>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zwrot za pudzianowski-thompson

A 72

antua

Użytkownik
Miałem na kuponie 3 spotkania w tym walke pudziana z thompsonem, wszystko ladnie weszlo,zaklad zostal zatwierdzony przez bwin w niedziele jako wygrany, wiec wyplacilem kase. Chciałem dzis wpłacic 100zł, wchodze wiec na konto a tam saldo &quot;-86zł&quot;. W historii widze ze zweryfikowali walke pudziana (wiem ze ksw uznalo walke za nieodbyta) i usuneli zaklad.
Ale przeciez nie bede placil za ich blad, wiec nie pozostaje mi chyba nic innego jak usunac konto.
Z drugiej strony w analogicznej styuacji kiedys typowałem mecz pilki noznej bodajze celticu z sionem kupon mi nie wszedl a pozniej okazalo sie ze mecz zostal zweryfikowany jako walkower dla CELTICU i wtdy nikt kasy mi nie zwrocil.
Mam tylko pytanie czy wam rowniez zminusowali saldo za walke pudzianowskiego, badz zwrocili kase jezeli ktos stawial na thompsona ???

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
ja mam to samo, to jest jakas kpina, napisalem maila, jak mi nie wyzeruja konta to je zamykam i iech sie paluja

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ich błąd, ale pamiętaj że za błędy graczy odpowiadają gracze, a za błędy buka... też gracze, przynajmniej w Bwin taka zasada panuję.

Do góry Bottom