>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zmiana danych osobowych po rejestracji

M 0

maro369

Użytkownik
Chciałbym zacząć grać w internecie. Nie mam 18 lat, ale mogę bez problemu zarejestrować się na ojca. Po co więc piszę? Bo gdy skończę 18 (za pół roku) to chciałbym zarejestrować się na siebie. Wiadomo że nie można 2 kont mieć w jednym gospodarstwie. Przeczytałem tu na forum że w BAH&#39;u można bez problemu po rejestracji zmienić dane osobowe na jakieś zmyślone żeby usunęli mi konto i wtedy ja mógłbym się na swoje dane zarejestrować bez podejrzeć. Pytanie: czy na pewno nic się nikt nie połapie w tym? I czy tak jest u wszystkich buków (żeby np. nie trzeba było dawać skanu dowodu żeby zmienić dane czy coś)?

ester 87

ester

Użytkownik
A kto Ci powiedział, że nie można mieć dwóch kont na jedno gospodarstwo domowe? Nie ma z tym żadnego problemu.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Z reguły w każdym buku nie można korzystać z bonusów na to samo gospodarstwo domowe, IP itd.
Jak nie będziesz chciał bonusa to spokojnie będziesz mógł założyć konto na siebie jak będziesz już pełnoletni.

M 0

maro369

Użytkownik
Aha, no to musiało mi się pomylić przez te bonusy :p
Z tym że ja bym chciał bonusa, ale wtedy mógłbym go użyć tylko na jednym z kont - a jak zmienie dane osobowe na tym pierwszym to pewnie nic to nie da bo wtedy każdy mógłby tak robić by mieć bonusy, czy tak?
A jeśli będą jakieś bonusy dla osób po rejestracji (chyba takie są?) to jak będzie z ich wykorzystaniem? Dalej będzie możliwe ich wykorzystanie tylko na tym koncie na którym wykorzystałem pierwszego bonusa?

Do góry Bottom