>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zwierz zbiera doswidczenie

Z 0

zwierze

Użytkownik
pykam na becie365 juz od jakiegos czasu, narazie gram za smieszne pieniadze ale jara mnie bukmacherka i zamierzam z czasem powiekszyc swoj budzet o kilka sztabek zlota lecz do tego potrzebne mi doswiczenie zeby nie pejebac od razy duzej sumy, forum przegladam juz od jakiegos czasu sporo sie nauczylem, teraz szkole analize i gre live, temat wylacznie do statystki i nauki na bledach, pieniadz z wami
Botafogo - Figueirnse brazylia
under 2.5 z analizy przedmeczowej po 1.50 i ogladam spotkanie jak cos wpadnie w oko na livie to doloze, 0-1 under wchodzi wszystko gram narazie za 1j wiec ✅ 0.5j
zagralem Botafogo 0 AH HT za 1.575 na kilka minut prze koncem HT ZWROT sedzia przekret karnego dla Botafogo nie gwizdnal

Z 0

zwierze

Użytkownik
Maidstone - Stevenage puchar walki
over 3 1.80 przy 1-1 oba zespoly zaczely grac w pilke a nie zapasy ZWROT 2-1 moj blad, przy 1-1 i tak wyrownanym meczu jedna brama dawala awans do kolejnej rundy moglem poczekac na over 2.5 po podobnym kursie i wtedy zagrac, nauczka na przyszlość
gram jeszcze Maidstone pierwsze 7 rzutow roznych po 2.10 ⛔ 1j 6 roznych, chcialem cos zagrac w strone Maidstone zdecydowalem sie na rozne a wygrali spotkanie gdzie kurs na nich byl w okolicach 10, moj blad nie wzielem pod uwage murawy i pogody gdzie w pozniejszej fazie meczu ciezko bylo wymienic kilka podac ziemia bo przeszkadzala murawa, co przelozylo sie na mala ilosc roznych, szkoda, lecz wyciagam wnioski i gram dalej

Z 0

zwierze

Użytkownik
Viitorul Constanta - CS Concordia Chiajna rumuny
powyzej 8 roznych HT 1.85, zagralem 7 po 1.75 mialem pisac ale po kilku sekundach nabili roznego ide za ciosem i gram powyzej 8 ⛔ 1j koncze z roznymi, nie lubie ich grac, po obejrzeniu i zagraniu paru meczy doszedel do wniosku ze bede gral glownie bramki bo jestem w tym dobry
over 2.5 przy 2-0 po 1.55 jestem tego niebywale pewien ✅ 0.55j 2-2

Do góry Bottom