>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zmiana konta bankowego - betclic

B 0

bonny

Użytkownik
Witam, z góry przepraszam jeśli taki temat już się kiedyś pojawil.
Zdecydowalem się na zamkniecie mojego konta bankowego którego uzywalem w rozliczeniac z betclic. mialem zalozone już konto w innym banku wiec myslalem ze bez problemu dokonam zamiany konta bankowego w systemach betclic. nic bardziej mylnego. Do zmiany konta zadaja zrzutu z ekranu bankowości elektronicznej zawierającej imie i nazwisko, numer rachunku oraz kod SWIFT. Oczywiście wszystko rozbija się o kod SWIFT, ponieważ kodu tego nie widac (przynajmniej ja się nie spotkałem) w znanych mi systemach bankowsci elektronicznej ( a miałem do czynienia z 5 roznymi systemami). W jaki sposób wiec można spelnic ich wymogi? Panowei z pomocy betclic nie sa zbyt pomocni. Czy ktoś z was wie, w jaki sposób można zmienić konto bankowe w betclic? Czy komukolwiek się to już udało? Z góry dziekuje za pomoc

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, z góry przepraszam jeśli taki temat już się kiedyś pojawil.
Do zmiany konta zadaja zrzutu z ekranu bankowości elektronicznej zawierającej imie i nazwisko, numer rachunku oraz kod SWIFT. Oczywiście wszystko rozbija się o kod SWIFT, ponieważ kodu tego nie widac (przynajmniej ja się nie spotkałem) w znanych mi systemach bankowsci elektronicznej ( a miałem do czynienia z 5 roznymi systemami). W jaki sposób wiec można spelnic ich wymogi?

:p w każdym banku musi być podany kod SWIFT, chyba poprostu nie wiesz gdzie tego szukać. Najprościej zamiast zrzutu ekranu wysłać wyciąg bankowy w formie elektornicznej tam napewno jest napisany kod SWIFT.

B 0

bonny

Użytkownik
kolego Sylwek2012. Oczywiście ze wiem gdzie znajsc kod Swift banku, problem w tym ze ludzie w betclic nie wiedza lub sa zbyt leniwi żeby szukac i chcą żeby go podac na jednym zrzucie razem z numerem rachunku i nazwiskiem. Co do wyciągu elektronicznego to niestety mylisz się, nie każdy bank podaje kod swift w wyciągach. sprawdzalem przed chwila i np. polbank podaje ale deutschebank już nie podaje. wiec jak widać to nie jest regula.

Do góry Bottom