>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zlimitowane konto

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
niestety po długiej serii wygranych bet mnie zlimitował na live i mam teraz zostaje mi granie na innym koncie np brata?
Jak piszesz bet to wymieniaj dokładnie firmę,bo nikt nie wie o co Tobie w tym poście chodzi.Nikt nawet Ci nic nie doradzi,bo wyraz bet występuje w 80% nazw firm bukmacherskich.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Jak piszesz bet to wymieniaj dokładnie firmę,bo nikt nie wie o co Tobie w tym poście chodzi.Nikt nawet Ci nic nie doradzi,bo wyraz bet występuje w 80% nazw firm bukmacherskich.
Myślę,że umieszczenie tego w temacie BET365 nie jest przypadkowe...

L 0

lukeee

Użytkownik
++++ dla pete1989
fakt faktem dla poprawności mogłem dopisać ze chodzi o bet365 przecież jest w temacie o tej firmie wiec.. ????

czokownia: konto zostało zlimitowane na maksymalną możliwość zysku na 135zł.
A mam patent ze mam patent na 100% na live to mnie zlimitowali....
oprócz tego limitu na zysk to również jest duże opóźnienie na czasie realizacji kuponu. Wcześniej było to równe 5s teraz jest to ok 15-20s...

I tak kombinuje czy by zarejestrować brata IP bedzie inne niź ja rejestrowałem swoje konto lecz ostatnio grałem z IP brata i nie wiem czy tu już skończyło się moje granie. Mam UPC i jak czytam to zmienne jest co poł roku z tego co wyczytałem na necie ale mogę się mylić

C 40

czokownia

Użytkownik
hmm... znawca od dostawcow netu to nie jestem :/ , a ciekawi mnie jakie kwoty grałes i czy zyski ok? bo coś tam można zaradzić na limity ????

L 0

lukeee

Użytkownik
maks mogłem postawić ok 1,9-2,5tys kurs od 1,6-2,0
1 dzień z dużą ilością streamów (weekend) to easy zarobek x tys zl

C 40

czokownia

Użytkownik
hmmm.... troche nie kumam napewno na bet365? bo nie wiem dlaczego max 2,5k?
no i jaki miałes zysk na koncie ?
pewnie moge cos zaradzic

L 0

lukeee

Użytkownik
EDIT: jakby ktoś chciał pogadac to prosze wyslać mi jakiś kontakt na PW gg lub mail bo na pw nie moge odpowiedać (za mało postów ???? )

Do góry Bottom