>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zminimalizowane ryzyko (system)

E 0

easybet

Użytkownik
Wpadłem własnie na pomysł zagrania coś ala surebetu sami zobaczcie jak to wygląda:

Padło na mecz Murray - Nadal
chłopaki na forum przewidują pewne zwyciestwo Nadala, ja też więc stawiam na niego 143zł po kursie 1.65 ale zabezpieczam sie typem na dokładny wynik dla Murraya 2-1 za 57zł po kursie 4.15 gdyby nie spodziewanie wygrał (zakładam ze jednego seta Nadal ugra na pewno). Zysk : 36.12 (+18.06%) Przegrywam tylko gdy Murray wygra 2-0 co jest mało prawdopodobne.

Pozostaje pytanie co z kreczami wiem ze musiał bym zapoznać sie z regulaminem buka u którego bede grał ale na razie nie mam na to czasu za jakąś godzinke bliżej sie temu przyjze.

Ciekawi mnie wasza opinia, wypowiadajcie sie może razem stworzymy cos skutecznego i w miare pewnego.

S 10

slumdog

Użytkownik
Ciekawie pomyslane. Rzeczywiscie malo prawdopodobne jest, aby Nadal nie wygral chocby jednego seta. Raczej nie obawialbym sie krecza. Co prawda u Murraya jest to mozliwe, ale wydaje mi sie, ze stawka jest tu za wysoka.
Tak przy okazji: czy moze ktos tez zauwazyl, ze Nadal gdy grywa ze slabeuszami dosc czesto przegrywa 1 sety, a pozniej jak burza wygrywa drugie i trzecie? Mam taka teorie, ze dla Nadala ktos pracuje na Betfairze ???? Mimo, ze jest swietnie zarabiajacym tenisista, mimo ogromnych kontraktow reklamowych, ma rowniez spory sztab ludzi do utrzymania, wiec jego indywidualne koszty sa duze. I tak czasem patrzac na jego gre, zastanawiam sie, czy ktos tam mu nie klika w czasie meczu ;-) Sorry za off top, i powodzenia z betem ????

E 0

easybet

Użytkownik
Nie obstawiałem tego meczu i dobrze bo był by zwrot. Dzisaj wygralem pare złoty na innym kuponie bede mial na start, tak więc od jutra ruszam z typami chciał bym grac tym systemem albo czyms na podobe i mam do was prośbe.
Jeśli rzuci wam sie w oko jakiś mecz który mozna w ten sposób obstawić proszę was o zapisanie go w tym temacie. Na pewno dużo osób na tym skorzysta jesli bedzie to skuteczne a w końcu kazdy ma ten sam cel ! Wyciągnąć jak najwiecej kasy od buka hehe :cool:

H 0

hmpl

Użytkownik
sam bylem rozczarowany wczoraj bolaca nozka pana nadala ;)
co prawda nie obstawilem twojego typu bo bylem zajety wtapianiem kasy na borussii...
ale system wydaje sie pozytywny i dobrze ukierunkowany. skupiasz sie na tenisie, czy patrzysz szerzej na zagadnienie?
podaj prosze jakies typy na najblizsze godziny/dni, ok? zobaczymy jak to funguje.
jak sam natkne sie na cos sensownego to tez ci podesle.
no i powodzenia ;)

Do góry Bottom