co ty człowieku gadasz tylko dowód gdy cchesz odebrac jak zdajesz to moze byc paszportpaszport moze byc jak najbardziej.
100% pewne.
12grudnia ;pA na kiedy masz egazam Jogurt?
a propos prawka
Bez kłotni Panowie ktoś ma na pewno racje ????co ty człowieku gadasz tylko dowód gdy cchesz odebrac jak zdajesz to moze byc paszport
nie kłóć się z przyszłym instruktorem 8)co ty człowieku gadasz tylko dowód gdy cchesz odebrac jak zdajesz to moze byc paszport
ale o czym decyduje urząd miasta?instruktor nic do tego nie ma tu decyduje urząd, a tak apropos ile masz lat ze mowisz ze bedziesz instruktorem? ile lat masz doswiadczenia w prowadzeniu pojazdow i na jaką kategorie bedziesz "instruktorem" ?
No tutaj bym się kłócił...paszport moze byc moze byc legitymacjia szkolna wszystko co potwierdza Twoja tozsamosc ( ja dawalem paszport bo dowod mi sie zapodzial gdzies )
widze, ze konkretniejszy z Ciebie kolo jareks ????instruktor nic do tego nie ma tu decyduje urząd, a tak apropos ile masz lat ze mowisz ze bedziesz instruktorem? ile lat masz doswiadczenia w prowadzeniu pojazdow i na jaką kategorie bedziesz "instruktorem" ?
trzeba mieć co najmniej średnie wykształcenie atutem jest papier ze szkoły technikum mechanicznego i 3 lata (choć rano czytałem ze 5 ale to moga byc przestarzałe info) doświadczenia wiadomo ze nie chodzi o to zebys prowadził 3 lata czy tam 5 samochodu bez przerwy oraz badania lekarskie i psychotesty które trzeba aktualizować co jakiś czas i tu uwaga bo to nie jest wcale taka prosta sprawa sam takie testy przechodziłem i czasem się może cos wydawac ze jest a tego nie ma ???? i nie jestem pewien czy 21 lat ja czytalem ze 25 ale jak mowiłem to moga byc stare infoale o czym decyduje urząd miasta?
"Instruktor nic do tego nie ma ?" Może i nie ma, ale powinnien mieć na ten temat większą wiedze od powiedźmy piekarza, murarza czy lekarza.
Nie wiem co chcesz udowodnić, ale żeby zostań instruktorem kategorii B trzeba mieć 3 lata prawo jazdy (powtarzam prawo jazdy, a NIE doświadczenia w prowadzeniu pojazdów jak napisałeś w poście) tej kategorii, 21 lat, średnie wykształcenie.
No tutaj bym się kłócił...
legitymacja szkolna nie jest dokumentem wydanym przez państwo i jak każdy dobrze wie idzie ją podrobić już w podstawówce w pare minut. Choć słyszałem, że gdzies ludzie odbierali na legitymacje swoje prawo jazdy, ale nie chce mi się w to wierzyć.
jareks89 nadal twierdzisz, że na paszport nie odbiore prawo jazdy w wydziale komunikacji, urzędzie miasta bądź starostwie ?