W programie VIP jest dokładnie odwrotnie jak piszesz - liczy się każdy przelew od partnera handlowego na konto Skrill, a nie to co samemu się wpłaca do buków/kasyn.Każda wpłata do buka się liczy, wypłaty niestety nie są wliczane.Jeśli jednak znajdziesz takiego który wypłaci bez obrotu to tak, w taki sposób mógłbyś zdobyć VIPa.
Kiedyś z tego co pamiętam wypłaty też były zaliczane jako "transakcje", jednak to było dobrych kilka lat temu.
Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Skrill i przepraszamy za późną odpowiedź.
Uprzejmie informujemy iż przesłanie pieniędzy od partnera na Pańskie konto nie jest liczone do wymaganego obrotu.
Tak, wszystkie wysłane środki do bukmacherów są liczone do otrzymania statusu VIP.
Mamy nadzieję, iż powyższe informacje okażą się pomocne. Jeśli, jednak możemy jeszcze w jakiś sposób udzielić pomocy lub odpowiedzieć na pytania dotyczące naszych usług prosimy o ponowne skontaktowanie się z nami.
Z poważaniem,
Marta
Еkipa Skrill
Sami wysla ta zblizeniowaMoja karta się zdarła, wymieniłem ją, przysłali z miesiąc temu i dalej srebrna ta sama jaka była. Mam vipa, co do nich napisać by dali zbliżeniową?
Wszystkim wymieniają na nowe, bez względu czy się chce nową, w przyszłym tygodniu Polskę zaleją przesyłki...Moja karta się zdarła, wymieniłem ją, przysłali z miesiąc temu i dalej srebrna ta sama jaka była. Mam vipa, co do nich napisać by dali zbliżeniową?