>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zobacz, może znasz odpowidź ;D

magiki 42

magiki

Użytkownik
Witam. Nie wiem konkretnie gdzie pisać dlatego założyłem nowy temat. Oczywiście pytanie kieruję do Studentów bądź Absolwentów różnorakich uczelni. Jeżeli dostałbym się na konkretną uczelnię to wiem, że jest możliwość wstąpienia do Szkolnego Koła Sportowego. Nie wiem czy to się profesjonalnie nazywa AZS czy też nie, ale mam pytanie jeżeli grałbym w takim kole, to można coś za pośrednictwem jego osiągnąć?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No spokojnie można do takiego AZS-u się zapisać, można występować w rozgrywkach międzyuczelnianych xD

princeas 11

princeas

Użytkownik
Witam. Nie wiem konkretnie gdzie pisać dlatego założyłem nowy temat. Oczywiście pytanie kieruję do Studentów bądź Absolwentów różnorakich uczelni. Jeżeli dostałbym się na konkretną uczelnię to wiem, że jest możliwość wstąpienia do Szkolnego Koła Sportowego. Nie wiem czy to się profesjonalnie nazywa AZS czy też nie, ale mam pytanie jeżeli grałbym w takim kole, to można coś za pośrednictwem jego osiągnąć?
tak, nazywa sie to AZS, dzięki temu masz z WF 5,5, dzięki karcie AZS masz w klubach zniżki (nie we wszystkich), pierwszeństwo w zapisach na jakieś wyjazdy np. narciarskie, organizowane przez uczelnie. wiecej nie kojarze. zawsze mozesz zapytac w azs na uczelni.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
W tym roku AZS obchodzi 100 lat. Karta taka kosztuje 40zł. Dzięki niej mozesz należeć do danej sekcji sportowej i reprezentować dany AZS. Ponadto masz zniżki lub darmowe wejście na lodowisko, basen, itp. Są różne akademickie rozgrywki międzyuczelniane, także na uczelni zakładając swój zespół i grając o zwycięstwo we własnej uczelni. Członkowie zespołu także takowe muszą mieć legitymacje, ewentulanie 1 osoba z poza może być dopuszczana, ale to w zależności od uczelni. Oczywiście jeżeli miałbyś odpowiednie wyniki można dostać stypendia czy akademik za darmo. Wtedy są już inne karty, jakieś bardziej specjalne, np. karta AZSu PZLA (Polski Związek LA) jeżeli biegałbyś, inne jeżeli pływał, itp. Nie wiem za dużo o tym także tego dokładnie Ci opowiem, ale nie długo może kto wie ;)

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik

ja gram w AZS warszawa w rugby. narazie w drugim skladzie, ale jak dobrze pojdzie to bede gral w pierwszym za czym to idzie grac o mistrzostwo kraju w lidze. jak zapisujesz sie na uczelnie techiczne masz wybor albo wf u mnie na pw bylo 30-40 sportow albo sekcje takie klubowe ktore zaliczaja Ci wf albo grac w innym klubie ktory tez to Ci zalicza. jak chcesz wiecej sie dowiedziec to napisz na pw ;)

magiki 42

magiki

Użytkownik
Dobra dzięki wielkie za odpowiedzi. Wiecie może jakie możliwości stwarza poznański UAM ? Tam zamierzam studiować i ta uczelnia mnie interesuje w pierwszej kolejności i jeżeli byłaby możliwość wstąpienia do takiego koła, to miodzio ???? Ogólnie powiem, że na homepage nic konkretnego nie znalazłem więc może jest tutaj jakiś user co studiuje na UAM -ie...
pozdro ????

Do góry Bottom