>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zróbmy coś z niczego.

V 3

vatrogasac

Użytkownik
Witam wszystkich,

to bedzie moj dziennik z wynikami i przemysleniami na ich temat. Traduje na betfair od poczatku tego roku (postanowienie noworoczne ;)), wczesniej mialem troche doswiadczenia z Forex gdzie spedzilem okolo 2 lat.

Szybkie kilka zasad:

*zaczynamy z malym budzetem 10.56 eu

*gram in play, chociaz zaczynam obserwowac pre play bo jest bezpieczniejsze tylko na ta chwile nie wiem czego tam sie trzymac bo analiza techniczna to nie wszystko czym mozna sie na tym rynku sugerowac.

*gram na lay over przez pierwsze 10 minut, jezeli po analizie meczu wychodzi typowy under 2,5 to ciagniemy greenowanie do 20 minuty. Lubie grac lay over 3,5 ale i lay over 2,5 sie znajdzie.

*gram lay over 4,5 przy stanie 0-0 do przerwy

*lay over po zdobyciu bramki przez kolejne 5 minut.

*gram LTD okolo 50 minuty.

*CSy tez sie trafia czasami

jak rozbudujemy budzet mam chec grania coverow na ta chwile ka$a nie pozwala na gre na 2 lub 3 rynkach jednoczesnie. Bede staral sie grac bezpiecznie z zimna glowa, najwazniejsze jest zeby wyjsc na zielono. Kursy nie sa wazne, cieszy mnie kazdy zlapany Tick. OK wiec zaczynajmy:cool:

V 3

vatrogasac

Użytkownik
Dzien 1.

Elche v Sevilla : Over/Under 2.5 Goals 0,21✅

Bologna v Lazio : Over/Under 3.5 Goals 0,15✅
Bologna v Lazio : Over/Under 2.5 Goals 0,28✅

Bordeaux v Toulouse : Match Odds 0,36✅

Atl Madrid v Barcelona : Match Odds 0,04✅

Hull v Chelsea : Over/Under 2.5 Goals 0,47✅
Hull v Chelsea : Correct Score 0,03✅
Hull v Chelsea : Over/Under 3.5 Goals 0,15✅

Liga Hiszpanska jest strasznie nieprzewidywalna, oczekujesz meczu na 0:2 a pada wynik 6:1 ;o Barcelona nie postrzelala wczoraj, wszedlem w LTD okolo 60 minuty, w 88 ratowalem sie zeby wyjsc na zielone.:?

Hull w meczu z Arsenalem ladnie sie bronilo poki nie opadli z sil wiec postanowilem pograc na tym meczu i tak sie stalo jak myslalem, obrona Hull szybko sie nie zlamala i ladnie sie bronili.

Bologna pierwsze 20 minut spedzilem na lay over 3,5 w przerwie dodalem lay over 2,5 i gitara gra jak na lige wloska wypada wynik 0:0 :grin:

Bordeux w mecz wszedlem po czerwonej kartce ???? Toulouse w LTD i co 10 minut pozniej wyrownanie w czerownych kartkach???? Bordeaux i karny wiec juz sie cieszylem ze zamkne na green ale nie bo przeciez cwaniak musial przestrzelic..???? na greena musialem czekac do drugiej polowy i obserwowac ta czerwien po prawej stronie..

Zobaczymy jak pojdzie niedziela, pewnie bedzie troche handlu i pewnie troche zakladow niskiego ryzyka co nie jest do konca ideologia rynku ale kasa to kasa.

V 3

vatrogasac

Użytkownik
Dzien 2.

Dzis wiecej pograne z roznym skutkiem, nie jestem zadowolony z wlasnego MM, za duzo zaryzykowane na 2x LTD na Liverpool i Real Madryt. Dzis pokazala sie strata -3.96 na Lay Over 4,5 ;o na liverpoolu, braklo jednego ticka do hedga(gralem na 2), jak sie chlopaki roztrzelali to nie mogli przestac, pozniej jeszcze chcialem sprobowac na wyzszym rynku Lay over 7,5 i kolejna strata -1,05, mecz Man City dzis tez sie nie ukladal dobrze ale jednak dalem rade wyciagnac zielone. ehh oby wyciagnac wnioski i dalej do przodu!!

Espanyol v Real Madrid : Match Odds 1.92✅
Stoke v Liverpool : Match Odds 4.47✅
Stoke v Liverpool : Over/Under 7.5 Goals -3.96⛔
Stoke v Liverpool : Over/Under 4.5 Goals -1.05⛔
Newcastle v Man City : Over/Under 3.5 Goals 0.64✅
Atalanta v Catania : Over/Under 3.5 Goals 0.31✅
Atalanta v Catania : Over/Under 2.5 Goals 0.43✅
Inverness CT v Dundee Utd : Over/Under 4.5 Goals 1.36✅
Torino v Fiorentina : Over/Under 3.5 Goals 0.09✅
Torino v Fiorentina : Over/Under 1.5 Goals 0.14✅
Torino v Fiorentina : Over/Under 2.5 Goals 0.37✅
Getafe v Rayo Vallecano : Over/Under 2.5 Goals 0.52✅
Getafe v Rayo Vallecano : Over/Under 3.5 Goals 1.09✅
Torino v Fiorentina : First Half Goals 1.5 0.22✅
Getafe v Rayo Vallecano : First Half Goals 2.5 0.09✅

bilans po dniu 2. 17,20 - zysk: 6.36✅
podjelem decyzje ze gram plaska stawka okreslona w 2,5 eu. Kiedy dojde do 30eu bedzie pierwsza wyplata 10eu. nie ukrywam ze chcialbym tego dokonac do nastepnej niedzieli chociaz w tym tyg. malo czasu na gre bedzie.

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Życzę powodzenia bo ja takich takich mniejszych depozytów 10-15-20E utopiłem dość dużo zanim się zorientowałem że bez odpowiedniego wkładu nie ma nawet co wchodzić na Betfair.Jak to mówią &quot;do pierwszej awarii&quot; ???? choć akurat tego Ci nie życzę

C 22

caciavita

Użytkownik
Życzę powodzenia bo ja takich takich mniejszych depozytów 10-15-20E utopiłem dość dużo zanim się zorientowałem że bez odpowiedniego wkładu nie ma nawet co wchodzić na Betfair.Jak to mówią &quot;do pierwszej awarii&quot; ???? choć akurat tego Ci nie życzę
nie potrafisz zarobic grajac za 20 e,nie bedziesz zarabial grajac za 2000e

V 3

vatrogasac

Użytkownik
Dzieki za powodzenia ;)
Po wczorajszym dniu dalej mi w glowie siedza moje porazki, mysle jak zamknac pozycje stratna, wczoraj straszne intuicyjnie z nich wychodzilem np. Man City bylem na ⛔ ale odczekalem do 25 minuty z kilkoma dodatkowymi skalpami i doszedlem do :green:, za to w meczu Liverpoolu po stracie gola wychodzilem od razu (dobrze sie stalo bo sypali gola za golem). To nie Forex gdzie dajesz SL i w przypadku straty pozycja automatycznie sie zamyka, tutaj jak padnie bramka to domyslam sie ze SL nie zadziala. Bola tez straty, kiedy skalpem zyskujesz grosze i zeby uciulac 1eu trzeba sie na latac po drabince, a w przypadku gola pomiedzy skalpem od razu widnieje widok, ktory trzeba nadrabiac przez kolejne 3 lub 4 mecze. Moze ktos z doswiadczonych graczy podzieli sie ta najwazniejsza kwestia wszytskich rynkow, jak ciac straty? Niewazne ile wygrywasz, kiedy nieumiejetne ciecie strat prowadzi do bankructwa.

V 3

vatrogasac

Użytkownik
Zanim podsumuje dzien 3., ktory jednoczesnie jest wynikiem 5 dni gry, chcialbym zapytac czy ktos sie orientuje gdzie mozna znalezc historie kursow w danym meczu?

V 3

vatrogasac

Użytkownik
Dzien 3.

podsumowanie ostatnich 5 dni, wszedlem w nowe rynki na probe, za minimalne stawki, staram sie ogarnac rynki pre match ale jakos nie widze tego, nie mam pojecia w ktora strone pjdzie kurs, grafy mowia ze jest opor, ceny na odds portal mowi tez ze cena jest za wysoka, a ona co robi? wybija opor i dalej szybuje :;/:, zagralem troche koni, ale tamte rynki sa strasznie szybkie, ale maja cos w sobie co przyciaga, tenis hmm podoba mi sie i jezeli sie oglada live i czyta sie gre to latwo i sporo mozna zarobic. Dalej celem jest przejscie na rynki pre.

Koniki:
Ling 17th Jan : 5f Mdn Stks 17-Jan-14 15:35 0.89✅
Muss 17th Jan : 2m4f Hcap Chs 17-Jan-14 15:20 -0.03⛔
Wolv 16th Jan : 7f Hcap 16-Jan-14 19:30 0.01✅
Ludl 16th Jan : 2m Nov Hrd 16-Jan-14 13:10 0.04✅
Extr 14th Jan : 2m1f Hcap Chs 14-Jan-14 12:55 -0.01⛔
Sthl 14th Jan : 7f Hcap 14-Jan-14 12:40 -0.11⛔

Tenis:
Anderson v Roger Vasselin : Match Odds 17-Jan-14 0.41✅
Murray v Millot : Match Odds 16-Jan-14 09:15 0.08✅
Raonic v Hanescu : Match Odds 16-Jan-14 07:00 0.04✅
Zahlavova Strycova v Azarenka : Match Odds 16-Jan-14 -0.10⛔

Pilka:
Malaga v Valencia : First Goal Odds -0.50⛔
Malaga v Valencia : Over/Under 2.5 Goals 0.72✅
Twente v Heracles : Over/Under 3.5 Goals 0.03✅
Ethiopia A v Congo A : Over/Under 1.5 Goals 0.54✅
Ethiopia A v Congo A : Over/Under 2.5 Goals 1.53✅
Ethiopia A v Congo A : Over/Under 3.5 Goals 0.28✅
Ghana A v Libya A : Over/Under 3.5 Goals 0.23✅
Getafe v Barcelona : Over/Under 4.5 Goals 0.09✅
Getafe v Barcelona : Over/Under 3.5 Goals 0.09✅
Getafe v Barcelona : Match Odds 1.47✅
Getafe v Barcelona : Over/Under 2.5 Goals 0.01✅
Villarreal v Sociedad : Over/Under 2.5 Goals 0.24✅
Cracovia Krakow v Widzew Lodz : Over/Under 2.5 Goals 0.46✅
Dak Lak FC v Sanna Khanh Hoa : Over/Under 2.5 Goals 0.38✅
Aston Villa v Arsenal : Over/Under 2.5 Goals -0.10⛔

Mecz Arsenalu proba pre match niestety zakonczona nie powodzenia, a moze powinienem dac sie jeszcze sytuacji rozwinac zamiast ciac straty tak szybko, mecz Twente under 3,5 przez 10 nawet nie drgnal wiec zostawilem rynek, mecz Malagi -0.50 to byl cover gdyby cos strzelili we wczesnych minutach meczu. Podsumowujac tydzien calkiem udany.

V 3

vatrogasac

Użytkownik
dzien 4.
dzisiejszy dzien to byla porazka, problemy osobiste przelalem wprost na rynek, wchodzilem poza zasadami. i caly zysk od poczatku sie rozplynal znowu zostaje z 11eu. podsumowanie bedzie wieczorkiem, juz sie nie moge doczekac...

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Już nic nie wrzucasz? Szkoda, bo fajnie Ci to szło.
I + za fajną strategię gry na undery/overy ????
Co do stoploss - są programy z taką funkcją - https://apps.betfair.com/ -&gt; poszukaj sobie darmowych.
Pozdrawiam i życzę zieloności!

Do góry Bottom