>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zostałem oszukany przez EXPEKT

A 2

acton

Użytkownik
Witam,
złożyłem zakład live, podczas meczu Anglia-Włochy. Zakład brzmiał: Ilość WYKONANYCH rzutów karnych, w serii rzutów karnych &quot;powyżej 7,5&quot;. Karnych, jak wiadomo wykonano 9. Zadowolony, czekam na kaskę, a tu zonk. Przegrałem. Wg. EXPEKTA, było &quot;poniżej 7,5&quot;. Napisałem mail, z prośbą o wyjaśnienie i dostałem taką odpowiedź:
&quot;Przykro mi ale zgodnie z naszym regulaminem niestety nie mozemy uznac reklamacji. Zaklad dotyczyl wykorzystanych rzutow karnych.
8.1
Expekt Gaming (Gibraltar) Limited nie bierze odpowiedzialności za błędy w druku, które mogą wystąpić na stronie internetowej expekt.com lub materiałach drukowanych.
4.3
11) Nie ponosimy odpowiedzialności za poprawność, kompletność oraz aktualizację informacji dostarczanych serwisowi (na przykład wyniki live beting). Mimo, że dokładamy wszelkich starań aby przedstawiane informacje/dane były poprawne i precyzyjne - w przypadku kiedy nastąpi błąd czynnika ludzkiego lub technicznego, nie będziemy ponosić odpowiedzialności za błedy takiego podłoża bądź za błędy dostawców danych.
Przepraszamy za niedogodnosci.
&quot;
Przecież to kpina! To nie był wynik! Zakład wyraźnie brzmiał: WYKONANYCH. W taki sposób oni mogą dowolnie zmieniać zakłady po zdarzeniach i twierdzić, że to pomyłka!
Proszę pomóżcie, co dalej z tym zrobić.
Dzięki
PS.Oczywiście mam scan zakładu, ale nie mogę jeszcze wrzucać linków, ani obrazków.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Ale o co Ty chcesz się kłócić?Użyj trochę mózgu i pomyśl następnym razem a nie rób awanturę.Może i sformułowanie jest nie do końca precyzyjne,ale NA LOGIKĘ to jest oczywiste,że chodzi o wykorzystane karne.Naprawdę myślisz,że linia STRZAŁÓW(wg Twojej interpretacji)przy 5 podstawowych seriach rzutów karnych każdej drużyny będzie mniejsza niż 7,5?

A 2

acton

Użytkownik
Sformułowanie nie do końca precyzyjne? Jest bardzo precyzyjne: ilość WYKONANYCH rzutów karnych. Mam gdzieś, czy to logiczne, czy nie. To ich błąd, nie mój. Dlaczego ja mam płacić?
A mózg to Ty użyj: jeśli mogą zmieniać treść zakładu po zdarzeniu, bez żadnych konsekwencji, to mogą to robić zawsze. Będą doić wszystkich, a Ty będziesz potulnie płacił...
Lepiej powiedz dla którego Buka robisz?

popijava 87

popijava

Użytkownik
Expekt Gaming (Gibraltar) Limited nie bierze odpowiedzialności za błędy w druku, które mogą wystąpić na stronie internetowej Expekt.com
To kto im daje licencję, skoro oni nie odpowiadają za to co sami piszą na stronie www?
Może być tak, że tekst jest źle przetłumaczony na j. polski
Ale jeśli w oryginale jest napisane WYKONANYCH, to można ich zaskarżyć i wygrać.
Taki kit to swoim dzieciem mogą wciskać

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
logike sobie mozesz w d*** wsadzic.zrobili blad to niech placa za to. mi palcow na rekach i nogach nie starczy zeby wymieniac ile razy skosilem ziemniaki za pomylki. ONI MUSZA WYPLACIC TO CO MASZ NA KUPONIE. a jesli nie chca to sie walczy sadowo. tylko ze mamy spoleczenstwo jakie mamy i albo nie ma na to pieniedzy albo sie boi indywidulanie sadzic z duza firma.
)
Po pierwsze to trochę kultury.Po drugie to internetowi bukmacherzy nic nie muszą i mają takie zapisy w regulaminach,że wszystko mogą przekręcić na swoją korzyść.Po trzecie idź do sądu ze sprawą źle rozliczonego kuponu od expekt i z przyjemnością zobaczę miny osób,które miałyby poprowadzić taką sprawę.

Także kończąc moją przygodę w tym topicu,pragnę się zwrócić o więcej pokory,bo prawda jest taka,że niestety z internetowymi bukami niewiele możemy zdziałać,a powoływanie się na prawo jest co najmniej śmieszne.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Po pierwsze to trochę kultury.Po drugie to internetowi bukmacherzy nic nie muszą i mają takie zapisy w regulaminach,że wszystko mogą przekręcić na swoją korzyść.Po trzecie idź do sądu ze sprawą źle rozliczonego kuponu od Expekt i z przyjemnością zobaczę miny osób,które miałyby poprowadzić taką sprawę. Także kończąc moją przygodę w tym topicu,pragnę się zwrócić o więcej pokory,bo prawda jest taka,że niestety z internetowymi bukami niewiele możemy zdziałać,a powoływanie się na prawo jest co najmniej śmieszne.
dobra nie bylo tematu, ktos pisal o fortunie i to mialem w glowie... do usuniecia

A 2

acton

Użytkownik
Może Expekt będzie miał Polski sąd w poważaniu. Polski sąd może będzie miał w poważaniu mój zakład. Ale na licencji bukmachera na pewno im zależy.

Cytuję post napiosany przez darkman1948: Expekt ma wydaną licencję przez Rząd Gibraltaru. Z tego co na szybko udało się znaleźć to można się z nimi kontaktować przez maila (nie mogę wrzucać linków) Ale przedtem należy się zapoznać z zakresem ich działania (nie mogę wrzucać linków). Tam też są rady jak po kolei postępować i w jaki sposób do nich pisać. Powinni pomóc, nawet jeśli trochę to potrwa.&quot;

Pytanie moje brzmi: CZY KTOŚ PODEJMIE SIĘ TEJ WALKI? W moim imieniu i wszystkich graczy?

deloo 7

deloo

Użytkownik
Może Expekt będzie miał Polski sąd w poważaniu. Polski sąd może będzie miał w poważaniu mój zakład. Ale na licencji bukmachera na pewno im zależy.
Cytuję post napiosany przez darkman1948: Expekt ma wydaną licencję przez Rząd Gibraltaru. Z tego co na szybko udało się znaleźć to można się z nimi kontaktować przez maila (nie mogę wrzucać linków) Ale przedtem należy się zapoznać z zakresem ich działania (nie mogę wrzucać linków). Tam też są rady jak po kolei postępować i w jaki sposób do nich pisać. Powinni pomóc, nawet jeśli trochę to potrwa.&quot;
Pytanie moje brzmi: CZY KTOŚ PODEJMIE SIĘ TEJ WALKI? W moim imieniu i wszystkich graczy?
raczej musisz sie pozegnac ze strata kasy, walka z bukami to jak walka z wiatrakami, predzej Ci konto zablokuja niz cos zwroca.

Z 0

zbyszek_cz

Użytkownik
Po pierwsze to trochę kultury.Po drugie to internetowi bukmacherzy nic nie muszą i mają takie zapisy w regulaminach,że wszystko mogą przekręcić na swoją korzyść.Po trzecie idź do sądu ze sprawą źle rozliczonego kuponu od expekt i z przyjemnością zobaczę miny osób,które miałyby poprowadzić taką sprawę.

Także kończąc moją przygodę w tym topicu,pragnę się zwrócić o więcej pokory,bo prawda jest taka,że niestety z internetowymi bukami niewiele możemy zdziałać,a powoływanie się na prawo jest co najmniej śmieszne.
Pokory ? Okradli go i chcesz zeby okazywal troche pokory ? Jak Ciebie ktos okradnie na ulicy to tez schylasz glowe i plujesz sobie w brode ze nie poszedles inna droga ? Pewnie ze srednio da sie z tym cos zrobic prawnie, niestety, ale naglosnienie takich przypadkow mi i innym poszkodowanym nic nie szkodzi, a byc moze taka beznadziejna instytucja jak expekt straci paru klientow co mi by wystarczylo.

A 2

acton

Użytkownik
Pieniądze po trzykrotnej reklamacji wróciły na konto. Pomogli inni, ale wam też dziękuję. Szczególne &quot;podziękowania&quot; dla pete1989. Życzę powodzenia w dalszym dołowaniu. Na przyszłość daruj sobie takie posty, bo nic nie wnoszą, a tylko wkurzasz...

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom