>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Zmiany kursów

loozak 24

loozak

Użytkownik
Witam

Mam takie pytanie w jakim limicie czasu przed meczem bukmacher może zmienić kurs??Czy nie ma żadnego limitu ?? Tzn. że przed minutą do rozpoczęcia spotkania kurs z 1,90 skoczył np. do 3,00??

Oczywiście nie chodzi mi o zmianę kursu gdy te drużyny grają bo to jest przecież oczywiste ,że kursy są zmienne.

Pozdrawiam

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Oczywiście nie chodzi mi o zmianę kursu gdy te drużyny grają bo to jest przecież oczywiste ,że kursy są zmienne.
Skoro oczywiste są zmiany kursu w trakcie meczu, to dlaczego nie miałyby być oczywiste przed jego rozpoczęciem?
Każdy bukmacher na bieżąco reguluje poziom kursów w zależności od czynników sportowych (forma, kontuzje), przez zachowanie graczy (duże stawki/sporo jednakowych typów powoduje obniżenie danego kursu) na pogodzie kończąc (np. śnieg -&gt; mało goli w spotkaniu).
Nie ma i nigdy nie będzie całkowicie stałych kursów u buków bo byłoby to dla nich nieopłacalne ????

loozak 24

loozak

Użytkownik
@up

Tak tylko chciałem się dowiedzieć czy często się zdarza tak ,że przed samym rozpoczęciem meczu np 10 min a nie np. przed jedną czy dwiema godzinami do rozpoczęcia są zmieniane kursy ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
loozak &gt;&gt;&gt; ale oczywiście wiesz o tym, że do rozliczenia zakładu przyjmowany jest kurs z godziny jego zawarcia....

K 1,2K

kukla

Forum VIP
@up
Tak tylko chciałem się dowiedzieć czy często się zdarza tak ,że przed samym rozpoczęciem meczu np 10 min a nie np. przed jedną czy dwiema godzinami do rozpoczęcia są zmieniane kursy ????
Tak. Często na nagłą zmianę kursów ma wpływ niespodziewana rotacja w składzie (wynik kontuzji na rozgrzewce ale zmiany nastawienia trenera itp.). Tak jak pisałem wcześniej nie ma limitu czasowego dotyczącego zmian kursów przed spotkaniem ????

E 7

exp_

Użytkownik
Kursy i zmiany kursów głownie robione są pod graczy, kontuzje, inne absencje itp nie mają większego znaczenia chyba, że to Messi lub Xavi w Barcelonie lub po prostu połowa pierwszej drużyny. Gdy nie gra 2-3 zawodników z pierwszego składu, zazwyczaj nie ma to znaczenia.

Do góry Bottom