>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Znikające wygrane zakłady ?!

floxal 30

floxal

Użytkownik
Witam serdecznie !

Mam do Was pytanie, czy Wam się coś takiego zdarzyło. Mianowicie wczoraj zagrałem w expekcie na wygraną Justyny Kowalczyk. Po wygraniu przez nią zawodów, wszedłem na moje konto expekt, i okazało się, że (niby) nie złożyłem takiego zakładu. Wydało mi się to dziwne, ale cóż, może rzeczywiście nie kliknąłem ostatecznie ok( co raczej było mało prawdopodobne).

Dzisiaj to już przeszli samych siebie! Zagrałem na zwycięstwo interu z udinesse, a po zagraniu tego meczu zobaczyłem na zakładke &quot; w trakcie&quot;, żeby zobaczyć swoją potencjalną wygraną. Oczywiście ten zakład tam był, zabrane zostały także pieniądze z mojego konta. Po wygraniu przez inter meczu co sie okazało ? Że nie mam tego zakładu ani w zakłądce &quot; w trakcie&quot; ani w zakładce &quot;historia&quot; ! - kupon wyparował jakbym w ogóle tak owego nie składał ( teraz wygląda to tak jakby pieniądze za złożenie kuponu nie zostały mi zabrane z konta)! Co mam w tym wypadku zrobic?! Mam jakies szanse na udowodnienie tego?

W 74

woofer001

Użytkownik
angielski support atakuj od polskiego dostaniesz formulke ze nie ma takiej opcji i na pewno nie zawarles tych zakladow. a inna sprawa ze im sie takie akcje zdarzaja czasami coz musisz albo to przezyc albo tam nie grac .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Gdy Ci pobiorą kasę z konta za zawarty kupon nie ma możliwości aby go wcięło...
W Expekt jest czasami tak, że po zakończeniu kupony, gdy on jest rozliczany czy jak by to napisać, hmm trwają procedury &quot;sfinalizowania&quot; kuponu, on znika z zakładki &quot;w trakcie trwania&quot; ale jeszcze się nie pojawiłw &quot;historii&quot;. Trzeba trochę czasu poczekać, ale kupon na pewno pojawi się w selekcji &quot;historia&quot;.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi ;) Napisałem do ich supportu i rzeczywiście okazało się tak jak napisał MArcin-Odra ;)

Do góry Bottom