>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ze 100j do 200 u Naziemnego Buka!

K 0

kamil123321

Użytkownik
Tak jak w temacie.Spróbuję sprawdzić czy jest to w ogóle możliwe.
Bukmacher u jakiego stawiam kupony to Fortuna.
1 Kupon.
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Wisla K.-Zawisza Byd. (2,05)⛔
Typ:1
Pilka nozna - 1.Francja - Lorient-Paris SG (mam lekkie wątpliwości co do PSG) (1,43)✅
Typ:2
stawka:2j
kurs:2,89
EWK:5,16j
-2j⛔

K 0

kamil123321

Użytkownik
Taki kupon na dzisiaj chciałem postawić , ale Fortuna czynna u mnie w mieście od 11-13, wiec nie zdążyłem.
Betis-Atl. Madryt. (1,5)
Leverkusen-Hoffenheim
ilosc bramek 2.5 + (1,47)
Real M.-Barcelona
1.druzyna strz.gola TAK. (1,16)

K 0

kamil123321

Użytkownik
Taki kupon na dzisiaj chciałem postawić , ale Fortuna czynna u mnie w mieście od 11-13, wiec nie zdążyłem.
Betis-Atl. Madryt. (1,5)
Leverkusen-Hoffenheim
ilosc bramek 2.5 + (1,47)
Real M.-Barcelona
1.druzyna strz.gola TAK. (1,16)
No i wszystko weszło...
Przepraszam, że tak późno zamieszczam, ale wcześniej nie miałem możliwości.
St.Petersburg-Samara (1,31) ✅
Piast G.-Legia W. (1,75) ✅
Machackala-CSKA M. (1,30) ✅
2 drużyna strzeli gola:TAK
stawka:4j
EWK:✅10,49j

K 0

kamil123321

Użytkownik
4.Kupon.
Braunschweig-Mainz (2,11)
Pojedynek:
Bayern M-Dortmund (1,80)
EWK:6.69j
⛔2j
5.Kupon.
Manch.Utd.-Manch.City (2,15)
Arsenal-Swansea (1,55)
⛔2j
EWK:5.86j

K 0

kamil123321

Użytkownik
6 Kupon.
Fc Sevilla-Real M. (2,25)
Typ:2 (handicap 1:0)
stawka:6,09j
EWK:12,06j
⛔6j
Pokusiłem się o krótką analizę na to spotkanie.
Sevilla ostatnimi czasy jest w gazie.Awans do dalszej fazy ligi europy (co prawda z Betisem po rzutach karnych), ale awans to awans.W lidze ich wyniki też wyglądają dosyć dobrze, ale już styl gry niekoniecznie.Oglądałem ich ostatni mecz z Osasuną (drużyna, która ma 1 pkt. przewagi nad spadkiem) i grali jak równy z równym, nawet byłbym skłonny powiedzieć, że to Osasuna była trochę lepsza.O czym świadczy np. statystyka strzałów, 7:3 na korzyść gospodarzy.Real Madryt, to drużyna, której raczej nikomu nie trzeba przedstawiać.Ich bilans ostatnich 7 spotkań w Primera Division to 5 wygranych, remis z Atletico, i porażka z Barceloną.Szkoleniowiec Królewskich, jak i sami zawodnicy mają w głowie to, że każda porażka do końca sezonu może odebrać im szanse na zwycięstwo Ligi Hiszpańskiej, i to głownie ten powód skłania mnie żeby postawić na Real.Ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami to wyraźne zwycięstwa piłkarzy z Madrytu 3:7,1:4 (sądzę, że i taki wynik padnie dzisiaj).Dla odważnych polecam również handicap 2:0.W Sevilli nie zagrają:Carrico, Cheryshev, Cristoforo.U gości zawieszeni są Ramos i Di Maria.

K 0

kamil123321

Użytkownik
Typy, które na dziś zagrałem nie były przemyślane i trochę na siłę.Narazie mój budżet wynosi ⛔11,01j.Miejmy nadzieję, że będzie lepiej.

Do góry Bottom