>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Znani i Lubiani Typerzy naszego Forum =)

Status
Zamknięty.
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Lista Typerów na naszym Forum jak wiecie jest ogromna,
dlatego warto się chwilkę zastanowić którego typera
(typerów) lubicie najbardziej, kogo posty czytacie z
przyjemnością i komu najbardziej ufacie.

Temat działa także w drugą stronę,
możecie pisać których typerów
nie lubicie i kogo komentarze was denerwują.

Wśród Typerów znajdują się także nasi Moderatorzy!
O nich też możecie pisać.

Mam nadzieję że Temat się spodoba i będzie sporo postów.
Pozdrawiam!
Groven :cool:

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Moim zdaniem najlepsi Typerzy:

TBM
Wszyscy go znają. Legenda naszego forum. Niezwykle doświadczony koleś, zjadł zęby na typowaniu. Ma ogromną wiedzę sportową. Jego temat Typy by TBM ;) jest odwiedzany niezwykle często przez wszystkich użytkowników. Wielu układa swoje typy pod niego. Jest od zawsze na forum. Moim zdaniem the best of typer całego forum. Mimo że w Vipach mu nie szło mam do niego duże zaufanie.

leon92mielonka
Pechowiec, jednak zna się na piłce jak mało kto. Często wpadam do niego na temacik Analizowane Typy by LEON pisze długie, rzetelne analizy, nie owija w bawełnę, lubi ryzykować, nie poddaje się po kolejnych porażkach. Bardzo emocjonalnie podchodzi do meczy. Jeden z lepszych typerów całego forum.

Snajper
Jego temat „Nie jestem tu po to by mnie lubiano, jestem po to by zwyciężać” – Typy by Snajper to jeden z lepszych na tym forum. Typy co kilka dni, czasami codziennie. Obstawia bardzo wiele różnych dyscyplin sportu, przez co jest jedym z najbardziej uniwersalnych typerów naszego forum. Czasem mu idzie lepiej, czasem gorzej, zawsze trzymam za niego kciuki.

robson United xD
Nie wiem czy znajdzie się osoba która nie przeczytała chociażby jednego postu napisanego przez Robsona. Barwnie prowadzony temat, Typy często popierane świetnymi analizami. Lubię czytać jego temat i zawsze biorę pod uwagę typy. typy By robson United xD - skuteczne mam nadzieje ;))Fachowiec jak mało kto od lig Ameryki Południowej.

sportluk
Znalazł się ma mojej liście ze względu na swój bardzo ciekawie prowadzony temat Typy by sportluk Zapraszam! Wie jak grać, typy skuteczne, nie udziela się dużo na forum, ale widać że wiedzę na temat piłki nożnej i siatkówki posiada. Czasami z tenisa potrafi po większym kursie trafnie wytypować. Jeżeli utrzyma formę będzie naprawdę niezły.

Travis(M)
Kolejny moderator, który jest jednym z lepszych fachowców na tym forum. Cieszę się że powrócił do typowania. Typy Pewniejsze Niż Śmierć - by Travis(M) ;) temat się od nowa rozwija. Konkretne wypowiedzi, wie czego chce, czasami gra za ostro przez co sporo traci, ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. Odwiedzam jego temacik i polecam tego Typera.

Mozi
Tenis to jego konik. Bardzo wyspecjalizował się w tej dziedzinie. Jest z nami od 2008 roku i sowimi typami podejżewam że podratował budżet niejednego użytkownika. Typy by Mozi zna bardzo dużo osób na tym forum. Sympatyczny, twardo trzyma się swojego zdania, pewny typer.

SimonS
Typy od Simonsa są bardzo pewne. Nie lubi ryzykować, jak nie jest pewien, to pisze że odpuszcza. Podoba mi się jego strategia. Doświadczony typer, codziennie wbija na forum, śledzi, komentuje, podpowiada. Co najważniesze, nie gra na siłę. Mam duży szacunek do niego. Od czasu do czasu poda jakieś typy w swoim temacie Serowe przysmaki SimonS&#39;a (zadne tam fixy knorra)

Doberman
Nie mogło go zabraknąć. Niezłe typy. Czasami nie chce mu sie pisać długich analiz, jednak to nie przeszkadza w poprawnym wytypowaniu meczu. Zna sie na wielu ligach. Często trafnie obstawia mecze niższych lig europejskich, co go wyróżnia wśród innych typerów. Nie boi się zagrac na mało popularną ekipę, jest pewny swego. Od 2005 roku typuje i naprawdę polecam go. O swój temat niezbyt dba Doberman90 Inny wymiar PIŁKI jednak jego typy można znaleźć w poszczególnych działach.

Jeżeli chodzi o pozostałych to z pewnością warto brać pod uwagę typy:
  • Assitalia,
  • Jacques,
  • Benek_20,
  • Olo_13,
  • ŁukanDOS
  • Szczurek
  • flamaster
  • Ramzesa

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
fox71-dla mnie najlepszy typer na forum. Bo malo kto sie specjalizuje w takich dyscyplinach jak krykiet czy lacrosse, a on to bardzo dobrze ogarnia.
Poza tym pozostali znajomi. No i Magiki za Hyde Parkową napinkę ????

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Mozi tez mój ulubiony, loffciam go ;*
Myślałem, że rumak57... :-|
Temat nie wiem czy się utrzyma bo podobne głosowanie odbywa się pod koniec każdego roku. Jeśli tak sam coś skrobnę. W każdym razie, nie zgadzam się z większością &quot;nominacji&quot; Grovena.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom