>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zmiana buka

K 0

kris7777

Użytkownik
Witam, od jakiegos czasu gram w BAH-u. Na początku wydawał mi sie on bardzo dobry, ale po kilku miesiacach zaczyna mi w nim wiele brakowac.
Mianowicie chcialbym abyscie doradzili mi w tym do jakiego buka sie przeniesc. Chodzi mi glownie oto aby spelnial warunki:
-100% wyplacalnosci i zaufania
-dobra oferta live
-dobra oferta tenisa i siatki
-konto w Polsce (nie zakladam konta w MB bo slyszalem ze niezle jaja czasem sa)
-ewentualnie dobra oferta pilki noznej
Myslalem o expekt lub bet365 ale ten drugi (chyba!) nie ma konta w Polsce
Doradźcie coś od siebie
Pozdrawiam i z góry dzieki ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Załóż konto w MB to bardzo ułatwia życie a różne przypadki zdarzają się wszędzie to treraz mam nie jeść bo Constar sprzedawał stare wędliny? Ryzyko jeśli chodzi o MB jest bardzo znikome. Po przeczytaniu 3 zdań myślałem tak samo nad tymi dwoma bukami chociaż najabrdziej obawiam sie o tą siatkę i tutaj chyba wygrywa BET 365 tak samo jeśli chodzi o zakłady live których ma codziennie więcej od konkurencji. Dodam że oba są 100 % wypłacalne.

L 237

lookash

Użytkownik
ja słyszałem że bet365 jest na &quot;czarnej liście&quot; buków jeśli chodzi o zakłady live...nie doznałem na własnej skórze ale wałki i to podobno ciężkie tam chodzą na ludziach w &quot;gorącej wodzie kąpanych&quot; (czyt. grających live ???? )

K 0

kris7777

Użytkownik
jareks89 - chyba tak zrobie. Jedyny minus jest taki, że wpłacając przez MB nie dostane bonusa od expekta na start.

co do MB jeszcze - mogą się przyczepić do mnie jak będe u nich trzymał pieniądze i co chwila wpłacał do buka tam gdzie jest ciekawsza oferta i w przypadku ewentualnej wygranej wypłacał z powrotem?

Coś czytałem o nich że bardzo są wrażliwi na oznaki prania pieniedzy i wtedy juz nie jest wesolo

POzdrawiam

V 256

vernix

Użytkownik
polecam Expekt :spokodfhgfh: A co do MB to robię kilka transakcji na miesiąc i NIGDY nie miałem żadnych problemów zarówno z przelewem jak i obsługą konta. Jest to bardzo dobre rozwiązanie dla tych co nie mają konta internetowego i nie chcą ciągle kursować na trasie dom - bank :-D

K 0

kris7777

Użytkownik
vernix - nawet majac konto internetowe to wygodniejsze jest MB ???? Kasa jest w ciągu kilku minut u buka i w druga stronę tak samo z tego co wyczytałem ????

A chcąc z MB do mBanku przelać - jest brana jakas prowizja?

matys007 0

matys007

Użytkownik
Ja polecam Expekta - ma &quot; niedużą &quot; ofertę, ale w miare dobre kursy i kasę też wypłacają ;]

Jeśli chodzi o kursy to najlepsze spotykam zawsze na sportingbecie - koledzy mi polecili i jak coś to zaglądam ;]

Do góry Bottom