>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zgranie

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Witam,
Czy ktoś może się przyczepić jeśli z gram pieniądze od kumpla w pokera, na moje konto. Chodzi tu o około 3 tyś złotych. Pytam bo nigdy nie grałem w pokera przez internet na pieniądze.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Jeżeli przez sformułowanie &quot;zgranie&quot;, rozumiesz, przegranie przez Twojego kolegę, z Tobą takiej sumy, to oboje dostaniecie bana na wasze konta, bo chips dumpping jest zabroniony.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Jak będzie widział, że nagle z kogoś konta spadło sporo pieniędzy, na wysokich stawkach, w szybkim tempie, na dziwne rozdania - to napewno się zorientują ????
Jeszcze jak zobaczą, że IP Polskie i podobne lokalizacje, to na bank.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
nie boj sie nic Ci nie zrobia , ja juz tak robilem i konto mam nadal , pograjcie z 10 minut i po sprawie ???? lub zagrajcie turniej sit
w jakiej sieci masz ta kasE?
tylo zeby ten kolga byl uczciwy , bo moze Cie w bambuko nie zrobil , jak bedzicie grac na stole ze wyciagnie od ciebie kase jak bedziecie grac

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Kasę mam na netellerze, tak jak i kumpel. Ja na netelerze mam status premium, za to kumpel nie ma konta w banku, a co za tym idzie nie morze podnieść statusu na netku. I jedyna opcja to zgranie to w pokera bądź przelanie przez monebookers, do tego drugiego nie mam przekonania co do dużych kwot, a poker roomy raczej sobie w kulki nie będą leciały

K 76

karlos83

Użytkownik
A po co tak kombinowac? Niech kumpel zalozy konto na ktorymkolwiek z roomow z wewnetrznymi transferami (Pokerstars albo Fulltilt). Ty takze zaloz konto obaj dokonajcie depozytow i niech Ci kumpel wysle pieniadze transferem. W obu roomach przy wplatach z netka konta automatycznie otrzymuja weryfikacje i mozliwosci przelewow p2p w roomie i nikt sie nie doczepi.

U 0

user007

Użytkownik
Dokladnie, naprawde radze nie kombinowac, pokerroomy są w stanie bardzo szybko przekonac sie, czy to co gracze robią to normalna gra, czy to juz chip dumping. A wiem, co mowie, bo niestetyl, ale sam kiedys cudowalem z kumplem i konta poblokowane. Nawet nie sadzilem, ze są oni w stanie tak szybko to sprawdzic - ba, wtedy nawet jeszcze nie wiedzialem, ze to co robilem ma nawet swoją nazwe. Pokerroomy są na to bardzo wyczulone, naprawde odradzam. Zrobie normalny transfer kasy, bo w niektorych pokeroomach jest to mozliwe, i po problemie. Bo inaczej &quot;chcieliscie wydymac freda, a teraz fred wydymał was...&quot; ze tak powiem.

Do góry Bottom