postrach
Użytkownik
Przepraszam za głupie pytania, ale zamierzam właśnie postawić swój pierwszy kupon i jestem w tej kwestii zupełnie zielony.
Czy mogę mieć na kuponie kilka zakładów na to samo wydarzenie oraz czy mogę stawiać różne wyniki dla danego zakładu na różnych kuponach?
tzn czy mogę u jednego bukmachera postawić np takie kupony
1 kupon
1. walka zakończy się w 8 rundzie
2. walka zakończy się w rundach 7-9
2 kupon
1. walka zakończy się w 9 rundzie
3 kupon
1. walka zakończy się w 10 rundzie
2. walka zakończy się w rundach 10-12
i tak całą walkę ????
W regulaminie bwin jest napisane "zazwyczaj nie" więc tak czy nie jak to jest w praktyce?
z kolei na unibet:
"Jeśli chcesz utworzyć zakład kombinacyjny, po prostu klikaj nowe zakłady na to samo wydarzenie lub zakłady na inne wydarzenie. "
oraz
"Nasz system komputerowy nie akceptuje zakładów kombinacyjnych na ten sam mecz/wydarzenie lub jeśli ta sama drużyna występuje dwa razy w jednym zakładzie kombinacyjnym"
a więc nie rozumiem można i nie można?
Jak to w końcu jest? Czy u innych bukmacherów podobne strategie są dozwolone? Czy jeśli taki kupon zostanie przyjęty to mogą później odmówić wygranej?
Czy mogę mieć na kuponie kilka zakładów na to samo wydarzenie oraz czy mogę stawiać różne wyniki dla danego zakładu na różnych kuponach?
tzn czy mogę u jednego bukmachera postawić np takie kupony
1 kupon
1. walka zakończy się w 8 rundzie
2 kupon
1. walka zakończy się w 9 rundzie
3 kupon
1. walka zakończy się w 10 rundzie
2. walka zakończy się w rundach 10-12
i tak całą walkę ????
W regulaminie bwin jest napisane "zazwyczaj nie" więc tak czy nie jak to jest w praktyce?
z kolei na unibet:
"Jeśli chcesz utworzyć zakład kombinacyjny, po prostu klikaj nowe zakłady na to samo wydarzenie lub zakłady na inne wydarzenie. "
oraz
"Nasz system komputerowy nie akceptuje zakładów kombinacyjnych na ten sam mecz/wydarzenie lub jeśli ta sama drużyna występuje dwa razy w jednym zakładzie kombinacyjnym"
a więc nie rozumiem można i nie można?
Jak to w końcu jest? Czy u innych bukmacherów podobne strategie są dozwolone? Czy jeśli taki kupon zostanie przyjęty to mogą później odmówić wygranej?