>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zrobione kiedyś konto na mamę, co teraz?

muffin5510 7,5K

muffin5510

Użytkownik
???? Hej, zaczynałem swoją podróż z bukami gdy miałem jakieś 17 lat temu. ( 3lata temu ~~ )
Stworzyłem konto na mamę ( nie było łatwo ale się zgodziła ). Raz wpłaciłem tam 30zł + bonus, pobalansowałem trochę i oczywiście do 0. Potem jeszcze później z 20zł i zapomniałem o tym buku.
Z chęcią bym się za niego zabrał i pytanie czy mógłbym to jakoś wyjaśnić z supportem ? Nie będę otwierał konta na siebie bo uznają za multikonto i mam rozkminę what to do what to do :cool:
pozdro mam nadzieję, że rozumiecie

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Graj na starym, albo napisz do supportu i zamknij stare konto, następnie otwórz nowe na siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
muffin5510 7,5K

muffin5510

Użytkownik
Grałbym na starym ale:
a) Jednak po co używać imienia mamy
b) ^ może kolidować z moim kontem/kartą prawda ? Robię wypłaty a oni mi ją zblokują bo wypłacam na Michała a nie Basie.
Ok chyba do nich napiszę tylko nie wiem czy im to tłumaczyć, żeby nie było, że robię taki wałek dla bonusu lub coś.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Nawet nie zastanawiaj się i zakładaj nowe. Nie będziesz miał żadnych problemów, uwierz mi ;)
No chyba, że przy okazji masz konta założone na innych członków rodziny ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
muffin5510 7,5K

muffin5510

Użytkownik
Nie nic z tych rzeczy aczkolwiek na tym koncie mamy jakieś 2 tygodnie temu zrobiłem aktywność i wpłaciłem poprzez przelewy 24 ( więc nie szło bezpośrednio z mojego konto do nich :p ) 30zł aby postawić na bodajże Ukrainę handicap rożny z kursem 14 ???? No nie weszło.
Dzięki ziomki, #jasperufamCi.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Nie nic z tych rzeczy aczkolwiek na tym koncie mamy jakieś 2 tygodnie temu zrobiłem aktywność i wpłaciłem poprzez przelewy 24 ( więc nie szło bezpośrednio z mojego konto do nich :p ) 30zł aby postawić na bodajże Ukrainę handicap rożny z kursem 14 ???? No nie weszło.
Dzięki ziomki, #jasperufamCi.
Powiem ci tak, robiłem tak kilka lat temu na Bet365, Unibet i bwin. Na każdym z tych bukmacherów mam dostęp do obu kont i przez te kilka lat zdarzało się korzystać z bonusów na jednym i drugim koncie (różnych promocji w jednej firmie oczywiście) i nigdy nie było problemów, wszystkie konta zweryfikowane. A zawsze wpłacałem ze swojego konta. Jak nie będziesz kombinował, nie będziesz miał żadnych problemów z nimi ;)

Wiem z własnego doświadczenia.

muffin5510 7,5K

muffin5510

Użytkownik
Dejm to w sumie jest trochę kombinowanie stary nie wiedziałem, że takie wałki można robić :p No to dziękówa lece okradać buki :O

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Z tego co się orientuje to chyba nie ma zakazu, że 1 adres 1 konto, ale mogę się mylić. Tak jak koledzy wyżej napisali zakładaj nowe konto.

Do góry Bottom