>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zjazd forumowiczów

kornel87 0

kornel87

Użytkownik
Po rozmowach z &#39;doberman90&#39; wpadliśmy na pomysł....
Mam na myśli spotkanie w którym spotkaliby się forumowicze z tego forum, poznali się i wypili wspólne piwo. Tylko jest jedno ale, każdy gdzie indziej mieszka. Każdy chętny, który chciałby zapisać się na taki zjazd, niech wypowie się w tym temacie, gdzie by się chciał spotkać oraz w jakim mieście mieszka, będzie łatwiej ustalić wspólne miejsce spotkania. Temat do dyskusji otwarty, na każde pytania i odpowiedzi....

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ja prostu , wwua.
Tak ogólnie to taki zjazd by trzeba zrobić raczej gdzies nie w duzym miescie taki moje zdanie bo tam drogo ze spaniem .Takie moje zdanie .No chyba ze wiekszosc bedzie z danego miasta.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ale ten zjazd w tym czy w przyszłym roku ?? Jak w przyszłym to ja jak najbardziej jestem chętny i polecam spotkać się gdzieś nad jeziorkiem . Np. pod Bydzią Mnóstwo zalewów , jezior i wszystko w atrakcyjnej cenie a jak ktoś będzie chciał pójść na imprezkę to Arena Kokocko w pobliżu :p Ew. gdzieś pod namiot nad morze . Koszty spania w takim wypadku niemal zerowe ;-)

W tym roku ja niestety raczej odpadam , lecz w przyszłe lato możecie dopisać mnie do listy ;-)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zrobmy gdzies w woj. swietokrzyskim miedzy wa-wa a krakowem , bedzie idealnie.
Powiedzmy na 2-3 dni, domki,grill i laptot z dostepem do internetu.
:mrgreen:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Hong-kong może co ?? Wszyscy walą soje miesjce zamieszkanie lub okolice. Znajac to ruszyc dupy sie nibedzie chialo dalj niz 2h samochodem -Polacy.

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Z tego co widziałem w innym temacie to dużo chłopaków z Lublina bądź studiujących tam, więc panowie do dzieła :]

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ja też chetnie się zjawię w kazdym zakatku Polski.Najlepiej nad jakąś wodą.Na live często widze się z moim najlepszym Kumplem z Forum GUSTEM,ostatnio również poznałem SUTKA osobiście.Doberman jak CiĘ spotkam na live ???? ......

wer890 300

wer890

Użytkownik
uwazam ze nie ma sensu robic w duzym miescie typy wawa krakow worclaw , najlepiej nad jakims jeziorkiem ja sie rusze jezeli koszty transportu nie beda zbyt wielkie ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja to może nie jestem na forum aż tak popular ale wpadnę jeśli będzie jak i nie za daleko :p Jestem ok Leszna więc wszędzie daleko, ale do Łodzi czy ten zasięg dałoby radę ????

Popilibyśmy oj tak ???? )

M 0

mszimowiec

Użytkownik
Świetny pomysł np. na następne wakacje :p czemu by nie ???? poznało by się większość modów, vipów itd ????

// ciufass ( problemy z kontem )

Do góry Bottom