>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zwroty za zakłady kombinowane

ccooll 0

ccooll

Użytkownik
Witam, mam jedno pytanie bo nie umie nigdzie znaleźć i dlatego założyłem tematu u jakich buków oferuję się zwroty(kilka procent) za zakłady kombinowane składające się z wielu zdarzeń w razie przegranej tzn. że np: stawiam 1 zakład kombinowany z 10 zdarzeń i tam oddają mi załóżmy 5% postawionej kasy gdy przegram.

P 1

premi

Użytkownik
Też widziałem takie promocje i głupot nie gadam. Czytaj ze zrozumieniem autorowi chodzi o to by to było zawsze. Taki promocje masz często w expekt przy okazji jakiś większych imprez sportowych np Liga Mistrzów. U innych też ale expekt pierwszy przyszedł mi na myśl!

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
O właśnie się na taką natknąłem w bet365 i wydaje mi się, że już długo u nich ta promocja jest.

100% Bonus Piłkarski

Postaw
Nasza fantastyczna oferta na zakłady akumulowane na europejską piłkę nożną obejmuje najlepsze ligi w Europie, a także etap grupowy i eliminacje Ligi Mistrzów.

Tak więc możesz zdobyć bonus, aż do 100% Twoich zwrotów, jeżeli postawisz zakłady akumulowane na Premier League, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 lub Ligę Mistrzów.

Postaw przedmeczowy zakład akumulowany z 3 lub więcej zdarzeń na selekcję drużyn, w jednej z powyższych lig i jeśli wygrasz, to dodamy następujące bonusy do Twoich zwrotów:
Rodzaj zakładu Bonus
Trebel 5% bonus
4 zdarzenia 7,5% bonus
5 zdarzeń 10% bonus
6 zdarzeń 20% bonus
7 zdarzeń 30% bonus
8 zdarzeń 40% bonus
9 zdarzeń 50% bonus
10 zdarzeń 60% bonus
11 zdarzeń 70% bonus
12 zdarzeń 80% bonus
13 zdarzeń 90% bonus