>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

znowu ja?

ms89 0

ms89

Użytkownik
chcem sie dowiedziec czy za taki post w shoutboxie jest zaslugiwany na warna?:

nie nie jest, taz tak patrze na live, 2-1 sie pojawia i za chwile odrazu 2-2, ciezki mecz do grania
jak dla mnie to kur*y z USA powinny przgrac bo w tym meczu nie pokazali.... h*je glupie
Bo moim zdaniem kury i hje to nie jest przeklenstwo a co do glupie to tez nie bo to jest odzwiercieldenie od mądry..

Ale chcem poznac zdanie najwyzszych na tym forum czyli modow, admin`a wszystkich oprucz &quot;panmv&quot; bo jego zdanie juz dobrze znam...

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
takie właśnie jet to forum i moderatorzy (nie wszyscy). Forum schodzi na psy i staje sie gorszym od innych for :/

panmv 10

panmv

Forum VIP
ja tylko dodam ze nie rozumiem twoich pretensji - przesadziles i tyle, a usprawiedliwianie sie jakimis gwiazdkami zamiat liter nie oznacza, ze to nie jest przekleństwo. Wiadomo jakie są intencje, ty miales zamiar obrazić druzyne, proste i logiczne.
Tyle ode mnie.

P 0

pavlinho

Gość
ja tylko dodam ze nie rozumiem twoich pretensji - przesadziles i tyle, a usprawiedliwianie sie jakimis gwiazdkami zamiat liter nie oznacza, ze to nie jest przekleństwo. Wiadomo jakie są intencje, ty miales zamiar obrazić druzyne, proste i logiczne.
Tyle ode mnie.
A co powiesz na posty użytkownika z rangą typer el_90 bodajże? Co drugie słowo wczoraj po meczu Zenitu to było przekleństwo z gwiazdkami...ale cóż są równi i równiejsi...tylko nie dawajcie mi warna za napisanie prawdy

panmv 10

panmv

Forum VIP
A co powiesz na posty użytkownika z rangą typer el_90 bodajże? Co drugie słowo wczoraj po meczu Zenitu to było przekleństwo z gwiazdkami...ale cóż są równi i równiejsi...tylko nie dawajcie mi warna za napisanie prawdy
NO WIELKIE SORRY, ale nie siedze 24/h na dobe na forum i wiadomo ze wszystkiego i wszystkich nie upilnuje, staram sie jak moge, to ze el_90 ma range typer nie znaczy ze moze sobie rzucac bluzgami na lewo i prawo.

Do góry Bottom