>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zostać w Orange ?

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Mam taki problem. Posiadam MIXa 50 w Orange. W orange (wcześniej w Idei) jestem już 4 lata, czyli raz przedłużałem umowę. Ostatni miesiąc rozliczeniowy to luty 2008. Już napisali mi esa że mają dla mnie przygotowaną nową ofertę. Ale pewnie to będzie wyglądało tak, że będę miał telefon tańszy o 10 zł. Zastanawiam się nad przejściem do innej sieci tylko jakiej? Takiej idealnej :-D głównie chodzi mi o jakiś dobry tani telefon no i porządną ofertę. Zastanawiam się na Erą a Play&#39;em, Plus odpada. Co proponujecie?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Mam dokładnie ten sam problem, jestem w orange 4 lata, mix 50 i również w lutym wygasa umowa... orange coś ostatnio daje ciała z ofertą, ale mam nadzieję, że będzie jakiś fajny fon (w erze masz przy abo 30 pln, SE 750&#39; za 1 PLN!!!), jeżeli tak nie będzie to na bank zmieniam sieć.

sawas 27

sawas

Użytkownik
W Erze fajne telefony i jeśli chodzi o abonament to między Plusem a Erą zdecydowanie lepsza ta druga.
Jeśli natomiast telefon na kartę to mam mixa w Erze i rzeczywiście telefony były szybciej niż w ofercie Plusa takie jak chciałem, ale większość z moich znajomych jest właśnie w Plusie i to mi nie leży...
Tak więc po zakończeniu tego okresu raczej wybiorę Plus mixa, telefon sprzedam i kupie to co będę naprawdę chciał :p
Ja bym radził w twojej sytuacji ERę, bo tam na święta zawsze jest lajcik... Nie czekaj do lutego tylko zakup właśnie fona na gwiazdkę. 2 miech podwójnie zapłacisz, ale promocje na bank będą w porzo...

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
sądze, że tak napewno nie będzie ???? a o stałych klientów orange powinno dbać ???? ceny telefonów w idei i orange nigdy nie były dobrą stroną.

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
W Erze fajne telefony i jeśli chodzi o abonament to między Plusem a Erą zdecydowanie lepsza ta druga.
Jeśli natomiast telefon na kartę to mam mixa w Erze i rzeczywiście telefony były szybciej niż w ofercie Plusa takie jak chciałem, ale większość z moich znajomych jest właśnie w Plusie i to mi nie leży...
Tak więc po zakończeniu tego okresu raczej wybiorę Plus mixa, telefon sprzedam i kupie to co będę naprawdę chciał :p
Ja bym radził w twojej sytuacji ERę, bo tam na święta zawsze jest lajcik... Nie czekaj do lutego tylko zakup właśnie fona na gwiazdkę. 2 miech podwójnie zapłacisz, ale promocje na bank będą w porzo...
właśnie też tak myślałem żeby wziąść coś z oferty światecznej i myślę, żę to będzie najlepsze rozwiązanie ale poczekam torchę aż zaczną się trochę reklamować i bić o klienta z ofertami świątecznymi :-D

Do góry Bottom