>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

zmienne ip a bonus

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Wie ktoś jak się ma sprawa ze zmiennym ip i bonusami? Chciałbym jeszcze trochę ich oskubać z tych bonusów, ale w regulaminach przeważnie pisze że na jedno ip przysługuje jeden bonus. Można z nich korzystać czy raczej jest to niewskazane i będą problemy przy wypłatach?

G 46

ghs

Użytkownik
Wie ktoś jak się ma sprawa ze zmiennym ip i bonusami? Chciałbym jeszcze trochę ich oskubać z tych bonusów, ale w regulaminach przeważnie pisze że na jedno ip przysługuje jeden bonus. Można z nich korzystać czy raczej jest to niewskazane i będą problemy przy wypłatach?
Polscy gracze pasożytujący na bonusach tak, jak Ty to robisz, są przyczyną tego, że uczciwi gracze mają coraz bardziej pod górkę, gdy sami chcą skorzystać z oferty bonusowej, a coraz więcej bukmacherów jest ciętych na Polaków w tym kontekście.

endriu 361

endriu

Forum VIP
wg. mnie jeśli masz np. neo i zmienne ip, lecz kilka dowodów od znajomych to będzie dobrze, lecz już mniej gdy będzie zakładał, na tatę, mamę itp.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Polscy gracze pasożytujący na bonusach tak, jak Ty to robisz, są przyczyną tego, że uczciwi gracze mają coraz bardziej pod górkę, gdy sami chcą skorzystać z oferty bonusowej, a coraz więcej bukmacherów jest ciętych na Polaków w tym kontekście.
Nie mów że pasożytuje i jestem nieuczciwy bo mi się bonus należy tak samo jak Tobie i wielu innym graczom.

P 1

premi

Użytkownik
Ale należy się tobie tylko jeden bonus!
Łamanie regulaminu nie jest nieuczciwością? Śmieszny jesteś i na dodatek pasożytujesz. ghs ma racje...

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Należy mi się jeden bonus u jednego bukmachera i regulaminu nie łamie, nie zakładam kont na babki i psy. Pytam na wszelki wypadek, żeby się nie okazało że później ktoś już zgarną bonus na to ip i mi zablokują konto razem z moim depozytem. Śmieszny to Ty jesteś, naucz się czytać ze zrozumieniem, że chce zarobić przy pomocy bonusu to chyba nic złego. Nie masz nic do powiedzenie na ten temat to zamilcz.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
A ja ci powiem tak że możesz spokojnie załozyc drugie konto mając stałe IP musisz miec oczywiście konto na inne nazwisko i przedewszystkim inny adres
bukmacher jedynie może poprosić w razie czego o dowód tożsamości.
Jak zakładasz konto np na kolege za jego przyzwoleniem no to nie ma problemu bo da ci w razie czego scan dowodu do tego pewnie bedzie potrzebny jeszcze jakis rachunek lub kopia umowy bankowej.
Powiem wam tyle że gadałem na temat bezpieczeństwa z przedstawicielem czołowje firmy bukmacherskiej i powiedzial mi ze na podstawie samego IP można jedynie zablokować konto do momentu przesłania dokumentów bo to nie jest zaden dowód a raczej czynnik odstraszający pewną grupe niekumatych kombinatorów.

Jakie były okoliczności rozmowy tym sie nie podziele.

P 1

premi

Użytkownik
Należy mi się jeden bonus u jednego bukmachera i regulaminu nie łamie, nie zakładam kont na babki i psy. Pytam na wszelki wypadek, żeby się nie okazało że później ktoś już zgarną bonus na to ip i mi zablokują konto razem z moim depozytem. Śmieszny to Ty jesteś, naucz się czytać ze zrozumieniem, że chce zarobić przy pomocy bonusu to chyba nic złego. Nie masz nic do powiedzenie na ten temat to zamilcz.
Mam do powiedzenia! Łamanie regulaminów mi się nie podoba bo przez to w wielu dobrych firmach nie dla mnie (jako Polaka) żadnego bonusu! Sam przyznasz że pierwszy post wygląda jak jakiegoś krętacza (nie wiesz czy ktoś na tym samym IP co ty obstawia? chyba że masz jakieś połączenie gdzie kilku użytkowników których nie znasz ma to samo IP, zresztą na tym się nie znam).
Co do tematu w regulaminach masz napisane bonus na jedno ip, domostwo, osobę itp. więc jeżeli jednego ip otworzysz konto a ktoś przed tobą z tego ip skorzystał już z bonusa to buk odbierze to jako &quot;wałek&quot; i będą problemy, najprawdopodobniej blokada bo nie wiem czy na skan tobie uwierzą.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jak nie mial wczesniej konta na te same dane niczego nie musisz sie martwić
I przestancie z tymi IP bo robi sie to smieszne równie dobrze konto mozna załozyc w kafejce internetowej i co zblokują ci konta na stałe bo to juz setna rejestracja z tego komnputera ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Mam do powiedzenia! Łamanie regulaminów mi się nie podoba bo przez to w wielu dobrych firmach nie dla mnie (jako Polaka) żadnego bonusu! Sam przyznasz że pierwszy post wygląda jak jakiegoś krętacza (nie wiesz czy ktoś na tym samym IP co ty obstawia? chyba że masz jakieś połączenie gdzie kilku użytkowników których nie znasz ma to samo IP, zresztą na tym się nie znam).
Co do tematu w regulaminach masz napisane bonus na jedno ip, domostwo, osobę itp. więc jeżeli jednego ip otworzysz konto a ktoś przed tobą z tego ip skorzystał już z bonusa to buk odbierze to jako &quot;wałek&quot; i będą problemy, najprawdopodobniej blokada bo nie wiem czy na skan tobie uwierzą.
Jest jakaś pula adresów ip która jest rozdawana w danej siec i chyba może się zdarzyć taka sytuacja, że już ktoś sobie grał na moim aktualnym ip. Z Twojego postu wynika że osoby które posiadają neostradę, netię lub korzystają ze zmiennego ip mogą się czuć zagrożone. Na szczęście Tommy wszystko wyjaśnił i nie ma sensu dyskutować już na ten temat, dzięki.

Do góry Bottom