>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Zimowy maraton! Soczi 2014

miasekk 106

miasekk

Użytkownik
Przed nami 22 Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Soczi, a w Fortunie startuje zimowy maraton!
Postaw codziennie w dniach od 7 do 28 lutego 2014, dowolny zakład za minimum 10zł, a otrzymasz gwarantowaną nagrodę 50zł!
Graj codziennie, do końca lutego, a 50zł będzie Twoje!

Szczegóły konkursu w regulaminie
https://www.efortuna.pl/pl/fortuna_klub/maraton/maraton_soczi_2014/index.html
Mam pytanie odnośnie tego konkursu, wystarczy, że w każdym z tych dni zagram za te 10zł na jakiekolwiek zdarzenie, np. mecz piłkarski o kursie 1.01, aby 28 lutego zyskać 50zł?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
w regulaminie nie ma nic na ten temat, więc raczej jak to piszą dowolny zakład się wlicza, a więc taki o kursie 1.01 też

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Niby jest w plecy przy tym zakładzie za 10zł, ale później dostanie 50zł.
Także gdyby wszystkie 1.01 za 10zł weszły, i tak będzie do przodu ;)
Ja mam inne pytanie - czy to 50zł można od razu przeznaczyć do wypłaty, czy trzeba nim obracać, stawiać, przegrywać itd. ?
Trochę też nie rozumiem kwestii ogłaszania wyników konkursu. Skoro wystarczy stawiać te zakłady to chyba każdy będzie 1 marca wiedział, czy &quot;wygrał&quot;...

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
to sprobuj zagrac w Fortunie po kursie 1.01 :grin:
Wiem, że nie zagram, ale chodziło o to, że poczułem iż Dawczan mnie wyśmiewa, np. z tego powodu, że może akurat nie wiem, że w ziemniakach nie ma takich kursów, albo że jest podatek, nieważne, koniec OT.

Odpowiadam na pytanie, wg mnie i interpretacji regulaminu nie ma minimalnego kursu.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
haker dream nie wyśmiewa Cię, ale znalazłem przykład kursu 1,01 za 10 zł wygrywasz 8,89 zł. No jaki to ma sens ?

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
haker dream nie wyśmiewa Cię, ale znalazłem przykład kursu 1,01 za 10 zł wygrywasz 8,89 zł. No jaki to ma sens ?
Już Ci pisałem jaki - prawdopodobieństwo &quot;wejścia&quot; tego kuponu jest bardzo wysokie, strata ponad złotówki, ale bonus 50zł z konkursu.
= 22 kupony, każdy strata 1,10zł ALE bonus 50zł = ok. 25zł na plus. Inna sprawa, czy warto dla takiej stawki ryzykować 22 kupony z kursem 1,01, jednak nie zawsze siada.
A propos moich wątpliwości, Fortuna mi odpisała oficjalnie - liczy się każdy zakład na każde wydarzenie, poza zakładami LIVE.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Już Ci pisałem jaki - prawdopodobieństwo &quot;wejścia&quot; tego kuponu jest bardzo wysokie, strata ponad złotówki, ale bonus 50zł z konkursu.

= 22 kupony, każdy strata 1,10zł ALE bonus 50zł = ok. 25zł na plus. Inna sprawa, czy warto dla takiej stawki ryzykować 22 kupony z kursem 1,01, jednak nie zawsze siada.

A propos moich wątpliwości, Fortuna mi odpisała oficjalnie - liczy się każdy zakład na każde wydarzenie, poza zakładami LIVE.
ale nie rozumiesz , ze kuponu po takim kursie zagrac w Fortunie nie da rady!?

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Rozumiem. Myślę jednak, że to miał być przykład. Jasne, trochę zły. Ale kilka zakładów po 1.01 i już się da.
Wracając do ciekawszych kwestii - Soczi 2014 - są problemy z interpretacją regulaminu. Wysłałem wniosek z pytaniem, jutro mam dostać odpowiedź, bo Pani konsultantka z czatu nie potrafiła odpowiedzieć na kilka pytań.
W regulaminie jest rozróżnienie nagród na przelew środków na iKonto w kwocie 50zł oraz kupony dla klientów z punktów naziemnych. Jest zapis o kuponach, że nie da się ich na nic wymienić i że mają być przeznaczone tylko na grę. O nagrodzie w formie przelewu nie ma ani słowa o tym, że trzeba ją przeznaczyć na grę, ani o tym, na ewentualnie jaką grę (jaki kurs, ile razy trzeba ją zainwestować etc.).

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
wczesniej byly podobne maratony, tylko teraz daja kazdemu kto wytrzyma marne 50pln, wtedy bylo 10k dzielone na tych co zostali w grze, wszystko tna, nagrody w punktach etc
oczywiscie te 50pln z ikonto od razu mozna wyplacic

death89 84

death89

Użytkownik
Rozumiem. Myślę jednak, że to miał być przykład. Jasne, trochę zły. Ale kilka zakładów po 1.01 i już się da.
Wracając do ciekawszych kwestii - Soczi 2014 - są problemy z interpretacją regulaminu. Wysłałem wniosek z pytaniem, jutro mam dostać odpowiedź, bo Pani konsultantka z czatu nie potrafiła odpowiedzieć na kilka pytań.
W regulaminie jest rozróżnienie nagród na przelew środków na iKonto w kwocie 50zł oraz kupony dla klientów z punktów naziemnych. Jest zapis o kuponach, że nie da się ich na nic wymienić i że mają być przeznaczone tylko na grę. O nagrodzie w formie przelewu nie ma ani słowa o tym, że trzeba ją przeznaczyć na grę, ani o tym, na ewentualnie jaką grę (jaki kurs, ile razy trzeba ją zainwestować etc.).
i co, dostałeś już odpowiedź?

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
i co, dostałeś już odpowiedź?
Nie mogłem wcześniej napisać. Może kogoś jeszcze to usatysfakcjonuje przynajmniej -&gt; tak, dostałem. Przelew 50zł można przeznaczyć na cokolwiek (czyli można od razu zlecić wypłatę).

Do góry Bottom