acab1923
Użytkownik
Witam! Dawno mnie tu nie było, myślę ze ok 2 lat. Niestety nie odnalazłem swojego byłego wątku w którym podawałem typy, z których kilka osób korzystało.
Przez ten okres dopracowalem swoje typy na tyle że każdy miesiąc jest na Plus. Gram głównie faworytów w piłce nożnej grając 1X 2X po bardzo niskich kursach Ale i głębokiej analizie. Bo dalej uważam że lepiej WYGRAC kilka złotych niż podniecać się ze MOŻNA wygrać kilka tysięcy. Dla większości wielkich tunerów takie granie nie ma sensu, a dla mnie to jedyny PEWNY sposób aby miesięcznie być zawsze do przodu.
Oprocz piłki nożnej gram też piłkę ręczną, siatkówkę, sporty zimowe i lekkoatletyczne, zawsze zmniejszając ryzyko.
Gram na bet365 często zdąża mi się wcześniej zamknąć zakład. Podaję pierwszy kupon, od razu zaznaczam że dwa mecze już weszły.
Wpłata początkowa to 500 zl. Gram tak aby przeważnie wygrać 100 zl.
Fc Porto - Martimo -1x
Legia - Górnik Ł -1x
Totenham - Burnley 1X
Anderlecht - Eupen 1X
Rijeka - Istra 1X
Real Madryt - Club America 1x
Darmstadt - Bayern 2
Kurs 1.51
Stawka 200 zl do wygrania 302.
Czego się najbardziej obawiam. Legii i Bayernu.
Metoda jak dla mnie fajna i sprawdzona i w miesiąc można do wypłaty fajnie dorobić.
Powodzenia ????
+++
Przez ten okres dopracowalem swoje typy na tyle że każdy miesiąc jest na Plus. Gram głównie faworytów w piłce nożnej grając 1X 2X po bardzo niskich kursach Ale i głębokiej analizie. Bo dalej uważam że lepiej WYGRAC kilka złotych niż podniecać się ze MOŻNA wygrać kilka tysięcy. Dla większości wielkich tunerów takie granie nie ma sensu, a dla mnie to jedyny PEWNY sposób aby miesięcznie być zawsze do przodu.
Oprocz piłki nożnej gram też piłkę ręczną, siatkówkę, sporty zimowe i lekkoatletyczne, zawsze zmniejszając ryzyko.
Gram na bet365 często zdąża mi się wcześniej zamknąć zakład. Podaję pierwszy kupon, od razu zaznaczam że dwa mecze już weszły.
Wpłata początkowa to 500 zl. Gram tak aby przeważnie wygrać 100 zl.
Fc Porto - Martimo -1x
Legia - Górnik Ł -1x
Totenham - Burnley 1X
Anderlecht - Eupen 1X
Rijeka - Istra 1X
Real Madryt - Club America 1x
Darmstadt - Bayern 2
Kurs 1.51
Stawka 200 zl do wygrania 302.
Czego się najbardziej obawiam. Legii i Bayernu.
Metoda jak dla mnie fajna i sprawdzona i w miesiąc można do wypłaty fajnie dorobić.
Powodzenia ????
+++