>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

zdarzenia na kuponie

postrach 0

postrach

Użytkownik
Przepraszam za głupie pytania, ale zamierzam właśnie postawić swój pierwszy kupon i jestem w tej kwestii zupełnie zielony.
Czy mogę mieć na kuponie kilka zakładów na to samo wydarzenie oraz czy mogę stawiać różne wyniki dla danego zakładu na różnych kuponach?
tzn czy mogę u jednego bukmachera postawić np takie kupony
1 kupon
1. walka zakończy się w 8 rundzie
2. walka zakończy się w rundach 7-9
2 kupon
1. walka zakończy się w 9 rundzie
2. walka zakończy się w rundach 7-9
3 kupon
1. walka zakończy się w 10 rundzie
2. walka zakończy się w rundach 10-12
i tak całą walkę ????
W regulaminie bwin jest napisane &quot;zazwyczaj nie&quot; więc tak czy nie jak to jest w praktyce?
z kolei na unibet:
&quot;Jeśli chcesz utworzyć zakład kombinacyjny, po prostu klikaj nowe zakłady na to samo wydarzenie lub zakłady na inne wydarzenie. &quot;
oraz
&quot;Nasz system komputerowy nie akceptuje zakładów kombinacyjnych na ten sam mecz/wydarzenie lub jeśli ta sama drużyna występuje dwa razy w jednym zakładzie kombinacyjnym&quot;
a więc nie rozumiem można i nie można?
Jak to w końcu jest? Czy u innych bukmacherów podobne strategie są dozwolone? Czy jeśli taki kupon zostanie przyjęty to mogą później odmówić wygranej?

win1988 164

win1988

Użytkownik
Nie można. W Unibecie jak spróbujesz czegoś takiego, to po prostu pojawi się komunikat, że taka kombinacja jest sprzeczna, czy coś w tym stylu ; )

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Tak na prawdę wystarczy się zastanowić. Gdyby bukmacherzy mieli pozwalać na łączenie zakładów to szybko poszliby z torbami. Odpowiednia kombinacja zakładów i w każdej dyscyplinie można by robić kupony z wielokrotnie zwiększonymi kursami.
Żaden buk na coś takiego nie pozwalał i nie pozwoli.
wyjątkiem jest bet365 gdzie w niektórych dyscyplinach można łączyć zakłady.
Są to np. ilość rzutów rożnych i zwycięzca meczu... oraz kilka innych, których w tej chwili nie dam rady przytoczyć ????

Do góry Bottom