłe piekło zgotowała mi moja Chelsea, świetny mecz, słaba gra Chelsea w obronie, dobry mecz Ramiresa oraz Torresa ogółem fajnie, że 3pkt trafiają na konto The Blues, zupełnie zasłużenie dopisuję plusik.. ;-)

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
$2$
⚽ Tottenham - West Brom; typ: 1; kurs: 1.35 ✅
⚽ Everton - Bolton; typ: 1; kurs: 1.50 ⛔
Kurs ogólny: 2,03
Stawka: 55zł
Ewentualny zysk: 43,25 zł
Gdybym wiedział, że kursy na Tott jeszcze opadną to bym tego kuponu na 100% nie obstawił po pierwsze kurs śmieszny a Tottenham ostatnio gra w kratkę do tego WBA to też nie jest jakiś słabiak, a Everton kiedyś musi przegrać na własnym boisku.. obym nie wykrakał ????
Jak widać miałem dość pechową środę, 2 &quot;pewniaki&quot; zawiodły.. ????

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Jest dużo ciekawych typów na weekend, mam tu na myśli FA CUP(Swansea) oraz ligę włoską gdzie jest kilka bardzo ciekawych meczy, niestety z powodu choroby nie mam jak &quot;dostać&quot; się do buka..

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Jak pisałem miałem stawiać na Swansea kurs był świetny i chciałem dać 100, ale choróbsko mnie rozłożyło. Szkoda bo byłbym do przodu a aktualnie jestem na samiutkim minusie, oby jutro włoskie zawiodły bo jak nie to się pochlastam ????

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Jak widać miałem dość pechową środę, 2 &quot;pewniaki&quot; zawiodły..
Czas odkuć się w środę... A dodatkowym &quot;smaczkiem&quot; jest zagranie przeciwko Evertonowi ????
$3$
⚽ Tottenham - Everton; typ: 1; kurs: 1,55 ✅
⚽ Espanyol - Cordoba; typ: 1; kurs: 1,42 ✅
Kurs ogólny: 2,20
Stawka: 50zł
Ewentualny zysk: 46.80zł ✅

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
$4$
⚽ Manch.City - Liverpool(H 0-1.5); typ: 1; kurs 3.50 ⛔
Kurs ogólny: 3,50
Stawka: 30zł ⛔
Ewentualny zysk: 62.40zł
Kurs był faktycznie hardkorowy nie udało się trudno, teraz jednak sądzę, że troszkę przesadziłem ze stawką.. ale na błędach się człowiek uczy ;)

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
W niedzielę liczymy na Thierry&#39;ego Henry&#39;ego oraz Dembe Ba tak ze 2 mogli by strzelić &quot;dla spokojności&quot; ;)
$6$
⚽ Newcastle - Q.P.R.; typ: 1; kurs: 1.70 ✅
⚽ Swansea - Arsenal; typ: 2; kurs: 1.65 ⛔
Kurs ogólny: 2,80
Stawka: 40zł ⛔
Ewentualny zysk: 58,91 zł
Czy zawsze drugi mecz musi zawalić mu kupon? ????

pentel 12

pentel

Użytkownik
łoł
heh dopiero dzisiaj oblukałem tę stronkę i już widze kogoś z mojej okolicy !: )
Życzę dużych wygranych !! ps. nie dziękuj ;p

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Znowu &quot;pechowo&quot;.. dziś coś mnie tknęło, żeby zagrać na to, że Hiszpania(piłka ręczna) wygra co najmniej 2bramkami oraz, że Ghana zgarnie 3pkt chciałem zainwestować 50zł i ewentualną wygraną przeznaczyć na City.. Jak widać ugrałbym sporą sumkę zagrał bym stawką ~100zł na City.. Szkoda, pewnie nie tylko ja mam takie &quot;szczęście&quot;, że gdy nie gram to wchodziłoby praktycznie wszystko a jak już gram to się nie udaje, no cóż pozostaje jutro trzymać kciuki za City przydałoby się odpić od &quot;dna:.

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Zainwestowane: 361zł
Bilans: - 264,20zł ⛔ ⛔ ⛔
Uważam, że nie ma sensu ciągnąć tego tematu.. pocieszam się tylko tym, że są to złe początki dobrego końca :razz: Budżet miał wynosić ~300zł, ale sądzę, że dam sobie spokój.
Zapraszam do mojego &quot;nowego&quot; tematu http://forum.bukmacherskie.com/f15/lukasabat-symuluje-71322.html
Mam nadzieję, że tam pójdzie troszkę lepiej.. W każdym razie na pewno ten temat odżyje najprawdopodobniej za około rok, wtedy założę konto u bukmachera internetowego u którego jednak można wygrać większe stawki, są także ciekawsze typy, tymczasem jednak czeka mnie porządny trening. Mam nadzieję, że wpadnę na jakąś ZŁOTĄ TAKTYKĘ ✅✅✅
Jeśli ktoś miałby jakieś ciekawe wskazówki itp. to proszę o PW, tymczasem sądzę, że temat czas zamknąć, jednak tak jak obiecałem WRÓCĘ I ODBIORĘ BUKOWI TO CO STRACIŁEM!!!

Do góry Bottom