>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Znany człowiek, celebryta

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Czy znacie kogoś znanego, wymieńcie się spostrzeżeniami na temat znanych ludzi. Mam tu na myśli przede wszystkim znanych sportowców, ale ogólnie czy ktoś taki jest w Waszej rodzinie, wśród Waszych znajomych?

wer890 300

wer890

Użytkownik
Ja poznałem jednego podobno mistrza w warcaby, niestety popadł w alkoholizm i jego kariera runeła ????

????
kogo dokladnie ? ???? napisz na pw bo gram w warcaby i znam cala czolwke polski ;p napisz na pw
Hmmm
Znamy sie Maćkiem Janowskim poza tym nikogo wiecej ;d

wer890 300

wer890

Użytkownik
lol ale znać a gadac to roznica bo gadałem to z Bielieckim i Lijewskim ;p
a na moja silke chodzil jeszcze 4 lata temu master Masternak ;o

madox2010 463,5K

madox2010

Użytkownik
Na moim osiedlu mieszkal Arek Gołaś siatkarz juz nie zyjacy nikt wtedy nie przypuszczal ze ten chlopak tak sie wybije taki cichy i spokojny.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Piotrek Wyszomirski, Piotrek Chrapkowski, Kamil Syprzak no i Bogdan Wenta, w końcu miałem okazję zagrać przeciwko jego drużynie ????

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
To jak znacie kogoś jeszcze, jakieś bliższe znajomości w pierwszoligowych klubach piłkarskich, koszykówki, piłki ręcznej, siatkówki. Nie mam tu na myśli aspektu bukmacherskiego, gdyż to mało ważne. Może Wy też kiedyś byliście nadzieją polskiego sportu, a może teraz obecnie nawet jesteście? Gracie gdzieś w klubach?

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Ciekawy temat. Nie przypuszczałem, że tylu z nas miało styczność z ważnymi osobistościami polskiego sportu, a nawet miało okazję z nimi rywalizować.
Ja z kolei na kilku tripach po Ameryce miałem okazję spotkać całą plejadę gwiazd NHL (no, plejada to zbyt duże słowo, ale kilku się ich przewinęło.
- Ovechkin - mnóstwo szczęścia mi dopisało, no ale narzekał nie będę ???? Rozmawiałem z nim przed rozpoczęciem skróconego sezonu NHL. Widziałem także jego rodzinny dom i z daleka ten, w którym obecnie pomieszkuje jego familia. &quot;Polowałem&quot; na niego już w DC, ale bezskutecznie. W Rosji się udało.
-Backstrom, Green, Laich - tutaj tylko kilka słów i wspólna fotografia. Działo się to przed meczem Caps - Panthers w sezonie 11/12
- Lecavalier - tylko wspólna fotografia, Caps - Bolts 11/12
Co do bliższych więzi, nie jestem spokrewniony z nikim sławnym. Swego czasu mój wujek był dobrym kolegą Wojtka Wolskiego i razem z nim pogrywał. Dzięki życzliwości wujasa ja również miałem okazję trenować razem z nim i zagrać krótki sparing 3x10 minut. Później Wojtek wyrobił sobie markę w NHL i nie zjeżdżał do Polski prawie w ogóle. Podczas lockoutu, kiedy przywdział barwy Sanoka, poszedłem na mecz Oświęcim - Sanok i zdobyłem autograf, kiedy tyłem opuszczał halę z całą drużyną. Nie sądzę jednak, że mnie rozpoznał ????

Do góry Bottom