0 maki1000 Użytkownik Maj 28, 2008 #1 Witam Czy macie też problemy z działaniem stronki? Zmienili szatę graficzną i coś się spierdzieliło :zoltakartka: Mam nadzieje że naprawią przed początkiem meczów MLB
Witam Czy macie też problemy z działaniem stronki? Zmienili szatę graficzną i coś się spierdzieliło :zoltakartka: Mam nadzieje że naprawią przed początkiem meczów MLB
B 0 b721 Użytkownik Maj 28, 2008 #3 U mnie rowniez wszystko dziala bez najmniejszych problemow,tylko tak jakby dluzej trwalo logowanie...
U mnie rowniez wszystko dziala bez najmniejszych problemow,tylko tak jakby dluzej trwalo logowanie...
29K al_capone Gangster Maj 28, 2008 #4 A mi w firefoxie strona Betsson na pół się podzieliła i wyświetla mi się w połowie przeglądarki...
4,8K doberman Forum VIP Maj 29, 2008 #5 Ja teraz specjalnie kolejny raz zobaczyłem i wszystko bez zarzutów chodzi w Przeglądarce FireFox więc nie wiem co jest
Ja teraz specjalnie kolejny raz zobaczyłem i wszystko bez zarzutów chodzi w Przeglądarce FireFox więc nie wiem co jest