>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zmiana metody wypłaty bet365

R 0

radex11

Użytkownik
Dzien dobry. Chcialbym zmienic metode wyplat/wplat w bet365. Do tej pory korzystalem z karty lecz teraz chcialbym zmienic to na skrill. Mam przez to kilka pytan
- Dane na skrillu jak i bet365 maja byc takie same -&gt; problem taki ze skrill nie przyjmuje polskich znaków więc w jednym mam Ł a w drugim L. I co teraz?
- Podobno bet365 nie zgadza sie na takie cos i moge to zmienic ale bede mial adekwatnie zaleznie od udzialu wyplate na karte jak i na skrill. CO nie ma kompletnie sensu bo powiedzmy na karte wyplaca mi 99zl a na skrilla złotówke co jest niesamowicie problematyczne.
- Czy moge to jakos obejsc, zeby byl skrill i koniec kropka? Czy nic nie zrobie. Nowe konto cokolwiek ????
Dziekuje za pomoc

piotrex007 171,4K

piotrex007

Użytkownik
Dzien dobry. Chcialbym zmienic metode wyplat/wplat w bet365. Do tej pory korzystalem z karty lecz teraz chcialbym zmienic to na skrill. Mam przez to kilka pytan

- Dane na skrillu jak i bet365 maja byc takie same -&gt; problem taki ze skrill nie przyjmuje polskich znaków więc w jednym mam Ł a w drugim L. I co teraz?

- Podobno bet365 nie zgadza sie na takie cos i moge to zmienic ale bede mial adekwatnie zaleznie od udzialu wyplate na karte jak i na skrill. CO nie ma kompletnie sensu bo powiedzmy na karte wyplaca mi 99zl a na skrilla złotówke co jest niesamowicie problematyczne.

- Czy moge to jakos obejsc, zeby byl skrill i koniec kropka? Czy nic nie zrobie. Nowe konto cokolwiek ????

Dziekuje za pomoc
- Nic ???? W tej zasadzie, że mają być te same dane chodzi o to, żeby oba konta były na Ciebie, nie tak, że na bet365 masz &quot;Jan Kowalski&quot;, a wypłata idzie do &quot;Marcina Kowalskiego&quot;, czy już w ogóle np. Piotra Nowaka :jezora: Takie coś nie będzie żadnym problemem, że w jednym masz imię, czy nazwisko z Ł, a w drugim z L.

- Nie jest do końca tak jak mówisz. W bet365 działa to tak, że możesz wypłacić pieniądze tę metodą, jaką je wpłacałeś. Więc jeśli wpłacisz 100zł z banku, wygrasz 500zł, to wypłacisz to tylko do banku, jeśli wpłacisz 100zł i wygrasz 500zł przez Skrilla, to też tylko na Skrilla wypłacisz. A proporcjonalność wypłaty odnosi się do sytuacji, gdy np. wpłacisz 500zł przez Skrilla, zaraz potem wpłacisz 20zł z banku tylko po to, żeby wszystko wypłacić na konto bankowe, wtedy np. mając na koncie 1040zł wypłacisz 1000zł na Skrilla i 40zł na konto bankowe, czyli proporcjonalnie do wpłaconych środków. Ma to zapobiec praniu brudnych pieniędzy ;)

- Nie trzeba obchodzić - po prostu wpłacaj przez skrilla, graj, wygrywaj, wypłacaj na skrill ????

Do góry Bottom